Suck suck



Det är alltid ett steg fram och två tillbaka.....eller oftast tre tillbaka. Jag fattar inte varför precis ALLTING ska går åt helvete för mig och oss hela tiden. Det kan aldrig någonsin vara bra. Det enda positiva av allt det är ju att vi som par är starkare än vad vi någonsin har varit. Många par hade nog gått under, men vi biter ihop och kämpa vidare genom allt. Vi är så bäst tillsammans.

Och NEJ ni som sitter och läser och tror att jag och Hampus har problem med förrhållandet med otrohet eller nåt anant skit, ni har så fel, stackars små jävlar nu fick ni inte gotta i er i det i alla fall. Suckers!!!!!
Utan det är helt andra problem som drabba oss och så fort vi fixar ett problem då kommer tre tre nya.......hur ska man orkar stånga pannan blodig hela tiden?

Någon gång måste det väl går bra för oss också, vinden vänder väl alltid......eller?

Fan fan fan fan fan.......det skulle varit du......

Tisdag i augusti!

Sommaren 2008 har än så länge varit helt okej :) Hunnit med det mesta jag velat, tyvärr kanske inte lika mycket som andra sommar men det är ju pga jobbet. Har varit så duktig och jobbat hela sommaren och ska även jobbar en bit in på hösten. Nice :P  Att sammanfatta vad som hänt sist skulle ta för lång tid så jag hoppar över det. Har varit en massa fester, resor,  biobesök, bus, minigolf, strandbesök, grillkvällar och annat smått och gott sen sist. Verkligen lovely!!!!

Idag har det dragit in en storm över Sverige så det har öst ner här. Var hos psykologen i morse och på måndag ska han och jag tar tag i min sjukliga fobi för harkrankar. Hoppas verkligen att det funkar!!!!!  Väckte Hampus sen med en brakfrukost och lite sång och dans, hahahahahahaha :D Vädret var så tråkigt så vi gick över till svärmor och spelade plump med henne och Kristoffer. Gissa vem som vann? JAG såklart *smile*

Nu sitter jag och väntar på att Hampus ska komma hem meed McDonald´s käk till mig, han är iväg och öva med bandet. Faan så hunrig jag är och det värsta av allt är att min sista visdomstand är påväg upp, aj aja aj så ont det gör.

Men men nu ska jag avvrunda här........imorrn ska vi förmodligen mecka klart med bilen och så ska Hannah bjuda gänget på mat. Myspys! På onsdag är det personalfest, ska bli skitskoj och träffa gänget som jobbar på det andra passet. Saknat dom!!!! Hoppas vinjobbar tillsammans nästa år.

Nu får allt min själsfrände tar och komma emd käk till mig, min mage är utsvulten!!!!!

RSS 2.0