Hurra för Herr och Fru Frid!

Det var alltså Hampus bror som gifte sig med sin Tina. Grattis till makarna Frid. 
 
 
 
 
 

Surprise surprise

Idag ska vi på bröllopsmiddag på Stufenäs gästgiveri. Spännande spännande!
Kan ni gissar vilka det är som gifter sig?
 

Grinig till max

Efter en stor systemuppdatering på min mobil så har jag nu efter en veckas svärande fått ge med mig och fabrikåterställt den. Men blir så sur att man ska vara tvungen att radera allt och börjar ifrån början för att mobil-jävlen ska fungera. Tog flera timmar att få ordning på allt.......nån mer som råkade ut för samma sak?
 

Grattis

I år är det min kära hemstad Kalmar som blev framröstad till Sveriges bästa sommarstad. Här är finns en vacker blandning av gammalt och nytt, mycket aktiviteter och evenmang, havet, slottet, sveriges pubtätaste stad och på andra sidan sundet så skymtar Öland. Det här är platsen to be i sommar ;) Ses vi?

Bääää

Det går inte att undgå att stöta på djur när man powerwalka på Stensö. Är det inte rådjur så är det får med lamm eller utklädda studenter. Så härligt att helgen bjödt på lite sol så man kan träna ute istället. Ljuset ger mig så mycket överskottsenergi mot vad jag annars brukar ha. Hurra för det!

.......

Förkyldningar borde förbjudas. 
Jag vägrar att vara förkyld, jag vägrar att se ut som jag knarkat p ga trött ögon, nysa på alla i min omgivning, producera 1 ton snor och framför allt vägrar jag att inte kunna fungera normalt. Men ändå lik förbannat så gör jag allt detta.
Bläääääää!
 

Lyxproblem

 
Det är så svårt att hitta bra smink som passar mig och så fort jag gör det så slutar dom altlid att sälja det lagom tills jag behöver köpa nytt. Samma gäller med nagellack, parfym osv Typiskt! Är det bara jag eller händer det er också?
 
 
 

Dubbelmacka

Det blir trång i soffan när man försöker ta sig en powernap efter jobbet.

Inga kommentarer

Såhär känner jag mig idag. 

One step closer

Invigde långledigheten med att skrota den röda faran och göra plats för våran nya bil. Så taadaa här är den. Bättre sent än aldrig! Än så länge så är vi väldigt nöjda med den så hoppas att det fortsätter så. En sak mindre att oroa sig för. Nu ger vi oss på att  nästa steg att hitta vårat drömboende eller i alla fall att ta ett steg nämre drömboendet. 
Kompis, det går bra nu.
 
 

Välkommen ledighet

Långhelger är de bästa helgerna. Varför inför vi inte tredagarsveckor? Jobba tre, ledig fyra. Perfekt! 
 
 
 

Midsommarnattsdröm

 
 
Önskeoutfiten till sommaren.
Jag hade köpt den direkt om jag hade varit minst 15 cm längre för här hjälper det inte ens med klackar och om jag hade haft lite extra stålar att strö om mig.
Tills dess så får jag endast drömma......
 

Idioti

Nehe men kall mat går bra? 
Jag blir så trött på att jobba i motvind. Så trött. Men jag ser ljuset i tunnlen. Mindre än två månader till min efterlängtade semester. Nedräkningen har börjat!
Skapa en egen nedräknare gratis - Countdown.se
 
 
 

Socker är knark

 
Idag hann inte denna stressade böna med att äta frukost. Vilken tur att det serverades marängtårta och chokladbiskvier på fikarasten. Hahahaha jag döör vilken sockerbomb till frukost. Kicken jag fick efteråt var inte att leka med. Dagens middag ska bli räksallad för att försöka väga upp det hela. Strandkroppen 2015 känns rätt avlägsen.
 
 

Dagens status

Kan ni gissa vad som drabbat mig? ;)
 

Godmorgon tisdag

Det känns som att man är med i en dröm när man cyklar till jobbet klockan 05:30 och hela världen är insvept i en tjock dimma. Alla ljud, färger och människor tycks helt vara borta.
En mardröm?
 
 
 
 
 
 

Sköna maj

På första maj-middag hos mormor och morfar. Till efterrätt får vi panacotta med smak av mango. Jättesmarrigt med vanlij, choklad och mynta. Mums!

Superheroes

Äntligen långledighet. Men som ni säkert noterat så regnade det hela Valborg. Vem orkar vara ute och frysa då? Vi gick på bio istället. Det blev Avengers: age of ultron. Sevärd popcornrulle men absolut inte lika bra som ettan. Men klart mycket bättre att sitta i en varm biosalong med snacks istället för att stå i regnet vid någon eld och huttra. Hoppas på bättre väder nästa år.
 

RSS 2.0