Det går bra nu


Idag har jag även hunnit med att styrketräna på gymet och en powerwalk på Svinö med min käre fästman. Kändes väldigt skönt och det bästa utav allt att jag är mindre än ett kilo ifrån min drömvikt. Det var nog 5-6 år sedan jag var där sist. Fan vad bra jag känner mig :) Detta måste ju belönas så nu ska jag i smyg beställa biobiljetter tills ikväll åt mig och Hampus. En liten surprise. Harry Potter blir det.


Söndagsnöje


Nu ska vi iväg på lägenhetsvisning.
Spännande!


Danny Ryan and The Snapshots


Lugn lördag


Varit en runda på modehuset med Alicia och hennes familj, sen blev det en fika på Strömssons cafe. Jag har inte ätit prinsessbakelser på flera år så det var jättegott. Nu ska vi iväg till Cicci och Fredrik och äta ännu mer gott. Dom har nämligen bakat rababerpaj :P


HM AUTUMN SEASON 2011


HM s höstkatlog kom förra veckan, tror jag? Men har inte haft tid att kika i den förens nu. Mycket fint finns det som jag vill ha. Tyvärr tillåter inte ekonomin detta, men man kan ju drömma.

Treggins, 199 kr

Klänning, 199 kr
Vill dock ha en i svart

Tröja, 299 kr

Klänning, 149 kr

Byxa, 299 kr
Kanske ett par svarta istället?

Klänning, 199 kr
Puderrosa skulle jag nog välja

Halsduk, 99 kr

Kofta, 299 kr

2-pack strumpbyxa, 149 kr


1891 kr.
Är det någon som har det till mig?
Snälla?:)


God morgon


Trodde att jag skulle sova ut i natt efter långfredagen alias 10 timmarspasset på jobbet igår. Men jag var vaken och pigg redan vid halv sju. Undra vad man ska hitta på idag? Regnet öser ju ner idag med, tråkigt :S
Några förslag?


Semster


I två härliga veckor innan skolan börjar igen!


Nöff nöff


Nu har gris-jävlarna grymtat fram sitt sista skratt.
Nu ska dom dö ;)


Sommarn är det bästa jag vet


Jag och mina små kissar trivs ute på altanen, jag för att jag älskar att lapa sol och katterna för att dom gillar att stirra på världen utanför.


Visitkort


Bläääää och skit!

Den 25:e = lön. JIPPI!
Blev dock snopen när jag efter att betalt räkningarna insåg att jag var precis lika fattig som jag var igår.
Fan.......livet suger......rejält!


Dagens låt


Lake of fire - Nirvana

Where do bad folks go when they die?
They don´t go to heaven where the angels fly.


Ja det kan man ju fråga sig......


Var är Sigge?


Där är Sigge!
:)


R.I.P


Amy Winehouse är död. Kanske inte helt oväntat. Men lika tragiskt för det.
The Queen of Drugs blev 27 år.


Massa mat!


Vi rundade av dagen med att käka buffe på Zorbas hela familjen. Nu är jag oförskämt mätt vill jag lova!


Byarum

Del 2

Byxelkroks hamn, sen är resten av bilderna ifrån Byarums raukar


Trollskogen

Utflykt på Norra Öland stod på dagens schema. Blev mycket kort så det här blir del 1.


Obegripligt


Svårt att förstå.



Dom är väl för söta ibland dom små liven :)


Blommigt=sommrigt


Vad tycks?


......


Beundra mammas enorma orkidee

Fika

Vi åkte vidare hem till min mamma för ett litet besök. Det visade sig att det skulle bli fullt hus där med mormor, morfar och min syster. Det bjöds på fika. Oj vad man äter mycket gott på sommaren :)


Äta bör man


Idag blev det frukost/lunch på Lotsutkiken
Laxsmörgås för mig
Ägg och isterbandssmörgås för Hampus
Mums!

Poosing med Grimskär i bakgrunden


Stronger than you!


Är precis hemkommen ifrån gymmet och är helt slutkörd. Har haft en träningstorka på 6 veckor så lite tungt var det. Men glad blev jag när vågen visade att jag lyckas gå ner nästan 2 kilo i allafall.  Jag och Hannah har kommit fram till att vi behöver en bok som heter typ: Gymcitat, gymfilosofi osv eftersom vi båda är rätt duktiga på att kläcka ur oss konstiga saker. Idag var det min tur:

 "Gör jag chinsen så här så ser jag blodådrorna i handlederna och det är ju obehagligt, men blundar jag så blir jag åksjuk"

Hahahahaha


I ♥ MY SHOES


Nelly kan det här med skor :)


Paket x2


Hampus och jag är som två barn på julafton idag. Vi ska iväg och hämta ut varsitt paket på macken. Gissa vilket som är mitt? ;)

 


Hanging out


Marknaden är i stan.
Vi har strövat runt på den med Cicci, Fredrik, Billy och Millan. Ingen köpte dock någonting förrutom Hampus som nästan fick en hatt gratis ;) Jag stod och velade med ett stort bonsaiträd men det blev inget köp. Jag har ju imorgon på mig om jag ändra mig. Tycker att marknaden blir sämre och framför allt mindre för varje år. Tråkigt :(


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ja, som ni förstår så fick jag detta beslutet ifrån CSN idag och jag är skitförbannad! Inte på CSN utan på skolan som på nåt skumt sätt lyckas skicka in hela klassens betyg utom mitt och Hampus. även förbannad på allt annat skit runt den här utbildningen. Hade kunnat skriva en hel bok om bara allt som varit åt helvete fel......

I think of...


Akinator Lite, "tankeläsar-appen" har funnits rätt länge men lden roa fortfarande. har lekt med den både hos mormor och morfar och senare på kvällen med Cicci och Fredrik. Försökte överlista den och den hade b.la svårt med folk i rullstol. Hahahaha :) 


Regning onsdag


Idag har vi varit i Gräsgärde på besök. Hampus blir bortskämd varje gång vi åker till mormor och morfar. Han får sitta i sin favoritfåtölj och mormor bjuder alltid på  god mat och hans favoritkaka kärleksmums. Fundera på om man ska skicka ner honom där på kollo en vecka nu i sommar? Är precis hemkomna därifrån och nu vänta vi på att Cicci och Fredrik ska komma förbi och spela spel med oss. Med andra ord blir det ikväll :)


Soldyrkare är vi allihopa




Det är fler än jag som njuter av solen på altanen.


Ååå hej ååå hååå


På kanotfärd i motvind. Vilket träningspass!


Har ni saknat?


Det har iaf jag :)


På besök


En katt i onåd


Min just nu mindre omtyckta katt Sigge har gjort IGEN. Han har gjort hål i min fina midsommarklänning. Inte två små hål den här gången utan nämre tio!!!! Jag hade hängt upp den långt ifrån hans räckområde, trodde jag, men han har särket försökt i flera veckor att dra ner den och på det sättet orsakat massa hål. Till historien hör ju att han är en jävel på att sno sin mattes kläder. Han älskar särskilt klänningar och att dra in dom ifrån sovrummet in till vardagsrummet och stolt visa upp vad han ""fångat" är det bästa han vet. Nästan alla mina kläder har små tandmärken, dock inte såhär många :( Undra om den bara är att slänga? Vet inte om det gå att sy snyggt. Hade mina katter haft veckopeng så hade dom legat ordentligt back i ekonomin, den andra katten har innan förstört 3 par stövlar för mig genom att ömsom bita och ömsom kissa på dom.
Vad har jag gjort för att förtjäna katterna ifrån helvetet?
;)

Klänningen innan massakern och de två små demonkatterna


Söndag


Vi har varit iväg en runda och fikat med Krisitoffer, Hannah och Alicia på Ikea. Kikade på både köksbord, köksstolar och sängram. Undra när jag ska kunna köpa det? Jag spara och spara varje månad men få ingeting för det :S


Kubkväll


På Röda Gatan


@ work


Idag har jag haft en helt hopplös praktikant hos mig. Antingen har han suttit med sin iphone eller så har han sovit ;)


Morrn morrn


Huuu vad tidigt! Snart dags för jobb...


;)


Harry Potter och dödsrelikerna del:2


Imorgon har Harry Potter och dödsrelikerna del:2 Sverigepremiär så därför tänkte jag kolla på del 1 ikväll så att jag är redo för film två, tänkte kolla på den i nästa vecka då vi har en liten mini-semester ifrån jobbet. Jag har verkligen sett fram emot denna filmen. Läste böckerna för något år sedan och blev frälst :) Nu vill jag se den stora finalen på vita duken.

Harry Potter och dödsrelikerna del:1, ska ses ikväll


Hahaha


Summerdays



På eftermiddagen efter jobbet så åkte vi emd min familj till Färjestans marknad, sommaren första marknad för min del. dagens inköp blev en tunnbrödsrulle med räkor och ett flätat läderskärp.


.....


Dagen avslutades i Påryd med grillat. Vilken heldag!
Godnatt!


Bildbomb

Här kommer några stycken av dom utlovade bilderna ifrån våran lilla roadtrip. Blandad kvalite på dom, hahahaha :) Hampus var en jävel på att fota ;)







Uppdatering....



Det blev mer än en dag på stranden vill jag lova. En rejäl roadtrip på Öland, vi körde tills ön tog slut. Hahahaha :) Hampus dokumenterade ALLT han såg med min kamera så en bildbomb kommer senare. Nu ska vi iväg och grilla hos Cicci och Fredrik. En mycket snabb sådan för imorgon så ringer klockan halv fem, dags för jobb igen.


Steker..


..på Haga Park, Öland.


Det blir en dag på stranden



Vi är påväg


ÅHHHHHHHHHHHHH!


Gud vad ireterad jag är ikväll. 2 saker har hänt. Grej nr 1; tv:n håller på att gå sönder. Bilden försvann men efter ett mycket lirkande så kom den tillbaka så nu är det bara en tidsfråga tills den dör helt *suck* då få vi vara utan för vi har inga pengar att köpa en ny. Sen kommer vi till grej nr 2; vi fick vet att skolan inte meddelat CSN dom 500 poängen som vi har läst på vårterminen. Bara 200 poäng är inrappoterade så därför kan vi inte söka CSN-bidrag inför höstterminen. Det måste fixas innan den 22 juli och vi vet ju alla att det inte är en själ på skolan mitt under sommarlovet som man kan få tag på. Hälften av kurserna är inte betygsatta heller för den delen så nu kanske vi åker på att betala tillbaka pga att skolan sköter allt jävligt dåligt.....fy fan. Lärraren som skulle betygsätta det har slutat....ja ni hör ju vilken soppa allting är. Nehe nu ska jag gå och lägga mig och försöka slippa drabbas av magsår för all jävla stress vad det gäller ekonomin eller ja snarrare brist på ekonomin.

P.S Jag  fick en jättefin doftranka utav Hampus med typ 40-50 knoppar för någon dag sedan, idag så ramlade typ alla knoppar av, max 10 kvar. Kul....jag som verkligen såg fram emot att den skulle blomma. Usch inte min dag idag D.S


Lördag


Så härligt väder ute idag, vaknade dock lite försent för att hinna med stranden :( Få bli en heldag imorgon istället. Vi har varit hemma hos min mamma och pappa hela dagen. Tog lie kort när vi tog med oss en motsträvlig Isak på promenad. På kvällen blev det tre sorters pizzor. Mums! Det var evigheter sen jag åt pizza. Nu är jag proppmätt!!!!



Row row row you boat


Vi tog en tur på ån med pojkarna när vädet blev för dåligt för stranden


På stranden


Just nu


Worktime


Jag på jobbet

Hampus på jobbet


Torsdag


Vi myste lite i solen innan det var dags att gå på eftermiddagsskiftet


Äntligen hemma!


Såhär mysigt har vi det efter jobbet.
:)


På rundtur


Besökte Hampus på hans avdelning
Här kör dom stenhårtpå dom 5 S:en, hahahahaha :)


no comments


Känner mig så grymt sviken just nu eller snarrare lessen.
Men de tär inget jag kan göra åt....


Måndag


Har inte hänt något spännande alls idag. Bara jobbat.


Back to work


Här jobbar jag.
Denna veckan gå jag på eftermiddagsskiftet/passet, 14-22.


Just nu


Livesändning ifrån Ullevi på Svt1.


Städdag


Här har det pågått städning hela dagen.


Kalas i Gräsgärde


Vi firade att lilla mormor fyllt år

Mormors berömda jordgubbstårta :)

Isak vaktar

Tjocka släkten


3 rätters middag




Hemma hos svärmor. Svägerska hade lagat mat tillv oss.
Jättetrevligt!


Äntligen!


Ny mobil - CHECK
:)


Nattarbete



Jag slå vad om att ni sov när jag tog dom här bilderna


RSS 2.0