Fredag

image30

"Som stöd för våra otroligt modiga vänner i Burma: Kan alla människor i världen bära röda tröjor på Fredag den 28 september."



Slut på helgen

Har haft ännu en härlig helg =) Har dock inte fått vila ut ett dugg men det har det varit värt. I fredags var min och Hampus släkt här  på fika och tårta och firade mig. På lördan så hade vi förfest här hemma och firade mig lite till =) Det slutade med att det blev en singstarsfest som avslutades med utgång och idag har jag och Hampus varit på Öland och gått på stranden med Isak. Jätteskönt ute. Körde för första gångern över ölandsbron, tycker det är otäckt. Men det gick bättre än förväntat, så nu tycker jag inte det är så otäckt längre *smile* Gick på bio med Hampus och Tommy. 28 veckor senare, den var bra. Men så otäck......inte för att det är en rysare och att man ska bli rädd. Utan om jag hade varit i samma situiation. Är glad att jag har någon som jag älskar och som älskar mig.

Men slutsats: En skitbra helg. Fått massa med presenter ifrån släkt och vänner. Framför allt har jag haft skoj. Tråkigt nog så är det måndag imorrn, är jättetrött. Skulle verkligen behöva vila upp mig lite granna!


      

Skiiiiit

Så fort det gå lite framåt så är det alltid någonting som ska bromsa ner det. Eller jag är ju så j*vla van vid att nu så varför bryr sig. Haft en hetsig diskussion på arbetsf. idag. Vad är liksom viktigast att ta körkort som kan leda till jobb eller att jag varit borta någon dag ifrån en pratikplats som aldrig någonsin kan leda till jobb? Ja det säger ju f*n sig själv. Bara för jag kört upp osv så få jag leva på vatten och bröd nästa månad. Snacka om att alla uppmuntra en till att ta sig framåt i livet........bli så förbannat trött på att. Men sen ska jag ändå fortsätta på pratikplatsen utan att jag få några pengar........aldrig funderat på att människor måste äta för att fungera? Alla mydigheter och skit är ju helt j*vla sanslösa. Hade stora drömmar när jag tog studenten för typ fyra år sedan, dom finns inte längre........dom försvann redan första året. pratade med en 50 plusare på pratiken och hon sa att hon aldrig hade velat vara tjugo nu. Näe inte jag heller........*suck*

Har sådan förbannad PMS också och feber på det, ingen bra dag för mig. Synd med tanke på att jag hade världens bästa helg och imorgon fyller jag år också. Bli ett år äldre......ett år längre bort ifrån tjugo *suuccck* Borde vara mamma nu med en karriär i bagaget, gärna högskolakompetens också. *Ångest*

Om ca en timme så ska vi hem till svärmor och fira min lilla svåger som fyller år, ska bli bjudna på mat och tårta så det känns bra i alla fall :) Den som ändå fick vara liten.

image25

Jag har i alla fall världens bästa sambo och fästman. Finns ingen bättre än du, älskar dig av hela mitt hjärta.


P.S Vi spelade singstar igrå Hampus och jag, f*n så skoj vi hade *hihihihihi* D.S

Börjar bli gammal......

.....syns till och med i speglen att man börjar bli det. Blääää!
Shit, tiden gå så fort. Dagarna, veckorna och månaderna bara rusa förbi. Ju äldre man bli dessto fortare gå åren. Så deprimerande :( Snart vaknar man upp en morgon och inser att man är död *suck*  Tror att jag ska ta och fylla 20 varje gång jag fyller år istället. Vägra att bli äldre än det. Jobbigt läge att man redan gått över den gränsen en bit.

Men men ska itne gnälla allt för mycket så länge jag få dela mitt liv med Hampus och mina nära och kära så är jag nöjd :D Och mina kissar Sigge och Ville är faktiskt ursöta, i alla fall när dom sover.


Äntligen...

......så har jag fått mitt körkort. Ingen kan vara gladare än jag :D

Äntligen fredag

Skönt med lite välförtjänt ledighet. Minns inte ens när jag var såhär trött sist och ju tröttare och mer stressad jag bli dessto mera röker jag, så typiskt mig. Men det är nog körkortet som är spöket i det hela. Skönt att det kommer vara över nästa vecka. Tvätt och handling idag, men efter det tänker jag inte göra någonting alls mera än och ligga i min soffa. För det är jag värd
                                                                          !
image18

Härligt med lite sol....

....synd bara att den kommer nu som först. Hade man behövt i somras istället.  Suttit ute med katterna lite på altannen och läst. Luftslottet som sprängdes, verkligen en sträckläsare. Har varit och övningskört hela dagen med körskolan. Dom är rätt gulliga, verkligen fixar och dona så jag ska få mitt körkort nästa vecka. Få för mycket mera än vad jag betalar för och folk har jobbat över  för min skull :D
Det har väl varit i stort sett det jag hunnit med idag, helt slut i hjärnan känns det som *pust*
Ska bli skönt med en myskväll, Heroes börjar ju ikväll. Hampus har tjattat om den i flera veckor så måste se om den verkligen lever upp till förväntningarna.

Allt kändes skit för några dagar sedan och då menar jag verkligen skit. Men då kommer världens bästa pojkvän hem med en vas med blommor och jag bli nyförälskad på nytt *LEEER*


image17

Man kanske inte har det så illa trots allt ;)

Nu ska även jag börja blogga....

....ja det är alldeles sant. Jag ska också börja dokumäntera mitt liv på internet. Har väl gjort det lite halvdant innan på diverse internet-sidor. Tänkte jag skulle gå och bli lite seriös med detta :)
Det som är aktuellt för mig denna veckan det är och övningsköra massa för det bli uppkörning nästa vecka. Så hela denna veckan kommer infatta detta. Vill verkligen har mitt körkort nu!

Idag är det sol ute här i Kalmar, för en gång skull! Har till och med hört att värmen ska komma till helgen. Bättre sent än aldrig eller? För Vad tog sommaren vägen? har jag frågat mig många gånger på sista tiden.
Känns som jag inte har gjort så mycket alls på sommaren, men grävde lite på datan ibland mina foton och lite hittade jag ju:





Inte illa pinkat det =)




RSS 2.0