Buuu?

Så var det redan Halloween och Alla helgons. Tiden går galet fort när man jobbar, särskilt på två jobb, dagarna bara flyger förbi. Idag har jag dock bara jobbat på ett jobb och eftersom det är dagen innan helgdag så jobbade jag bara ynka två timmar, Kändes riktigt lyxigt.
Jag och sambon har en tradition att vid halloween bädda ner oss på vardagsrumsgolvet framför några skräckfilmer med filtar, kuddar, popcorn och levande ljus.
Andra planer för helgen är en shoppingdag, promenad på kyrkorgården, bio, brunch m.m. Dock ingen Halloweenfest så ingen utklädnad i år.
Vad ska ni göra denna spooky helg?
 

Kärleksförklaring

Hade en riktigt skitdag och cravings på bakad potatis. Inga problem när man har världens bästa sambo. Han jäkta iväg till affären, trots att han snart måste vara på sitt jobb, och fixade både potatis och skagenröra. Så nu sitter jag här som en prinsessa och bara njuter medans min stackars karl snart gå på sitt kvällskift.
 
Hampus, jag älskar dig. Du är bäst!
 

Bortskämd

Någonting bra måste jag har gjort för i torsdags blev jag uppvaktad med denna vackra höstbukett och ett paket jordgubbar.
Och imorse så kunde jag gå upp till ett frukostbord med nybakade scones. Mums!
 
 

Redo för för kallare tider

 
 
Har äntligen släppat iväf mig till Modehuset för att köpa vinterskor. Det blev ett par kängor och ett par stövlar. Tack mormor och morfar, det var era födelsedagspengar som gjorde det möjligt.

Mental istid?

 
När sätts värmen på när man bo i lägenhet? Halva oktober har ju ändå gått. Temperaturen ligger i snitt på 18 grader men oftast under. När t om sambon fryser då vet jag att det är ordentligt kallt i lägenheten. Brrrr.
Vi får väl börjar elda på parkettgolvet snart.....
 
 

.Saknat mig?

 
 
Så vart har jag hållit hus under flera veckors tid?
Jag har varit sjuk och jävlig samtidigt som jag jobbat på två jobb. Så när jag inte gjort det så har jag i stort sett inte rest mig upp ur soffan. Inte ens för att surfa på internet. Vissa helger har jag inte ens gått utanför dörren. Men jag hoppas på att det ska bli ändring på det nu.  
Att det här är mitt I´ll be back-inlägg
 
 
 
 

RSS 2.0