God fortsättning

Hej bloggen!
Jag lever trots att det varit tyst här i flera dagar. Det är farligt med såhär mycket ledighet! Här hemma har vi vänt på dygnet. Sovit för mycket och frossat i mat precis som det ska vara över jul. På torsdag är det tillbaks till verkligheten för min del. Skönt med fasta rutiner och att börja blicka emot våren. Jag hoppas att 2014 kommer blir ett bra år och jag ska verkligen jobba på att det ska bli det.
Gott Nytt År Allihopa.
 
Vi ses nästa år.....
 
 
 

Årets sista träning

 
Hej hå nu kör vi!
Satsar på att ha extra mycket träningsvärk när vi börjar det nya året. 

Det är hårt när man saknar sin bästa vän. Men varken tid eller avstånd kan ändra eller förstöra våran fina vänskap Soulmates and sisters forever. 
 

:)

 

Fynd på rean

 
 

Happy birthday to you!

Efter att har trängts med galna tanter, barnvagnar och fjortisar på mellandagsrean så är vi nu och firar min lilla mamma på hennes födelsedag. God mat väntar, det känner jag på doften :)

On the top of the world

Mot gymmet. Nya träningskläderna ska invigas. Skitbra julklapp för det här gjorde mig pepp som tusan. Hejdå julmaten!
 

Merry Christmas

Vi hade tydligen varit snälla i år med. För julklappar fick vi. Fick allting jag hade önskat mig och lite till. Julmaten var toppen och jag har ätit så mycket godis så jag kommer att rulla fram resten av året. Precis som en julafton ska vara med andra ord. Hoppas alla läsare har haft en fin julafton.

God Jul från oss

Nu sticker vi till mina föräldrar för att fira jul.
 
 

All I want for Christmas

Katterna vet inte riktigt vad dom ska tror om nya julklappen. Lite läskig är den allt.....Vi fick oss ett gott skratt, våra katter behöver verkligen tuffa till sig lite.
Själv fick jag en stor värmefilt i morgonpresent. Gissa vem som kommer somna mycket på soffan hädanefter? 
 

Dopparedagen

Julaftons morgon. Bästa tiden på hela året? 
Ätit frukost framför julkalendern och nu är det Astrids jul på tv. Snart ska vi öppna varsin julklapp, spännande.....
 

Just nu

Vi kör den årliga traditionen att vänta in julen med fina vänner och massor med tilltugg framför bingo lotto. Nu är julafton nära. 

Uppesittakväll

Nu är jag redo för att vinna några miljoner, en utlandssemester eller en bil. 

Ge mig mer jul

Dan före doppardagen och jag vill hålla julkänslan vid liv så på förmiddagen så har jag med viss support ifrån katterna gjort chokladkolor. Köket står fortfarande kvar och inga allvarliga brännskador rappoterade jag till sambon som sitter orolig på jobbet. Man ska helst inte släppa in mig i ett kök utan en vuxens sällskap ;)
 
 
 

Ikväll blir det bio

 

På återseende

När alla vännerna har gått hem och festen är slut för länge sen. 
 
Slut för ikväll och nu ska vi packa ihop. Första spelningen med nya gitarristen Seth och den har varit riktigt ösig. Det här kommer att bli bra, men självklart så saknar vi Robban. Godnatt allihopa!

Magic in the air

Det svänger om Miss Ellie and The Snapshots ikväll. Stämningen är magisk, kvällen är magisk! Livemusik när den är som bäst. Ni som inte var där missade verkligen något.
 
 
 

Äntligen lördag

Ikväll ska jag på Söderport och kika på bandet. Ses vi ikväll?
 

Checklista

Alla julklappar inslagna- CHECK!
Mat inköpt - CHECK!
Julgodis bakat - CHECK!
Julgran - CHECK!
Bingolotto till uppesittakväll -
Justädat -
Varit snäll -
 
Nästan klart med allt.
 
 
 

YEEEEES!

Inget mer jobb för mig i år.
Välkommen sovmorgon, välkommen egentid, välkommen julefrid!

Finns det några snälla barn här?

Tomten kommer tidigt i år, i alla fall på mitt jobbet. Men det kan jag vara värd så duktig och snäll som jag har varit i år ;) Imorgon jobbar jag sista dagen innan nästan två veckors ledighet. Kan det bli bättre?
 
 

:)

Här förklarar Will Ferrell svenska jultraditioner.
 

Make a wish

Ibland  bara händer det
 

Farväl till maffian

Igår kväll tittade vi på filmen "The Family".
Den handlar om en maffiafamilj som är i ett vittnesskyddsprogram och nu har svårt att släppa sin gamla livsstil för att smälta in i det vanliga Svenssonlivet. De har flyttat runt en hel del eftersom de har svårt att hålla sig borta från dynamit och diverse tillhyggen när folk inte varit tillräckligt tillmötesgående eller helt enkelt oförskämda mot dem. 
Nu har de iallafall hamnat i en by i Normandie i Frankrike och ska göra ett försök till att smälta in. Konceptet borde kunna funka och jag förväntar mig en del skratt. Men det kommer sällan eller nästan aldrig, trots att både De Niro och Pheiffer spelar bra som de äkta makarna. 
Filmen får två av fem av mig, hade den fått mig att skratta mera så hade den fått en svag trea. Man sitter bara och väntar på nåt som aldrig händer. Synd på en annars härlig film.
 
 
 

Godmorgon matte

Såhär vaknade jag idag. Hur vaknade ni?

10 dagar till jul

Granen står så grön och grann i stugan
Tralalalalalalalalala........visst är december mysigt?  Nu är vi redo för lite julledighet, uppesittakväll och framför allt julafton.
 

Nu är det jul här i vårt hus

Ikväll har vi julstök här hemma. Julen ska stökas fram. Vi börjar med julmusik och att baka julgodis.

Sett på fejjan

När det är Lucia så måste man vara snäll. Blont långt lockigt änglahår lånas ut till dem som behöver. Simon har en viss förtur eftersom han frågade först ;)
 
 

Jag stödjer. Du med?

Bandet har startat insamling till musikhjälpen. Kom igen och sänk en slant du med. I år är temat; Alla tjejer ska har rätt att överleva sin egna gravidetet. Det tycker vi väl alla??!!!

Hell yaah!

Efter att har varit krasslig i snart en vecka så vågade jag mig tillbaka till gymet. Ett BIG NO att träna när man har ont i halsen. Gjorde lite ändringar i mitt träningsprogram och sen körde ett rodpass ifrån helvete. Nu känner jag verkligen att jag lever och hittat tillbaka till mitt gamla jag igen. Jag har varit så deppig pga sjukdomen, vädret och tristessen så jag inte riktigt kännt igen mig själv. Men nu så äntligen! Träningen är som en näve lyckopiller för mig ;) 
 

Onsdagshumor

 

Tisdag

Mamma och jag har shoppat så länge så vi båda två har ont i fötterna så nu väntar vi på att pappa ska hämta upp oss. Ett julpyntat Stortorget är våran utsikt. Nu är alla julklapparna klara. Så skönt! Nu ska jag bara njuta av julen och julefriden.
 

Vi har blivit med laptop

 
Tomten kommer tidigt i år. Det här blir en tidig julklapp till oss båda. 
 

Lovely

Museumdag med min soulmate. 
En guidad tur på Kronanutställningen och fika i Jenny Nyströmsmiljö. 
 
 

Hohohoho

 
Här ska knarkas jul.
Medan stormen ryter här utanför så ska jag krypa ner under en filt och få massor med inspiration och framför allt julkänslor. Äntligen fredag och 18 dagar till jul.

:)

I always feel like somebody´s watching me. 

Låt stå!

Julhälsning på jobbet.
 

?

 
Detta hände klockan halv sex på morgonen och statusen vädermässigt i Kalmar är storm på ingång och svinkallt. En del är fan inte kloka! Eller var det, som en kompis föreslog, Jesus som jag såg. Glömde kolla om snubben hade sandaler...och särk......
 

Gääääsp!

Det är jävla vad tidigt man måste vara på jobbet. Iofs så spelar det ingen roll vilken tid jag börjar för jag är alltid konstant trött under denna mörka årstid. Tur att dom har julpyntat utanför jobbet så man möts av lite ljus. Jag älskar all advents - och juldekoration.
 

Tillägnad dig pappa

 
Det här klippet ifrån Sunes jul är det så hög igenkänningsfaktor på. Min far upp i dagen!

Ja mår hon leva

Idag är jag på kalas igen.
Den här gången är det min kära lillasyster som fyller år och eftersom hon redan fått sin present när hon läser detta så kan jag avslöja att hon får en teddypläd. Mycket passande tycker jag eftersom hon konstant fryser. Hon är den enda människa jag känner som skulle kunna ha raggsockor på sig mitt i sommaren. Som ni ser så bjöds det på cupcakes, riktigt smarriga var dom.

Hej måndag!

 
Hej vagel!
Att kunna se är överskattat....

1 advent

Nu är första luckan öppand i min chokladkalender, bara 23 dagar kvar till jul. Vi ligger och titta på första avsnittet av årets julkalender det verkar vara en keeper. Ska försöka se varje avsnitt.
 

RSS 2.0