Pensionärsvarning!

 
På spåret på fredagskvällen och melodikrysset på lördagsmorgonen. Jag kan bara dra slutsatsen att det är stark pensionärsvarning på mig och sambon. Hahahaha!
 

Livstecken

Vart har jag tagit vägen undrar ni säkert. Sen sist så har jag mest gjort det här:
Alltså jobbat stressat och sovit. I den ordningen. Jag minns inte ens när jag gjorde dessa tre saker så mycket. Usch fy fan.....
Men har varvat det med att fira världens bästa pojkväns födelsedag
Haft bebismys med Ellen
Och slutligen gått på bio och sett en skitbra film; Interstellar. Om ni inte har sett den så måste ni se den. Nästan en fullpoängare. Kan man ge den 4,5 av 5 i betyg? För då gör jag det. Säger bara WOOW
 
 
 
 

Happy Anniversary!

18 november firar jag nio lyckliga år tillsammans med min man. Dagen förgylldes med nåt som vi båda gillar mat kombinerat med shopping. Tur att jag funnit min själsfrände ;) 
 
 

Hello Kitty!

På besök i Ljungbyholm och det nya tillskottet i svärfars familj. Det var ju ingen liten Alfons, det var ju en Smulan. Hampus kan jag få en katt till? Snälla?
 
 

Saturday night

Kvällen har tillbringats på Krögers med god mat och bra sällskap. Det behövs ljusglimtar som detta i denna gråa höst. Har solen ens gått upp på över en vecka? Imorgon kommer en ljusglimt till för då ska jag träffa en kattunge :)
 

Suck

Det flesta har nog sett den här artiklen i Skönahem eller på nåt sätt stött på detta på internet. Hur man fångar en katt enkelt med ett stycke tejp. Våran katt Ville försökte bita bort tejpen och la sig brevid istället. Så slutsatsen är att Ville inte är någon katt då? Ingen bli förvånad....
 
 

Höstdepp

Alltså nu har det gått en vecka till bara sådär. Så fort hösten kommer så bara går veckorna utan att jag knappt reflekterar vad som händer runtomkring mig, Jag tror att jag var en björn i mitt förra liv. För just nu har jag gått i ett ide. Vet inte riktigt när jag planerar attt komma vakna upp därifrån. Man ska inte väcka den björn som sover.....
Så godnat på er vi ses till våren.............om ni inte kan locka med mysigt sällskap, god mat, galna förfester eller en drös med nya kläder ;)

Saturday night

Igår var det dags för den årliga bandfesten. Det är svårt att samla allihopa men 8 av 10 är helt klart ett godkänt betyg. Festen blev jättelyckad men så är vi ett härligt gäng också. Miss Ellie and the Snapshotshar varit en del av våra liv i över fem år så man blir som en enda stor familj. Kvällen bjöd på exotisk plockbricka, vinylskivor, gamla stenkakor, allsång och 60-tals kväll på Witten. Många skratt och nya minnen skapades. Tack bandfamiljen  :)
 

Det var bättre för

Nostalgi på hög nivå här hemma, Vi är som barn på nytt. Det är bara Mario Cart som saknas.....

Godmorning sunshine

Till min stora glädje så bestämde Hampus att idag så blir det hotellfrukost. Hallelujamoment! Det enda som saknades var pannkakor med nutella. Men dom hade ändå inte fått plats.
Jag är såå mätt!

RSS 2.0