Fullt ös imorrn?



Imorgon blir det brakfest här. Fira Hampus som fyllt år. Det ser jag fram emot :) Får se vad morgondagen har i sitt sköte, för det var ett år sen nu......

Tisdagsmorgon



Kinderägg till frukost.....ja absolut. Jag är känd för dom mest skumma frukostar, hahahaha :)
Vaknade upp ur en jobbig dröm för någon timme sedan. Tur att ett sms ifrån Sanna väckte mig. En person ifrån  ett inte så avlägset förflutet tog tag i mig och brottade ner mig och frågade: Är det såhär du ville ha det????
Mycket laddad fråga för mig. NEJ det var inte såhär jag ville att det skulle bli...............fan. Det äter upp mig inombords. Men du försöker och jag försöker fast på olika håll i livet. Om det lyckas? Njaaaa................men nog om det. Bara drömmen som gjorde mig upprörd.

Annars så är allting jättebra. Snart jul och massa fester att ser fram emot med nära och kära, det bästa av allt är alla snygga kläder jag har till alla dessa tillfällen, I love it <3 Hihihihi !!!

Jag har valt något som inte gör mig väl och om du inte saknar mig så har du dina skäl.....

.......



Fick hem mitt namnhalsband idag :)

Fredagen den 13 gick riktigt bra tills mitt förflutna knackade på.............ååååå älskade helvete !!!!!

Vara eller icke vara?



Vacinera sig eller inte är den stora frågan. Min familjen vill det iaf, jag och min sjukvårdsskräck vill det inte....hmmmm?


Gaaarhhhh

Vem fan ska man behöva ligga med för att få ett jobb i den här staden? *suck*

................


Jag stängde aldrig någonsin några dörrar, jag bara gick ut. Och du fråga och jag svara;
-Det är klart jag saknar en dag som förut.

Men man saknar bara sånt som man inte ha.........
Jag är tacksam för det jag har istället och ni andra var ju inte så mycket att hålla i när det blåste hårt! Eller hur??? Det var ni medvetna om hela tiden, men ni lät mig tror. Grattis ni lyckades. Verkligen skitbra.

Men som sagt jag stängde aldrig någonsin några dörrar. För en del ifrån det förflutna så kommer dom nog alltid stå öppet. Sen är det inte säkert att man använder dom, nej men dom stå på glänt i alla fall.

Det var alltid bättre för, men det kommer aldrig slå det som man har nu :)
Är en förträfflig människokännare nu, men har det varit värt det?
Kanske det , att studera människor är fruktansvärt roligt, folk kan inte förvåna mig längre. Folk är så lätta att läsa av, att dom inte förstår det?!!


RSS 2.0