Gokväll


Har varit iväg sen tidigt imorse tills nu. Först skola och sen direkt efter det klassfest. Vi käkade planka med klassen och alla lärarna hemma hos Camilla. Jättetrevligt, men nu är jag trött! Ska upp om bara några timmar *gäsp* Jag drack inget ikväll men alla andra drack vin, jag undra hur pigga alla kommer vara imorgon? ;)


En gammal goding


Nu ska jag sätta mig och spela ett spel, Age of Mythology, som kom ut för nämre tio år sedan. Jag är inte så mycket för dom nya spelen, jag älskar dom gamla. 


Kvällsmat...


......är påväg in i ugnen.  Plankstek utan planka blir det :)


In the bedrom


Detta fina påslakanset dubbel för 499:- ifrån H&M Home  är en vill-ha-sak till sovrummet. Dock lite för dyrt för min plånbok för tillfället. Men visst var det snyggt?


:(


Jag har varit väldigt vissen och hängig hela dagen och inte alls varit mig själv. Har även varit rätt lättireterad som stackars Hampus♥ säkert märkt ;) Men jag undra om det inte har med nageltrånget att göra. När en del i kroppen är infekterad så mår väl inte resten så bra heller?

Snälla lilla tå bli frisk!
Är så taggade på att åka till gymet och träna eller gå ut och powerwalka men har inte kunnat göra det på några dagar nu.
Rastlöst!


Lördagskväll @ Oleary´s


Bakis och skakis


Min underbara sambo är iväg och köper snabbmat till mig för att lindra det värsta utav min bakfyllan. Jag hade inte varit så bakfull om jag fått sova mer än två timmar inatt men det är så att jag fått nageltrån på stortån så när fyllan började släppa lagoms tills jag skulle somna så började det värka något djävulskt i hela foten. Hade seriösa tankar att amputera hela tån runt sextiden imorse. Snyft snyft stackars mig! Någon som ha tips som kan lindra smärtan?
 Hade annars en jätterolig utekväll igår med trevliga människor :) Bilder kommer senare under dagen.


Förkrök med bästa Hannah ♥


Härliga morgon


I veckorna brukar inte vi äta frukost men på helgerna så ta vi igen det med råge och duka upp fint och sitter och prata och myser. Så lördags- och söndagsmorrnar är heliga här hemma och nu ska jag väcka min sjusovare till karl och diskutera dagen över en frukost. Ikväll ha han en spelning och jag fundera på att följa med en kompis ut. Låter jätteroligt men är inte alls sugen på att vara bakfull imorgon......


E.L.F nagellack


På radion


Taget ifrån P4 Kalmars hemsida. En av låtarna ifrån livesändningen går att lyssna på via denna sidan. http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3762
Klicka på Danny Ryan and The Snapshots knappen under bilden /texten.


Radio tips!



Idag interjuvas Danny Ryan & The Snapshots på P4 kl. 16:10. Dom kommer även köra några låtar live i studion. Värt att lyssna på.


:)


Torsdag!


Klarade av det sista och svåraste CNC-provet idag .
Fy fan vad vi är bra!!!!


Resten av skoldagen var dock rätt sömnframkallande.
Toleranser och passningar var det ja.........snark


Överaskning!


Fick just en påse/present :D


Be inspired!


HM:s höst/vinterkatalog låg på hallgolvet när jag kom hem. En lite ljusglimt i en annars så genomrutten dag.


Life sucks!


Usch!
Jag är så besviken och arg på mig själv. Att jag aldrig ska klara av någonting. Så typiskt mig! Nehe den här dagen var en av dom värsta på länge. Det enda positiva var väl att jag tvingade mig själv att gå och träna fast jag inte ville. Tummen ner för mig!


Kissekatt!


Just nu se det ut såhär här hemma. Ni kanske bara gissa hur det låter.
Jag ahr sagt det innan och kan bara instämma med mig själv. Vem behöver barn när man ha två katter?


Jag har fått en present!


Min älskade Hannah är på besök och emd sig hade hon ett grod-paket.
Spännande!


Filmtipset!


Friends with benefits.
Om du är sugen på en lättsmält film ikväll så är det denna du ska se :)


Happy birthday to me :)


Sakta vi gå genom stan

Vi var ute och gick en rejäl runda på runt 7 km. Skönt :) Började dock regna efter halva. Mindre skönt!
Kalmar stadspark


Mingelbilder

Lite festbilder ifrån igår kväll/natt. Missade dock att jag ägde en kamera på förfesten :/


Födelsedags/bakisfrukost!


Nu kör vi!


Först groggen är påbörjad. All in ikväll :D


Kalasbilder

Nu är första tillställningen här hemma avklarat och det börja bli dags att göra sig iordning inför nästa, förfesten vi ska ha här ikväll. men tills dess så kommer här några foton ifrån kalaset. 


Nattuggla


Nu har vi varit och natthandlat mat till kalaset jag ska ha imorgon. Jag har kanske glömt att nämna att jag fyller på söndag ;) Så imorgon blir det både kalas och förfest här. Nu måste jag sova så jag orka med morgondagen :)


Kvällsnöje


Testa ett av mina nya nagellack ifrån E.L.F.
Sorry för dåligt mobilkort.


Solen skiner


Ska ut i det fina vädret. Powerwalka till gymmet stå på schemat.


Läser tidningen


Bilden är tagen ifrån Barometern
Ett vitt rådjurskid har födds i sommar i Rockneyby utanför Kalmar. Tydligen fruktansvärt ovanligt.  Hoppas den klara sig till vuxen ålder, kan iofs bli rätt svårt att gömma sig med färgen. Men jag håller tummarna för den :)


Dålig uppdatering


Har inte blivit något bloggande idag pga att internet har krånglat. Även hemtelefonen har varit helt avstängd. Jag bli så trött när saker som man betala för inte fungera.
Gaaaah
Man kanske skulle få tummen ur r*ven och byta internetleverantör?


........


Min katt Ville fick inte kliva runt i min låda med smink så då bestämde han sig för att straffa sin matte:
Riktigt ordentligt! Vem behöver skaffa småbarn när man har katter?


Mitt mitt mitt mitt


Har precis varit och hämtat ut ett helt paket med smink ifrån E.L.F.
:)


Vänner är det bästa man ha ♥


Ikväll har jag suttit och pimplat te med en av mina bästa vänner Hannah. Vilket vi gör allt för sällan. Vi har en sån där vänskap som man vet kommer att vara hela livet. Jättemysig kväll. Bara min andra bästa vän Sanna som saknas. Nu ahr hon bott i England över ett år :(


Hemklickat!


Nu har jag köpt en väldigt mycket för tidig födelsedagspresent till min sambo.
Han kommer bli sååå glad, om ca 2 månader ;P


RIP


Skåderspelaren Andy Whitfield, mest känd för sin roll som Spartacus i tv-serien "Sparatcus: Blood and Sand", avled den 11 september efter att ha kämpat mot cancer i nästan 18 månader. Vi gillade verkligen den serien och väntade med spänning på säsong 2. Så tragiskt när unga människor gå bort :(


Powerwalk


Skönt att äntligen kunna ut och röra på sig efter denna envisa sjukdom. Är fortfarande inte riktigt frisk men på bättringsvägen :)


10 år


Nu är det exakt tio år sedan det hände.
Jag minns att jag var 16 år och kom hem ifrån skolan och blev hyschad av mamma och pappa som tittade på nyheterna. Tydligen hade ett plan flugit in i en hög byggnad i New York. En olycka trodde man. - Men det kan ju inte stämma för det är ju ingen flygtrafik över Manhattan, kommer jag ihåg att jag sa. Är det kanske någon som velat ta självmord på ett väldigt extremt sätt? Det är med säkerhet inte en olyckshändelse. Och visst hade jag rätt det dröjde inte länge innan flygplan nr 2 krascha in i det andra tornet mitt framför våra ögon i direktsändning. Satt kvar långt efter att tornen rasat och flygplan nr 3 kraschat i Pentagon och tittade på nyheterna. Blev riktgt chockad undrade om det skulle bli krig nu och vad USA kunde tänka sig göra. Följde sedan slaviskt nyheterna flera veckor efteråt. Kanske för att berarbeta det man sett och förstå vidden utav det hela. Men jag har fortfarande inte till fullo förståt. Det tror jag inte någon har gjort.
Vart befann du dig den 11 september 2001? 
 
Såg denna dokumänt några år senare, rekommederas!
On the morning of September 11, 2001, brothers Jules and Gedeon Naudet were working on a documentary about a rookie New York firefighter. Hearing a roar in the sky, Jules turned his camera upward - just in time to film the only existing image of the first plane crashing into the World Trade Center. In a fateful instant, Jules and Gedeon became eyewitnesses to the most shocking and defining moment of our time. With cameras rolling, the Naudets followed NYC firefighters into the heart of what would be known as Ground Zero. What emerged is an unforgettably powerful visual document and a stirring tribute to real-life heroes who, in their city's darkest hour, rose to extraordinary acts of courage and compassion.


Efter en jobbig vecka


Ikväll ostbricka! Nästa helg utgång!


Kärlek ♥


När min kära fästman inte spelar dataspel så är han världens bästa pojkvän. Jag blev lite sugen på milkshake så nu är han påväg till Donken för att köpa en till mig.
Är han inte för söt?


Nu åker snart sladden ut....


Börjar tröttna på att se Hampus rygg hela dagarna när han spela dataspel. Sjuk eller inte nu få han ta och göra något annat!!!!!


Jag vill jag vill


Jag är så fruktansvärt peppad på att träna. Har haft träningstorka på 2 veckor nu pga bröllopet och sjukdom. Trodde att jag skulle hinna med bli frisk tills idag så hade bokat in en träningsdejt med Hannah. Min hjärna var verkligen peppad men kroppen hade inte alls samma energi så fick ställa in. Gud så tråkigt det känns, vill verkligen komma igång ordentligt med träningen igen nu efter sommaren. Kör på situps och armhävningar här hemma varje kväll men vill till gymmet. Ska göra nästa försök på söndag.


Mjauuuuoooo


Detta klippet känns mycket väl igen här hemma!


Yttligare ett gnälligt blogginlägg ;)


Som ni förstår så rasar fortfarande sjukdomen här hemma hos oss. Igår la vi ut runt 500-lappen för läkarbesök och medicin. Usch vad dyrt! Det visade sig att Hampus åkt på någon form av ryggskott, det hette något komplicerat latinskt namn, och behövde antibiotika och lite annat för att lindra/bota den. Värktabletter och nässpray var också ett måste, men nu ångra jag att vi inte köpte någonting för halsen också. Håller på att hosta ihjäl mig. Jag la ut frågan på min facebook:

och hoppas nu på många genialiska förslag :) Har som sagt var inte tid att vara sjuk för jag har bara några få veckor kvar i skolan så jag behöver verkligen vara där och en hel drös av grejer som ska göras till helgen.

En annan sak som jag inte riktigt har förstått mig på är; när man träffa på sjuka människor och be dom att hålla sig lite på avstånd för att man inte vill bli smittad så blir folk sura. Varför? Det är klart att jag inte vill bli sjuk ska ju ta min examen när som helst och ha massa prov och annat att göra. Så j*vla skoj är det inte att vara sjuk! Och varför gå man överhuvudtaget ut och smitta andra? Jag håller mig på avstånd om jag måste gå utanför dörren när jag är sjuk, kallas att respektera sina medmänniskor.
Hör talas om det?


.........


Fy vilket väder det är ute! Ingen som helst lust att gå utanför dörren idag. Men det måste ändå göras för om en timme ska jag köra Hampus till läkaren och så måste jag inhandla nässpray. Kan ju inte andas :(
Ja som ni förstår är vi fortfarande sjuka.................gud vad trist det är!


Finns det ingen som kan ta hand om oss?


Min kära Hampus ligger däckad i sovrummet och jag ligger däckad i soffan i vardagsrummet och mellan oss gå våra odrägliga katter och stirra på oss. Just nu har dom bestämt sig för att powernapa i vardagsrummet. Jag har försökt få dom att hämta vatten, nässpray och papper men dom bara stirra på mig. APPORT för fan! Det närmsta Ville gjorde för att lyda sin matte var att tugga lite på en toalettrulle. Vi skulle ha satsat på en hund istället. Vad är min lilla vita spets när jag behöver honom?


....................


Missbrukar panodil för att överhuvudtaget orkar mig i genom denna dagen. Kan inte världen ta en paus när jag är sjuk? Blääää!


Lena & Ragnars bröllop

Bilderna har jag lånat ifrån facebook och dom är tagna utav Ragnars bror Björn.


@ Zorbas


På buffe med familjen Frid-Sjövill.


Shoppingdag


Vi var på modehuset idag och jag inhandlade 3 par jeans på Cubus, äntligen äger jag byxor som passar, och ett par höststövlar på Skopunkten, eftersom mina andra var det stora hål under fötterna. Så nu ska jag väl klara hösten och vintern :)


Lite bröllopsbilder

Efter att har kollat i genom kameran så insåg jag att det inte direkt fanns några bra bilder, men här ska ni få se några stycken så ska jag fixa fram lite bättre senare ikväll. Så håll till godo!


Bakis


Här sitter jag rätt sleten efter bröllopet igår. Vi ska tillbaka till festlokalen och hämta bandets grejer och köra dom till replokalen och efter det tänkte jag käka bakfyllemat på Donken.


Dagen efter




Uppdateringar om gårdagens bröllop kommer senare idag. Lite grejer ska fixas och jag hade tänkt vara lite bakfull! Hörs sen :)


I gjuteriet


I väntan på att få rensa gubben, snygg outfit ;)

Gjutagubbarna vi gjorde

Hampus diplom, jag fick också ett


RSS 2.0