PINSAMT!

Monkey see, monkey do
 
Jättesöt, verkligen! Men man ska inte apa efter någoting som man inte har en aning om vad det är eller vad det innebär. Blir lite lätt komiskt då ;)

Sista maj

Inleder helgen med en ordentlig powerwalk med pappa ute på Svinö. Utsikt i världsklass med ett blåsigt kalmarsund, öland och ölandsbron. Inte alla som har det ;)

Villket fynd

Supernöjd!
Snyggast i stan sommar? Lätt!

PEPP PEPP PEPP

Idag har jag och gymmet en dejt :)

Here comes the sun

Äntligen kan jag sitta ute på altanen igen. Välkommen tillbaka solen. Du har varit efterlängtad. Uteblommorna  hade börjat blomma ordentligt under min frånvaro. Jag gillar färgerna, ju starkare dessto bättre!

I ♥ HIM!


Dagens facebookstatus

Slutsats: Nej! Det fungerar inte alls.

En rosa dröm

Nya arbetskläder. Wohooo! Bra start på veckan :)

Klick klick

Ikväll har vi firat en tidig Mors dag hemma hos mina föräldrar. Vi stod för presenten och mamma för det goda käket ;) Min syster är en sann instagramare och fotade såklart desserten ;)

Shop til you drop?

Det bara blev så.....

Kalmar Båtmässa

Kom och kika på Seagoo ubåtar i gästhamnen. Passa även på att tävla och vinna fina priser.
 

I-landsproblem

När sambon inte är hemma så få jag leva på sån här mat. Skitäckligt! Hampus nu tar du och kommer hem ögonblickningen! Annars kanske jag svälter ihjäl.....
 

Idioti!

Om jag känner efter riktigt mycket så är jag säkert orättvist behandlad på nåt sätt. Bäst att gå ut och bränna en bil eller två och sen kasta lite sten..........det är väl så man ska göra eller?
Då löser sig allting, att jag inte tänkt på detta tidigare!
 
Näe fy fan. Jag orkar inte skriva en lång debattinlägg om att, det har redan skrivit så många bra i t ex denna facebookgrupp: https://www.facebook.com/pages/Vi-st%C3%B6djer-polisen-i-Husby-stoppa-vansinnet-nu/376976529079368?fref=tck
 
Jag efterlyser sunt förnuft! Har det helt försvunnit? Blivit utrotningshotad?

Onsdag

Strong people stand up for themselves.
But the strongest people stand up for others.
 
Vem är du?

Have it your way

 

Oooh noooo!

Vi har en inkräktare på våran altan. Enligt våra katter.

Vilket underbart väder vi har!

Nej jag är inte alls bitter!
Tur att jag har en snäll pappa som erbjudit sig att skjutsa hem mig efter jobbet och träningen så att jag ska slippa att bli dygnsur.
 

Busted!

Alla mystiska spår som dykt upp på bilens motorhuven har fått en lösning .Misstankarna emot sambons chefs katter Prassel och Trassel har varit höga. Men inte förens nu så har finns det bildbevis på de små ligisterna ;) Nu kan dom inte spela oskyldiga längre!

Eurovison och drinkar

Grattis Danmark!
 

Hollywood nästa?

Jag har besök av Millan och hon har plockat med sig ett skolprojekt som vi hjälpte henne med för några veckor sedan. En parodi på Paranormal activity som ni kanske la märke till i ett tidigare blogginlägg. Gud vad vi skrattade särskilt åt det som kom i eftertexterna; lite ihopklippta felsägningar och andra misstag vi gjorde under inspelningen. Nja det blir nog ingen stjärna på Hollywood boulevard för mig, men alla måste vi börjar någonstans ;)
 

Hot på altanen

31 grader är varmt till och med för mig!

Nytt i vardagsrummet


Nu har den gamla äckliga mattan åkt ut och den nya åkt in. Sigge gillade den så jag tänkte att han kunde poosar lite på mattan. Han ville hellre gosa med mobilen än att vara med på bild. Men ni ser färgen i alla fall. Dock lite mörkare i verkligheten. 
 

Dagens outfits

Här nördar vi loss det med lite outfits bilder, sambon och jag. Är vi riktiga bloggare nu? Hahahaha :) 
Sambon har spelning ikväll så nu ska vi försöka trycka in så mycket som möjligt på förmiddagen b la hämta nya mattan som vi beställt. 

För det är jag värd

Äta glass med pappa i det härliga vädret.

I'm superman

Komplimanger på gymmet, äkta sådana, gjorde verkligen min dag. Vi svenskar är så sjukt dåliga på att ge varandra komplimanger. Så det känns extra speciellt när man får en. Jag har förstått att eftersom jag är så liten och tunn så tror inte folk på gymmet att jag är så stark som jag är och dom blir väldigt förvånade när dom sätter sig i maskinerna efter mig och när jag gör mina hängande benlyft så är det många som höjer på ögonbrynen. Men träning ger resultat och nu känner jag mig ännu mera peppad :)
 
P.S Jag lovar och svär att jag själv ska blir mycket duktigtare på att ge komplimanger D.S
 
 
 

Den blomstertid nu kommer

På bara en vecka så har det blommat ut och blivit grönt överallt. Det här måste ändå vara den finaste tiden på året. Idag ansökte jag om min semester. Inte många veckor kvar nu :)
 

Efterlysning

Är på jakt efter en blommig kofta ungefär som denna på bilden. Är det någon som vet någon affär eller webbshop som säljer något liknande?
 

Seg tisdag

Idag har jag hängt med den här sötnosen. 

Hej Måndag!

Ny vecka nya tag.

Naaaw


Gräsgärde

Vi har det bra på landet. Hos mormor och morfar.
Här kan vi känna oss helt trygga för Isak vaktar oss ;) Han skyddar oss emot skumma grannar, traktorer, bilar och andra hundar. Om vi nu skulle känna oss rädda?  
 

Kvällens film

Vi såg en jättebra film igår kväll, Changeling som är regisserad av ingen mindre än Clint Eastwood. Varför har vi inte sett den tidigare? Den är trots allt ifrån 2008.
 
Filmen är baserad på en sann historia som handlar om hur en ensam kvinna Christine Collins (Angelina Jolie) ensam står upp mot ett korrupt samhällsystem. 
En vårdag 1928 försvinner hennes 9-åriga son Walter spårlöst. Månaderna går och polisen hittar ingenting. Men så plötsligt efter fem månader så återlämnas han till den förtvivlande mamman under ett stort presspådrag för att minsann visa upp för alla kritiker att polisen kan göra sitt jobb. Men den 9-åringen som återvänt är inte Walter. Nu börjar Christines kamp för sanningen om vad som egentligen hänt.
 
 För Los Angeles kritiserade och korrumperade poliskår framstår hennes envisa hävdande att sonen fortfarande saknas som en krigsförklaring och hon blir ett hot som man måste tystna. Christine har dock en trägen bundsförvant i en pastor (John Malkovich) som upplyser folk om polisens illgärningar.
 
Filmen gör många vändningar och den är spännande nästan rakt i genom. Jag ska inte avslöja mera eftersom filmen ses bäst om man vet så lite som möjligt om den. 
 
Betyg: 4/5

Långhelg för mig

Idag är jag ledig ifrån jobbet för att det är klämdag. Sov jättelänge och sen solade jag på altanen. Men nu så är jag med mina föräldrar som är sugna på att byta bil. Så jag har följt med och provkört några bilar. Fast den vi åker i nu var ingen höjdare så vi ska titta på flera imorgon. Ikväll när sambon kommer hem ifrån jobbet så ska vi gå ut och käka alla fyra. Mums! Det ser jag fram emot :)

Du har ett paket att hämta ut

Ja tack!

Foodheaven

Kristihimmelfärd blev en riktigt matdag. Vi invigde grillen för i år och gjorde riktigt smarriga hamburgare. På eftermiddagen så bjöd vi hela min familj på fika. Hemmagjord hallonpaj med glass. 
Matkoma!

Good morning


Trångt i sängen imorse!

Little miss sunshine

Nu är alla höst och vinterjackor bortrensade ur hallen och nu hänger enbart vår och sommarjackor i hallen. Bättre sent än aldrig. Tror inte det kommer bli minusgrader på många månader nu. Fast med det här svenska klimatet så ska man aldrig säga aldrig. Hahahaha!

Världens bästa sommarjobb?

Vill du bli provsmakare på Karamellkungen? Helt klart Sveriges godaste sommarjobb! Månadslön på 20 000 kr, träningskort och tandläkarbesök ingår i jobbet!
Sök här: 
www.candyking.com/provsmakare

Lata dagar

Koppla av efter jobbet med en god vän, sol, skitsnack och mys på altanen. Det är livet det. Tack Millan ♥

Solig förmiddag

Glass nere i hamnen och titta på när dom sjösatte båtar.
Med min kära far och Isak. Varmt var det!

Spooky

Ikväll extrajobbar jag på ett nytt ställe. Kändes lite som att komma in i ett vaxkabinett med alla  stirrande dockor. Jag blev skiträdd eftersom jag inte visste att dom stod där när jag öppande dörren och när jag inte trodde att det inte kunde bli värre så kom jag in i ett rum med "avhuggna" lemmar som tog sänkan. Daaaah blodprov får mig att vilja spy eller svimma. Slutsats jag ska nog INTE bli sjuksköterska ;)

STRÖMAVBROTT

Igen? det är ju så himla lätt att jobba då.......ååååååå att allt ska jävlas med en på måndagsmorgonen!

Kanaberg

Med Billy, Millan, Jonas, Lisette och sambon i Nils Dackes fotspår i de småländska skogarna.
 
 
 

En söndag i maj

Idag är vi på äventyr i Kanaberg. Våran årliga utflykt. Bergsklättring, grottutforskning och picknick står på agendan

På biostaden

Med snygga glasögon på Iron Man 3 ;)
Jag har alltid jättetur med mina stolsgrannar när jag går på bio. Idag var det en familj. Mamman svarade i sin mobiltelefon 3 grr under filmen och ungen som satt bredvid mig frågade mamman om precis ALLT om handlingen i filmen. Somebody kill me please! Förrutom det så var filmen jättebra. Action och 3D är alltid en bra kombination. 
 

Förmiddagsnöje

Duktig sambo! Snart har vi dom renaste fönstern i området :)

Fredagsmys

Äntligen är sambon hemma och han tog med sig mat. Nu tar vi i Funkytown helg. En helg som verkar bli rätt händelserik om bara solen håller sig framme. Vilket jag tror att den gör :)

I 'm king of the world

Sigge ♥
 

Njuter av livet

Afterwork på altanen. Här har jag det riktigt bra vill jag lova. Om några timmar så börjar arbetspass nummer två för idag så det är bäst att passa på.

Dagens tidning

Vilken härlig läsning såhär på morgonen. Barometern presentera redan svensktoppen nästas vinnare: Miss Ellie & the Snapshots ;)

:)

Namnet på stolen ifrån IKEA som Hampus håller på att skruva ihop heter tydligen Jävla-skit-stols-jävel. Fyndigt namn!
Projekt Altanen......fortsättning följer

Första maj

Hej alla bakfulla!
Oj vilken effektiv dag vi haft idag vi som inte är bakis och skakis. Allt är snart klart inför sommaren. Härligt för på semestern tänker jag bara lat mig. Nu är vi och spontan handlar på IKEA. Spännande!

RSS 2.0