Grattis på 40-årsdagen

Det var den 30 september 1972 bron började trafikeras. Vid invigningen var Ölandsbron den längsta i sitt slag i hela Europa. Sex miljoner fordon trafikerar i dag Ölandsbron varje år. Bland annat jag ;)
 

7th heaven

 
Nyhet på McDonald´s. Nya smaker på McFlurry; Mars och Twix. Det vattnas i munnen på mig bara jag tänker på dom. Jag har redan tjattat på Hampus flera gånger idag att jag vill åka till Donken och pröva. Hoppas att han fattar vinken någon gång :)

Skördefesten

 
Fyllepumpa, tror att det är dags att sluta dricka nu.
Med Ellinor och Hampus och en massa höns? Hahahaha :)
 
 

På scen

Dom trotsar regnet; Miss Ellie & the Snapshots

@ Öland

 
Vi är på plats i Eriksöre med bagage och allt. Tur att det finns säckakärror och roddare ;)  Bandet spelar vid 19:30 ikväll på Skörderocken. Nu kan skördefesten börjar.
 

PANTA MERA


Solkatt

En del har det för bra.....

Sett denna en gång för mycket!

Är det bara jag som stör mig på tv-reklamen för den automatiska pumptvålen? Den sägs vara så bra för att den ska förhindra bakterirerna på pumpen till att spridas. Men stopp nu! Varför skulle den göra det? När du tryckt ut tvålen så tvättar du dig ändå om händerna. Eller är det kanske bara jag som gör så? ;) Man tvättar väl inte händerna först och sen trycker på pumpen? Snacka om onödig pryl som bara vill spela på folks rädsla för bakterier!
 
Har ni någon reklam som ni reta er på?

Utanför mitt fönster

Höst på intåg. Brrrrr....

A sign?

Hittade ett hjärta i chipspåsen.

Onsdag

Idag plockade vi hem datan för att den fungerade och verkade riktig hemma hos pappa men så fort den kom hem till oss så hittar inte fanskapet hårddiskarna i alla fall. Som tur var så kan jag surfa runt lite på nätet och annat på den men kommer t ex inte åt bilder så här kommer två instagramfoton ifrån bröllopet ifredags. Ni få hålla till godo med dem så länge:
 
 

För det är jag värd

Den efterlängtade lönen kommer in på kontot imorgon. Den är inte stor och nästan allt ska gå till räkningshögen, men lite shoppning på hm.se blev det ikväll. En kavaj ifrån rean och en kofta ifrån deras höstkollektion. Man kan inte alltid köpa klänningar och high heels, som är så typiskt mig, utan lite basplagg också. Paketet kommer nästa vecka, längtar!

Problem

Bloggen har varit lite tyst och självklart så har det sin orsak. Det är inte bara för att vi varit på bröllop i helgen utan det är för att datan bestämde sig för att helt och hållet ge upp. Så nu kommer det att bli en del mobil inlägg här på bloggen tills jag har tillgång till en ordentlig data igen. Jag hoppas att ni har överseende.  
 
 
P.S Pratade precis med min käre far i telefon och datan verkar har fått liv igen så jag ska hämta hem den imorgon, jippi! Jagbehövde inte vara datalös särskilt länge. D.S

På bröllop


Godmorgon

Nu förstår jag plötsligt vad min sambo menar med att det är trångt i sängen.
J*vla luddskallar, vad dom ta sig friheter!

Filmtips

Igår kväll så hade vi äntligen lite tid tillsammans jag och min sambo så vi hade filmkväll med Vi måste prata om Kevin. Det blev inte precis något romantiskt här i soffan men filmen lämnade många tankar som fortfarande sitter kvar och maler i mitt huvud.
Handligen hoppar ifrån dåtid och nutid och som åskadare så få man bara små antydningar om vad som komma skall. Väldigt obehalig, stark och svart film som nog få dom flesta människor att fundera både en och två gånger om dom verkligen ska skaffa barn. Finns det barn som födds onda? Utan att avslöja för mycket om filmen så tror jag inte man kan skylla på förlossningsdeprission, arv eller autism i det här fallet. Kankske en blandning av allt, men nåt mera är det.
Tilda Swinton spelar mamman väldigt bra och John C. Reilly spelar den tillbakalutande pappan som jag flera gånger under filmens gång bara vill slå HÅRT! 
Filmen försöker inte ge några enkla svar, men får oss att fundera kring de frågor som många ställer sig när något av det värsta som kan hända sker.
 
Jag kommer inte att se filmen igen för den var jobbig att se på, men jag är glad att jag gjorde det. 
 

Död?

Gäsp och godmorgon. Ett två tre nu kör vi.

Instagram

Say hell to my little friend
 

Händerna mot himlen

Jag gillar verkligen denna låten med September som numera vill kalla sig sitt riktiga namn Petra Marklund och sjunga på svenska. Låten är skriven av Jocke Berg ifrån Kent. 
 

Smarrigt

Födelsedagsfika hemma hos mamma och pappa.

Hej mormor!

Du hade fel knopparna slog visst ut. Visst är dom fina ? :)

Okej....

.....det kanske inte bara är min dag. Men jag har inget emotatt dela med Greta Garbo. Jag är generös och så ;)

Min dag


Irriterad!

'
Jag måste bara säga att jag tycker det är jävligt dålig kundservice hos 3.
Till min stora förvåning så var jag tvungen att betala 250 kr för att få ett simkort som passar min nya telefon, alltså ett mirco sim. Jag hade inte klagat om det hade varit så att jag verkligen hade sabbat mitt befintliga simkort och behövde ett nytt ,då hade jag betalt utan att jag tyckt att det var något konstigt med det, men nu så ska jag  betala för något som jag redan ha men behöver i en mindre variant. Kundservice är att inte ta ut någon avgift alls utav någon som varit trogen kund i många år för en sådan tjänst. Blev väldigt osugen att forsätta ha ett 3-abonnemang nu.......vet många andra mobiloperatörer som ger sina kunder den tjänsten gratis!
Dålig stil 3!

Hansa city

Snälla ta med mig hem!
 

Min present

 
Titta vad jag fick :)
En alldeles egen Samsung GalaxyS3!
 

Kalas för mig

Snart fyller jag år så idag har vi firat mig här hemma med släkt, pastasallad och paj :)


 

!!!

Jag är så j*vla förbannad så att jag kokar!
Bara för att man är den som låter mest så betyder det för fan inte att man har rätt. Vad är det man säger? Jo, att tomma tunnor skramlar högst. J*vla idioter! Känner mig helt överkörd av en ångvält, egentligen orkar jag inte ens bry mig för det är så j*vla patetiskt. Men jag tror på karma och karma vinner alltid i slutändan. Jag kommer att skrattar gott när den hinner ifatt.........
 
Gud vad glad jag är att det äntligen är fredag!

Godmorgon

Försökte fånga den häftiga soluppgången som var imorse när jag precis gått på mitt jobbpass. Himlen blir alltid så häftig innan en storm, och det är ju en påväg har jag hört, men tyvärr gick det inget vidare genom fönstret och med min mobilkamera. Ni får har lite fantasi ;)
 

Yeeees!

Helgen är räddad!
Jag har fått låna mammas söta lilla data tills grafikkortet kommer. Så nu är jag inte datalös längre. Kändes lte tomt där ett tag..... 

I väntan på stormen

Ute på promenadmed Isak

Somebody shut me please

Idag är jag verkligen på skitdåligt humör! Jag råkade somna på soffan i två timmar. Oj vad skönt kanske ni tänker men jag kan inte sova mitt på dagen för då vakna jag upp som ett vrak med huvudvärk och illamående. Så här sitter jag nu och mår allmänt kasst och har dessutom ett trasigt grafikkort på datan. Varför går alltid alla dyra saker sönder här hemma? Baaaah blir så jävla trött. 
 
Jag ska mucka bråk med någon idag, det är där ungefär mitt humör och jag är just nu.

Zzzzzzz

Lite smakprov hur sovrummet se ut. Idag har vi med hjälp utav våra familjer fixat upp en bokhylla, gardiner, varit och köpt en ny tv:e osv. Ja ni hör det är inte riktigt klart ännu. Nu är jag så trött så jag knappt vet vad jag heter.........inga fler såna här dagar tack!

Godnatt

Efter en lång dag så ska jag och sambon krypa upp i soffan med massa onyttigheter och kolla på Hamilton - I nationens intresse. Jag har noll förväntningar på denna filmen, men jag hoppas att jag kommer bli lite underhållen i alla fall.
Är det någon som har sett den och berätta vad jag har att förvänta mig?

Förlämpadkatt.com

Alla kattherrar borde äga en halsduk.
Hahahahahaha!

Snart snart snart

När jag kom hem ifrån jobbet/gymmet så hade dessa tre herrar redan kommit en bra bit på sovrummet. Ikväll kommer det var helt klart :) Sen är hela lägenheten fixad. Underbart!



Hahahaha

Jag har så himla tråkig humor :)

Homemakeover igen

Förvandlingen utav vårat sovrummet har börjat ta fart. Återkommer förhoppningsvis snart med resultat.
Spännande :)

Wish upon a star

Sist jag såg ett stjärnfall och önskade mig någonting så gick önskan i uppfyllelse. Nu har det hänt igen så jag hoppas att jag har samma tur denna gången. Men jag kan ju inte berätta vad jag önskade för då slå det ju inte in ;)

Smultronställe



Solen sken ifrån klarblå himmel så idag blev det söndagsfika med mina föräldrar. Det var min och Hampus första gång på Kläckeberga cafe. Jättemysigt och himla gott. Vi hamnade dock i sockerkoma efter dessa läckerheter. Chokladkaka och citroncheesecake, mums!

Fantastiskt gott!

Ikväll har vi ätiti 3-rättersmiddag i Ekenäs.
 
Förätt:


Varmrätt:


Dessert:


I köket i Ekenäs:
 

Så var det lördag igen

Vi är och hälsa på hemma hos Cicci och Fredrik. Vi ska inviga Ciccis nya vinglas ikväll ;)


Vendelah var lite misstänksam emot Hampus mobilkamera. med all rätt, hahaha :)
 

Sccch!

Om man inte har något snällt och säga så ska man vara tyst. Därför säger jag ingenting alls!

Fredagskväll på Röda Gatan



Skakigt kort ;)
Men jag lovar och svär jag är helt nykter. Sitter hemma hos Millan och Billy och vi spelar Buzz. Jag är den som åker på storstryk. Mindre skoj!

Tadadada

Köket före:


Köket efter:



Blue heaven



Tog en runda till IKEA efter jobbet och handla lite till nya köket.
Det blev två jättefina krukor i shabby chic-stil och en tavellist att ställa upp foto på. Det gör sig riktigt bra i köket. I nästa vecka börjar vi med sista rummet, sovrummet. Sen har vi en helt ny lägenhet :)

Fint väder

Lyxshake vid Kalmar slott

Målning utav kök pågår

Fortsättning följer......

Happy birthday!

Grattis bloggen idag blir du fem år.
Den 5 september 2007 så skrev jag mitt första inlägg och nu är jag uppe i mitt 1653:e. Inte dåligt ;)
Tror ni att det bli fem bloggår till?

Fashion kom med posten

Två stycke Nelly klänningar och ett stycke H&M katalog.

Middagstips

Currykryddad potatissoppa med räkor
 
Ingredienser 
1/2 gul lök
1/2 tsk curry
3 potatisar
4 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 dl matlagningsgrädde, gärna mini 7%
Salt
Peppar
ca 20 räkor
 
Gör så här
Skala och hacka löken.
Fräs den mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med curryn.
Skala potatisarna och skär dem i mindre bitar. 
Lägg ner dem i kastrullen och tillsätt vatten och buljong. 
Låt allt koka under lock ca 15 minuter eller tills potatisen är mjuk.

Häll soppan i en matberedare eller mixer och kör till en slät soppa. 
Häll tillbaka soppan i kastrullen tillsammans med grädden och låt soppan koka upp. 
Smaka av med salt och peppar.
Skala räkorna och lägg ner dem i soppan. 

Naaaw ♥

Söndagsmys

Vara eller icke vara?



Det blev en filmkväll ikväll. Anonymous och Snowwhite and the Huntsman. Underhållande men skulle förmodligen aldrig se om dom. Värda en trea i betyg båda två, men det är knappt att den sistnämda få det. 


Nu blir det sängen, godnatt allihopa!
 
 

Lördagsnöjen



I eftermiddag så har vi varit inne i stan en vända och fikat med Cicci, Fredrik och Vendelah. 
 


Jag tog en choklad makron, min första gång, och jag gillade den. Jag är lite efter, jag vet ;) Jag undra om jag kan få min sambo till att baka såna till mig? Hundvalpsögon brukar alltid fungera.


 

Dagens outfit

Från och med idag så ska jag börjar använda högklackat så ofta jag kan :)

RSS 2.0