Jul i dagarna tre

Juldagen var vi i Ljungbyholm med sambons släkt. Mycket mysigt med god mat, julklappar och framför allt att få träffa allihopa  Jag har jag tyvärr inga egna bilder ifrån juldagen men här kommer en länk där det finns några:
https://www.facebook.com/asa.frid.5/videos/10208115556347969/
 
På Annandagen så firade vi mammas födelsedag och gick och käkade buffe på Ming Palace. Det har jag inga bilder ifrån heller så här kommer ett ifrån julafton på mamma o Sigrid.
 
Julhelgen har verkligen varit jätte lyckad. God fortsättning till er alla!

Första julen

Julafton firade vi i Gräsgärde hos min mormor och morfar. Sigrid fick jätte många fina presenter och hon fick testa på lite julmat också. Magiskt med första julen med barn.
 

God Jul

 

Sigrid är inte liten längre

Men sluta och väx då. Inatt fick vi sänka ner spälsängen för helt plötsligt så kunde hon dra sig upp och nu står hon. Ska köpa en flaska med stop å väx och smörja in henne med
 
 

SKAM

Jag erkänner jag sträckkollat snart 2 säsonger nu och jag är lika besatt och beroende som alla andra av Skam. Och varför går inte jag runt med röda läppar varje dag? Måste börjar med det direkt. Gymnasietiden var tog du vägen?
 
 

4 advent

Mycket jobb på senaste. Men man kan ju inte jobba jämnt så familjen tog en tripp till Kosta emellan jobbpassen för att bättra på julstämningen lite med marknad o shopping.
 
 

Sankta Lucia

Nu i Lucia tider så står mitt hår till förfogande för mindre lyckling lottade. Hahahahaha ;)
 

Klär granen

 
 

Halvägs till julafton

Ikväll har vi huggit oss en gran.

7 månader

Å så kom dagen då hon kunde både krypa och sitta själv. Nej vad tiden går snabbt. Nu säger vi hejdå till privatliv och att gå på toaletten själv. Hon hittar en överallt och snabb är hon!
 
 

Varm plockbricka

Det heliga fredagsmyset framför På spåret är framplockat. Den bästa stunden på hela veckan. Ikväll njuter jag lite extra mycket eftersom jag jobbat hela veckan. Vad äter ni till På Spåret?

I tomtens julverkstad

I år är jag tomtenisse igen och extrajobba på tomteverkstaden. Hänger med kaniner, enhörningar och mycket annat.Mycket som ska hinnas med till jul!
 
 
 

RSS 2.0