Breakfast for a champion

Jag tror att min sambo vill att jag ska lära mig att laga mat. Så jag börjar med nåt enkelt när han inte är hemma. Så tadaa jag lyckades göra en brakfrukost till mig själv. Med på tok för mycket peppar.....
Men det kommer väl. Nån gång.

The winner takes it all

Äntligen har sommarvärmen kommit till Kalmar.
Istället för att ha den planerade slappsöndagen så blev det på blodigt allvar på den nyöppnade bangolfen. Hela familjen var med och varje slag räknades ;) Banorna var förövrigt jättefina och det är inte sista gången vi kommer att spela här i sommar. 

Kalas i Gräsgärde

Ikväll har det varit kalas med tjocka släkten. Alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn har firat världens bästa mormor/farmor som fyllt år.  Som tur va så spöregnade det inte i år och det gick att sitta ute och smaska på smörgåstårta och hemmagjord jordgubbstårta. Lilla valp-Elton fick för första gången träffa Hatchi. Fullt ös - medvetslös körde dom på hela kvällen.
 
 

Tummen ner

Åååååå vad man hatar när sånt här händer.
Min palett med ögonskuggor hade åkt i backen medans jag varit på jobbet så när jag kom hem så återstod endast smulor. Min favorit dessutom. Jag får lite smått panik när jag inser att det inte bara är och köpa en ny. Den verkar har slutat tillverkas.
Min vanliga tur förstås...
 
 
 
 

Äntligen!

Ikväll ska vi titta på nya Johan Falk-filmen. Som vi har längtat efter Seth Rydell våran favoritpsykopat. Kärt återseende! Jag såg även att Netflix lagt ut de två tidigare säsongerna av Falk-serien. Så det blir nog att kolla på under regninga sommardagar, Känns tyvärr som denna sommaren kommer att bli rätt kall och grå... 
 
 

Fotosession

Det är svårt att ta kort med barn. Med vuxna också för den delen.
På kort nummer ett är vi någolunda med och på kort nummer två inte alls. Fast jag tycker kort två blev mer levande eller vad säger ni? 
Glad midsommar ifrån oss. 
 
 

Midsommarafton

 

Dag 12

Varje gång det verkar vända så kommer det tillbaka. Suck.....
 

Välkommen Elton

 Nu har denna lilla ulltuss kommit till mina föräldrar. Första möte för oss var igår. Kärlek vid första ögonkastet för han är ju helt bedårande. Men helt omöjlig att ta kort på efrtersom han inte ville vara still en sekund. Dessa kort är tagna på ren tur ;)
 
 
 

23 grader kl 19.20

Underbart väder och första ljumna sommarkvällen. Så vi har altanhäng. Det är typ det enda jag orkar just nu. Om min röst är tillbaka? Nej inte ännu. Men både Hampus och katterna tycker att det är jätteskönt. 

Mitt liv suger

Min röst försvann igår kväll. Jobbigt för mig men alla andra är nog glada. Jag trodde att jag kunde göra mig förståd med gester men det har inte gått något vidare. Emellanåt så låter jag som en:
Ja alla andra har ju skitroligt på min bekostnad. Jag hoppas på att få tillbaka rösten tills på måndag om inte annat så har kommer ju mina arbetskamrater få sig yttligare några goda skratt. 

Jag och min envishet

Arg och bitter för att jag är för sjuk för att kunna vara ute i solen. Jag som längtat så efter lite värme. Hampus tyckte synd om mig så vi tog en brunch på lotsen. Glad för stunden men nu är jag ännu sjukare än innan.
Influensan jag har dragit på mig verkar inte ens vara i närheten av att avta. Suck, det finns så mycket jag vill göra. Jag har så svårt att aceptera att jag knappt orka röra mig. Är det nåt som jag verkligen är dålig på så är det att vara sjuk. Men jag är väldigt nära på att kapitulera och göra som Hampus säger. Acceptera läget och att gå och lägga mig och sova bort skiten.

Sjukstuga

Försöker kurera mig med vin och naturgodis. Om det hjälper? Inte det minsta...

Grrrr

Efter en jättebra helg med mycket god mat, gott sällskap och hyfsat väder så kom måndagen och med den så kom nåt virus. För nu är jag sjuk igen. Jag fick vara frisk en vecka. Först var Hampus sjuk i en vecka sen var jag det i en vecka sen Hampus i en vecka och nu jag....
Usch jag orkar inte. Det värker i hela kroppen, matt, yr och ont i halsen. Så hejdå bloggen vi ses igen när jag är frisk. Om jag nu någonsin blir det. Ja jag är bitter för jag har i världens bästa immunförsvar fram tills idag. Har det svikit mig?
 

Här kan man va!

After work med sambo, mamma och pappa på Satan i gatan. Hamburgarna fick toppbetyg, mums!
 

En dag på jobbet

I den här takten kommer jag att bli rik :) påväg emot min första miljon...
Snart kan jag bada i pengar som Joakim von Anka
 
 
 

Tips från coachen

Kände mig lite äventyrlig idag så jag testade på en ny rätt till frukost. Ungsbakad avokado med äggulor och lite kryddor. Det var inte svårare än så och det var riktigt smaskigt. 
för ni som vill testa: googla på det så får ni upp olika varianter.

RSS 2.0