What to do?

Vad gör man en regning och grå dag? Jo man åker en runda till modehuset såklart. Det slutade med att det blev både mat och ett par nya höst/vinterkängor. 
 

Inspiration

Nu är det dags för att köra en makeover i vardagsrummet. 
Varit på Ikea en sväng och fått lite ideer. I nästa vecka så ska vi kika runt på de andra möbelaffärerna i stan för att förhoppningsvis kunna sätta igång till nästa helg. Spännande. Vi får ser vart det här leder :)
 
 

Godmorgon världen!

Det är så typiskt mig att ser fram emot en sovmorgon hela veckan och när den dagen väl kommer så vaknar jag klarvaken klockan sju! Var ingen ide att ens försöka somna om.....

Tänkvärt

 
Skrämmande.
Våga bojkotta mobilen lite oftare och umgås istället! Man behöver inte alltid dela nuet med alla sociala medier...

Veckans utmaning

Nu har jag testat på att fasta i tjugofyra timmar. Det var inte så svårt som jag trodde och imorse så vaknade jag pigg och full med energi. Jag är helt övertygad om att fasta är bra för kroppen och framför allt att rensa ut allt skit man får i sig via maten. Fasta ska ge effekter så som lägre blodsocker, mindre triglycerider och mindre cancer. En del forskare menar att man även lever längre. Rätt bra morötter tycker jag. Ska från och med nu börja att fasta 1-2 dagar i veckan och ser hur min kropp mår.
 Första måltiden efter fastan intar jag i strålande sol på altanen. Sista gången för i år kanske?

Hole in one


Ikväll har jag spelat minigolf med Hampus och pappa inklusive alla miljoner mygg.
Naturligt hinder?
Hörru kissen, flytta på dig!
Nehe det får går ändå
 

I ♥ U

Jag har fått en för tidig födelsedagspresent och är numera stolt ägare till ett par Hunter gummistövlar. Man kan väl inte annat än att älska dom? Nu är jag redo för hösten!
 

Diss!

 Fotot: EXPRESSEN
När vanliga svenssons blir av med jobbet får de leva på lite pengar ifrån A-kassan eller i värsta fall ingenting alls. Men när generaldirektören på Arbetsförmedlingen får kicken får kärringen behålla sin lön på 142 400 kr i månaden i ett helt jävla år! Låt henne leva på a-kassa istället och orden: Välkommen till verkligheten!

Gräsänkling

Min middag idag. Nej jag är ingen fattig student som behöver leva på konserver och nudlar i slutet på månaden utan jag är sambo med en rockstjärna ;) När han är iväg och lever turneliv så får jag överleva på sånt här. Jag kanske skulle lära mig att laga mat.......kanske. Hampus kom hem istället! Jag har till och med lyckas bränna upp ett av spislocken. Hjälp!

Krögers

Krögersplatta is the shit.
Uteservering när det är som bäst. Sommaren får gärna hänga kvar några veckor till :)
 
 

Hahahha

Millan och jag diskutera vardagsproblem?
 
 

Du skall....

Glöm bort imorgon. För det är idag kl 17:00 som ni ska bänka er framför P4 Kalmar :)

Vov vov

Jag är snäll jag looooovvvvaaaar! Ge mig godis nu!

Skräck på jobbet

Visst att de sägs spöka på vissa ställen på jobbet men idag så hamnade jag plötsligt i en modern version av Hitchcocks skräckfilm Fåglarna. Helt plötsligt börjar det smälla i takfönstrena på jobbet. Först kan jag inte förstår vad det är som smäller så högt och så mycket men efter en stund inser jag att det är massor med småfåglar som flyger in i rutorna. Höll på i flera minuter och var riktigt läskigt. Man undrar ju vad som skrämt upp dem så mycket under så lång tid? Jag vet inte hur det gick för alla fåglarna för när jag gick ut för att titta så insåg jag att det var ett tak under fönstrena som dom flugit in i, men kan tänka mig att det låg en del fågellik där uppe. 
Resterande fåglar var upprörda i flera timmar efter händelsen, spooky?!!!

Lost Without You!

Tillägnad min älskade vän som nu i dagarna flyttar till Strömstad.
Vad ska Timon göra utan sin Pumba?

Måndag - nystart

Nu kör pappa och jag igång med våra rundor igen efter en paus över semestern. Min kondition var kvar men pappas får vi nog jobba upp igen. På onsdag blir det fullt flås igen.
 

Söndagshäng

Jag har känt mig lite skakis hela dagen, håller jag på att bli sjuk? På förmiddagen så var vi i Ljungbyholm och firade svärfar med glass och tårta. Nu fyller jag på ännu mera onyttigheter a´la toast fläskfile egendesignad. Söndagar är väl till för att svulla?
 

Ironman 2013, del två

Åkte hem en sväng för klädombyte och för att hämta Millan. Efter det så körde vi Ironman hela kvällen. Vi avrundade natten med champange som blev vin istället på Uffe och Camillas båt i gästhamnen. Heja heja. Folkfest längst med Storgatan
Varför ska man klappa händerna själv när man kan har röda plasthänder som gör det åt en?
Stortorget vid målgången
Fyrverkerier efter målgången
I´m on a boat motherfuckers ;)

Ironman 2013

På läktaren och heja på alla duktiga deltagare.
Segraren Pedro Gomes från Portugal gick i mål på 08:19:30.

Dagen statusuppdatering

 

Repfredag

 
I replokalen med Miss Ellie and The Snapshots, bandfruar och annat löst folk :) Linn stod för filmandet, 

Om man vill vara fin så

Jag är t om snygg i en ansiktsmask. Med doft av jordgubb. Undrar om den smakar likadant som den luktar? Om jag äter den så kanske jag blir snygg på insidan också? Mohahaha ;)
 
 

Bästa stunden på dagen

Min alldeles egna tid. 
Min status är just nu; Färdigjobbad för dagen med frukost framför en bra tvserie. Det finns inget mer avkopplande. Stackars er som precis gick till jobbet. Skadeglad ;)
 

Tips från coachen

 
Ljudböcker kan blir lite tröttsamma att lyssna på ibland eftersom dom håller på i evigheter eller så har du det som jag ett jobb där du inte kan har hörlurar på dig hela tiden utan bara lite då och då. Då passar ett podcast dig perfekt. Håller på i snitt 40 minuter. Finns hur mycket podcasts som helst att välja på, beror helt på vad eller vilka du är sugen att lyssna på. Efter att mest har lyssnat på tunga ämnen som P3 Dokumentär så håller jag just nu på att plöja mig i genom Hannah och Amanadas alla poddar. Jag gillar dom för att dom ligger så nära mig själv i personligheter och åsikter men som sagt googla fram en podcast som passar din smak så blir jobbdagen så mycket bättre. 
 
För er som inte har en aning om vad jag pratar om så har ni en sida som förklara läget här och även tipsar om lite olika podcast: http://webbhjalp.se/tips-bra-podcasts/
 
 

Tisdag

 
FÖRE
Efter att har haft riktigt svår PMS under några dagar så släppte allting efter ett pass på gymet. Kunde ha skippat alla värktabletter och diverse humörsvängningar genom att gått dit med en gång istället. 
EFTER

Blixtar och dunder

Jisses vilket oväder!
 

Grillkväll

Vi är i Ljungbyholm och har det bra hos svärfar och Åsa. God mat och gott sällskap. Vädret höll i sig också. Vad mera kan man begära? Hoppas ni läsare har en fin lördagskväll ni också.

:)

Igår träffade jag en tjejkompis som jag inte sett på nåt år och hon berättade att jag hade inspirerat henne att börja träna, ta hand om sig själv och sin hälsa och att se fräsch ut. Det är en jättestor komplimang att vara förbild för någon annan och få dem att vilja förändra sina liv till det bättre. 

Stadsfesten

Stortorget joddlar med Siv.
Härlig kväll, härliga människor och ljuvlig sommarnatt :)
 

Spännande

Vi sitter hemma hos Sonny allihopa, samlade runt radion. Finalplats? Göteborg nästa?
Om ni undrar varför det är ett finger mitt i bilden så är det så att fingret tillhör Linn som ville visa att hon var med också ;) Klok tjej som bosatte sig borta vid det svallare fönstret. Sonnys lägenhet är kokhet!  
 
Sen blir det Stadsfesten, ses vi?

Wohoo

 
 
Här har det varit julafton på sista tiden varje gång brevbäraren har kommit :)

oooh yees

 

After work

Käkar frukost på mina föräldrars balkong. Riktigt varmt ute så snart blir det stranden.

Finally

What can I say? I love my cottoncandy

Ölands djurpark

Vi har haft en jättehärlig dag på Ölands djurpark med Kristoffer och Alicia. Idag hade de vuxna minst lika skoj som barnet ;) Här kommer ltie blandade bilder ifrån dagen;
 
 

So we meet again?

Jag med min ärkefiende strutsen
 

Lördagskväll

Legat på stranden i två dagar och så har vi festat de senaste tre helgerna så ikväll så bestämde vi oss för att enbart mysa och inget annat. Bokade en av hångelsäterna på bion och drog på oss 3D glasögon och njöt av en riktigt popcornfilm.

Pizza och öl

Vi avslutar en lång fredag med picknick på Skyttegatan med mina föräldrar. 
 

RSS 2.0