Höst-lördag

Jag lever för dagen, min dag, inte din, inte någon annans dag och andas luften som kommer i min väg. Jag har lärt mig en hel del genom mina dagar, samtidigt som man lär så länge som man lever, vilket alltså är ett tag.

Jag tror inte att man vet vad man har förrän det är borta och jag tror starkt på att uppskatta det man har i nuläget. Jag tror att de djupaste sår läker, trots att det kan ta en livstid. Dock tror jag att det finns sår som aldrig läker, förtroenden som svikits. De sitter kvar i själen, nästan som en dagbok över vad man råkat i för klor under livets resa. För hur mycket man än tror och hoppas så kommer man tillslut att bli sviken av en person man litar på, och ens värld kommer att kännas förstörd. Men då var den här människan inte värd det. TRO MIG!

Jag tror definitivt att vänskap är en av de vackraste saker man kommer att möta på sin vandring genom livet, ta vara på vännerna, de är ovärderliga och riktiga vänner finns för en när man minst anar det eller som mest behöver det. Jag älskar mina vänner och skulle inte byta bort de mot något på vår stora jord.

Jag tror också att alla tillslut kommer att hitta sin själsfrände, kille eller tjej, gammal eller ung. En speciell människa som gör mig unik, som förvandlar mina drömmar till verklighet, som torkar mina tårar, ger mig kartan genom livet och som tycker att jag är vacker utan spackel, som d hette i unga dar.



10:29

som jag alltid börjar varje inlägg med äratt jag är så dålig på att skriva, inte för att jag inte uppdatera min vardag varje daghärpå internet, utan för att jag gör det på min bilddagbok. Min offeciella blogg........iofs får man uttryck för mera saker på denna sidan......men i alla fall så är det bara :S

Hösten har kommit igen, i år mycket snabbare än vanligt, eller är det bara så att man förtränger det varje år :P Hahahaha......det är nog så. Riktgt ruggigt och jävligt är det ute idag, synd för ikväll är det fest......om jag orkar och kan. har varit lite småsjuk nu i snart en veckas tid. Men det är i alla fall så att Julia min svägerska har sin 20-årsfest idag och det infaller samtidigt som dom gamla barndomskompisarna har slagit på stort och hyrt en lokal för fest. Så det är alltså meningen att jag först ska gå på kalas sen ska jag på fest i lokalen och sen slutligen ska jag på något konstigt sätt tar mig helskinnande in till stan själv och möta upp dom andra inkls. lite annat folk jag bestämt träff med. Jäktigt värre!

Men nog om det.......nu är det så att jag förmodligen har fått ett jobb på en städfirma som jag har provjobbat på i några veckor, hoppas på att kunna dra in lite mer pengar än vad jag har gjort förrut till brödfödan. Så ska jag även från och med nästa vecka börjar träna på Natilus med Sanna. Har redan smygbörjat, inköpte en pilatesboll tidigare i veckan ;) Det är på tiden efter sju års träningstorkan.....go Mallan :D

Är alltid på språng nu förtiden och skönt är väl det...............nu blir det frukost och en utvädering utav hur dagen kommer att ser ut........over and out....bye bye





Och störst av allt är  kärleken


RSS 2.0