Egobost!

 

Lördagkväll

Bättre bilder efterlyses!
Men här kommer en på efterätten och en på sällskapet.Tack för en trevlig kväll :)
 

Fint ska det va

Ikväll blir det en försenad födelsedagsmiddag på Table20 med våra familjer. Tre rätters och trevligt sällskap ser jag fram emot. 
 

Höstfärger

 

Dumlesnittar

 
150 g Smör, rumsvarmt
1.5 dl Strösocker
1.5 msk Vaniljsocker
1.5 msk Sirap, ljus
3 3/4 dl Vetemjöl
1.5 tsk Bakpulver
+ Dumle
 
Gör så här:
Sätt på ugnen på 175°C och klä en plåt med bakplåtspapper.
Nyp ihop alla ingredienser utom dumlen till en smidig deg.
Rulla ut degen till två fingertjocka längder.
Dela dumlekolorna på mitten.
Tryck ner dumlen  i kakdegen 
Kakdegen kommer att flyta ut ganska mycket i ugnen, så lägg dem inte för tätt på plåten.
Gräddas i mitten av ugnen i ca 12 minuter.

Låt kakorna svalna en aning innan du skär dem i snitt.
Förvaras i en burk med lock. Går även utmärkt att frysa in.

Nytt till höstgaderoben

Det har varit mycket reor på sistonde,Bland annat på HM och Nelly, och för en som älskar att nätshoppa så har det blivit en del grejer. Här kommer ett litet smakprov på grejer jag klickat hem.
Jackan hittade jag inte på nätet utan på Modehuset. Jag hatar att vi går emot mörkare tider men med denna så känns det lite lite ljusare ;)
 

.....

Kändes inte allt för kul att fira min födelsedag idag......
Men tårtan var fin och presenterna lika så. Tack så mycket <3

:(

Vila i frid världen finaste hund
 

Här kan man va

Efter jobb och träning så njöt jag av min födelsedag på stranden. Med snygg sambo, snabbmat, strålande sol och en bit över tjugo grader i luften. Då är det härligt att leva!

Yeeeah

 

Valdagen 2014

 
Idag är det ingen vanlig dag i Sverige för som ni alla vet så är det valdag. Jag hoppas verkligen att alla jag känner går och röstar. Människor har krigat, dött och blött för demokratin och för att du ska kunna rösta. På vilket parti du vill. Det spelar ingen roll på  vilket eller om du röstar blankt. Bara du röstar. 
 
Jag spyr personligen på folk som ska bestämma åt dig vad som är rätt och vad som är fel att lägga sin röst på. Lyssna inte på dom! Det är det som är det fina med demokratin att just du får välja alldeles själv. Jag respekterar dig vad du än röstar på. I en demokrati får man tycka olika och vem säger att det jag tycker är rätt?
 
Hur som helst gå och rösta med er!
 
 
 
 

OMG!!!

 
Hahahaha jag dör.....det måste vara såhär det ser ut när jag kör bil.

Autumn Inspo

 

Problemlösning

Problem: Bytning av vardagsrumsfönster och i och med det svängdörrar för hantverkare och många flyktmöjligheter för uttråkade innekatter. Inlåsning? Svårt om man har katter som kan öppna stängda dörrar.
 Lösning:En lösning a la McGaver.

Det kom ett brev....

Man vet att Arbetsförmedlingen är helt till för att vara kontrollanter åt a-kassan när den första kontakten ifrån dom kommer efter drygt 3 år! Jag skrev in mig i oktober 2011 och första brevet kom ifrån dom idag!!!???? Hade jag haft a-kassa så hade det varit annat. Jävla nötter. Är det meningen att dom som få statliga medel för att hjälpa arbetslös bara ska hjälpa dem med a-kassa? Starkt jobbat arbetsförmedlingen. Ni  är ett stort jävla skämt i mina ögon!

Val 2014

Länge leve demokratin!
Idag har vi varit och förtidsröstat. Tyvärr är det ju inget parti som vill som jag så jag tycker att alla ska rösta på mig istället. Marlene for stadsminister! Jag får återkomma med mitt valpogram och en snygg valaffisch på mig själv.
 
 

Hellu goodloooking

Nu ska vi in till stan och luncha but first let me take a selfie :D
 

Ikea nästa?

Jag tror att katterna har listat ut att barnlåsen till gaderobsdörrarna inte fungerar längre.......FUCK!
 

Konst i vardagen

 

Lata dagar #2

Vi tar vara på de sista varma dagarna med en kvällsmat vid slottet. Bättre utsikt än tv:n där hemma. På vintern är det okej med tvmiddagar men så länge sensommaren håller i sig så borde alla mål mat intas ute. Eller vad tycker ni?

Lata dagar #1

Alltså det är ju inte överdrivet jobbigt att leva just nu. Strålande sol, färdigjobbad, intressant tidning och en red bull. Jag överlever lixom ;)
 
 
 

RSS 2.0