Sjuk sjuk sjuk


För er som undra vart jag har försvunnit så är jag sjuk. Har bara proppat mig full med tabletter varje morgon och gått till jobbet och sen hem och däckat på soffan. Men jag har nog ändå sluppit influensan som alla verkar ha eller så är det den jag ha men ett sju helvetes immunförsvar. Jag hoppas på att det vänder snart för jag är jätte frusterad att jag missat mina träningsdagar. Idag har ändå varit en rätt bra dag. Fick åka gratis buss idag på morgonen och så hände det en annan rolig grej som jag ska avslöja på fredag :)  

Imorgon tänkte jag ta tag i något som jag fått skjuta upp i nio år på grund av avsaknad av ekonomi, nämligen boka en tid för undersökning för att teckna en sån där tandförsäkring. Dock tror jag att jag har hål i en tand och bara en undersökning gå på 700 kr vad jag förstod. Usch usch det var den lönen......


Mums mums!


Denna fina receptbok fick följa med oss hem idag ifrån bokrean. 1 miljon menyer heter dem och är i sprialform med 3 kategorier förrätter, huvudrätter och efterrrätter. Du leta själv reda på vilken meny du vill ha och sätter det rosa gummibandet över. Smart och enkelt. Hittade en drös med smarriga recept som jag bara längtar efter att få pröva. Eller Hampus provlaga rätterna och jag provsmaka dom ;)

Bilderna är lånad ifrån google


True love never ends


De perfekta parrelationer kommer när ni bråkar som man och fru, när ni pratar med varandra som bästa vänner, när ni flörtar som tonåringar och bry sig om varandra som bror och syster.


Härliga söndag

Ännu en härlig och solig dag så vi tog oss en promenad idag med. Idag blev det vid slottet och gamla kyrkogården.

Våren på är påväg i Stadsparken

Gamla kyrkogården i Gamla stan

Gamla gravstenar ifrån 1700-talet

Fina Kalmar Slott ifrån Stadsparken


Hej då bilen!


Det är med lite sorg i hjärtat som vi sålde våran trogna lille bil idag. Det gick inte och lägga ner mer pengar på den längre och försäkringen var på tok för dyr så det var det enda rätta. Men jag kan ju inte påstå att det kändes bra heller!


Lördags kvällen


Ikväll blev vi bjudna på middag hos mina föräldrar. Dåligt av mig att glömma bort att ta kort på maten som det bjöds på som den bloggare jag är ;) Vi kikade också på melodifestivalen som inte var någonting att ha ikväll heller. Underhållande var ju pappas alla kommentarer om folk på tv och livet i största allmänhet. Fundera på att skriva en citat bok a´la Göran.


Hey ho let´s go

Vi har varit iväg och powerwalkat på Svinö, skönt! Man känner sig riktigt huttrig :)
Lilla Ölandsbron
Hampus egopoosar
Ölandsbron och sundet


Dagens ordspråk!


Mångas vän är ingens vän

Så sant så sant. Fy vad jag förakta folk som gör precis allting för att precis ALLA ska tycka om dem. Till och med throw nära och kära under the bus eller aldrig någonsin ha en åsikt om någonting! Människor som tycker om alla kan jag inte heller tycka om. Man ska inte vara elak eller respektlös emot sina medmänniskor men man kan inte vara allas bästa vän för då är du som citatet här över säger egentligen ingens vän!

Tack för mig!

P.S Kom nu ihåg att den som har mest vänner på facebook vinner. Du få en ryggdunk av mig när du är uppe i 500 "vänner", fan vad bra och omtyckt du är ;) D.S


You got to have it


Har ni sett den nya smaken ifrån Estrella? Cheeseburgare!!!! Det var den konstigaste smaken jag har hört talas om. Hampus var ju självklart tvungen att köpa hem en påse och tror det eller ej men det både luktade och smakade just cheeseburgare. Hahahaha :) Mycket märklig känsla. Vet inte om man kan kalla det gott men det är väl en smaksak I guess. Prova ni också!


Se du stjärnan i det blå


Jag har alltid varit fascinerad utav natthimlen. Den får en att känna sig så liten i den stora rymden. Vart finns egentligen där ute? En riktgt stjärnklar natt är något av det finaste jag vet. Skulle kunna sitta en hel natt och bara titta upp på alla stjärnor, planeter och stjärnnfall :) Tyvärr kan jag inte så många stjärnbilder, bara dom vanligaste som orion, karlavagnen osv, så nu tänkte jag försöka lära mig några till. Ikväll när jag tittade upp emot månen så låg det 2 jättestarkt lysande stjärnor i en rak linje som pekade uppåt ifrån den, månen alltså, i väst. Undra vilka det var? Har i alla fall räknat ut att det är Sirius som jag brukar se och undra vad det är för starkt lysande stjärna. Så nåt nytt har jag lärt mig. Rymden är för stort för att greppa men vackert är det. Minns ni Hale Bopp kometen 1997? Så storslaget det var att titta upp på himlen vill jag minnas att det var under en lång tid, så pass långt tid att man blev bortskämd att alltid har den där dag som natt. Nu kommer den tillbaka först om några tusen år. Det är synd att min sambo är helt ointresserad utav det här för jag hade gärna tagit bilen och åkt ut en bit utanför stan med lite varm choklad och filtar och tittat upp på stjärnhimlen en klar natt. Jag tycker att det låter riktigt romantiskt. Eller?


På middag


Oj jag hade nästan glömt bort hur himla gott det är med grillat. Nu mår jag bra :)


:)


Första lönen ifrån nya jobbet kom idag och ingen kan vara gladare än jag :) Det blev lite mera än vad jag trodde :) Så nu ska jag in till banken så att dom fixa så lönen kommer in på mitt konto i framtiden.
Rätt bra dag än så länge. Ikväll ska vi hem till svärfar och Åsa och äta grillat. Mums!


23-02-2012


Jag tror bestämt att våren är påväg. Tror ni det passar sig med ett ordentligt vårskrik a ́la Ronja Rövardotter ute på altanen?


Just nu


Jobbmöte och skogsbärstårta. Snart ska jag hem och sova på soffan, så känns det just nu i alla fall.
Vart är min Red Bull när jag behöver den?


Olycklig kärlek ♥


Fick hem dessa snyggingar idag och jag fullkomligt älskar dom. Men nu är det så att dom glappar i hälen. Jag har ju väldigt små fötter 36:or så det är väl förmodligen därför. Skulle nog behövt 35.5:or. fundera på att sälja dom men dom är ju så fina :(

Nelly Shoes Push
Pumps i läderimitation från NELLY SHOES. Högbred klack och platå samt något spetsig tå. Klackhöjd 13 cm platå 35 cm Tillverkade av läderimitation. Yttersula i gummi. Extra klackar ingår.

Nypris 349


Någon som är intresserad?


Bebis på besök


Smygkort på nyfiken Sigge och sovandevVendelah.


Ny vecka


Så var det måndag igen. Redan en ny vecka och är nu inne på min tredje vecka på jobbet. Oj så fort det går! Efter jobbet så har jag umgåtts med sambon, min pappa och Isak. Vi har utfört massa ärrende och mumsat i oss Max som belöning när alla var avklarade. Vihar även hunnit med att tittat på gamla videoklipp ifrån när jag var liten skit, typ två äpplen hög. Men Gud vad unga alla var då på 80- och 90-talet. Hahahaha, så roligt att se :)


Daaaaah!


JAG FÅ PANIK!

Vi har ägnat någon timme åt att vända upp och ner på HELA lägenheten och letat efter en viktig bränd DVD-skiva. Vi har letat på alla logiska ställen och alla ologiska ställen. Har till och med  vänt upp och ner på mina fotolbum ifall den skulle gömt sig där. Till saken hör att jag är fruktansvärt pedantisk och om jag inte vet vad precis alla ägodelar som jag äger eller har ägt befinner sig så får jag riktig PANIK! Hur kan en sak bara försvinna? Särkilt när det är en av MINA ägodelar, det är typ helt omöjligt att slarva bort någonting om man heter Marlene. Om min kära och framför allt lugna sambo säger åt mig att den kommer att komma fram i snom tid en gång till så fundera jag på att strypa honom!! Nej då jag stressa inte upp mig för småsaker!


Bad Romance


Jag ♥ Red Bull Light = En sann kärlekshistoria


Tvkväll


Igår kväll så var vi på tvkväll i Ekenäs. Vi tittade påv Melodifestivalen och Bodyguard. Mycket mysig kväll med massor med onyttigheter. 3 sorters chips, massa moröttstavar, 2 sorters dip, chilinötter, godis och läsk. And I love it :D


Helg-gott!

Smörgåstårta med hela familjen Sjöstrand här hemma hos oss. Lite helglyx sådär :) Nu ska vi vidare till Cicci, Fredrik och lilla Vendelah för att titta på melodifestivalen, äta ännu mera gott och framför allt umgås. Hoppas att ni läsare har en trevlig kväll.

Förstår du?

Dessa två skyltar är helt obegripliga för studenter. Kanke skulle ta en extrakurs i symbolik och svenska språket? om jag är bitter?  Hahahaha näe jag är bara trött efter en lång arbetsvecka ;)

Inredningssugen



Jag är verkligen jättesugen att byta ut våra trista bokhyllor till hyllor att ha böckerna i runt en dörr. Tycker att det är så himla snyggt. Kanske kan bli verklighet?


Gotye - Somebody That I Used To Know

Den har på något sätt fastnat i mitt huvud.


Bekännelse


Jag erkänner jag har fastnat för serien The Real Housewives of Beverly Hills som gå på tv3 kl 19 på vardagar. Påminner om mitt gamla tjejgäng på, gott och ont, fast utan all lyx och glamour. Hade inte tackat nej till deras livstil. Vad tycker ni om serien? 

En artikel om seriens och dess andra säson. B la har ju Talyors make som för övrigt misshandlade henne begått självmord utav sig: http://www.weirdscience.se/?p=12654



Hoppas att ni har haft en riktigt fin alla ♥:s dag. Här hemma ska vi gotta oss med chokladen som svärfar så snällt kom hit med :)


Tisdag

 
Hade möte på jobbet idag. Inte så bra för jag var så trött. Svårt att hålla sig skärpt i 2 timmar då :S efter mötet så hämtade Hampus mig och vi käkade på Fyra kök och kikade löite i affärer. Hampus köpte ett par öronhänge till mig. Kommer bli riktigt snygga till en svart skjorta eller klänning.


Så var det måndag igen


Hard work work work och sen träning på det. Bra start på veckan!


Söndag


Ikväll har vi besökt Cicci, Fredrik och lilla Vendela, som blev två veckor idag :)


RIP Whitney Houston


En av våra största stjärnor är död.  Själv minns jag henne mest ifrån filmen The bodyguard, en film jag älskade när jag var liten, och ledmotiviet I will always love you, som man dansade tryckare till på låg-och mellanstadiediscorna. Hur minns ni henne?


Rock n roll


Nu ska jag släppa iväg min karl ut i natten för han har en spelning.
Lycka till!


Det var slutet på början


Idag har vi besökt Kalmar teatern, har inte varit där sen jag var liten så det var spännande, för att titta på Kalmarsunds revyn 2012 Bara början. Hela första parkett var bokat tills oss, hohohoho :) Biljetterna hade grabbarna i bandet fått och tur var väl det för en del sketcher var riktigt roliga så vi fick oss många goda skratt :) 
 


Lördagen


Nu skla vi iväg på skojigheter :)


in love ♥



SUGARFREE SHOES / IRIS

SEK 449
http://nelly.com/se/skor-kvinna/skor/festskor/sugarfree-shoes-928/iris-928067-14/

Vill så gärna har dessa skor. Svarta pumps passar till precis allt. Jeans, klänning, kjol, shorts you name it. Men min födelsedag och julafton känns väldigt avlägsen. Har jag inte namnsdag snart mån tror? Alla hjärtans dag-present kanske Hampus?
PLEASE!


Äntligen helg!

Jag trodde knappt att jag skulle överleva den här dagen när jag vaknade imorse. För tidigt också dessutom, vilka demonkatter man har.  




Nu känner jag mig död. Har ont i muskler som jag inte ens visste att jag hade. Men ack så bra jag mår i alla fall. Ikväll blir det fredagsmys med film och chips och dip.


Utanför mitt fönster


Varje år i februari så kommer en flock med sidensvansarna och kalsa på frukterna i trädet utanför till katternas stora förtjusning. Till min med för jag tycker att dom är rätt vackra att titta på. Det som ni inte se på denna bild är att jag skulle smyga fram lite försiktgt t för att varken distrahera katten eller skrämma fåglarna och ta det här kortet. På min "tysta" väg fram till fönstet så lyckas jag riva ner både data  och snubbla på diverse sladdar under ett gäng med svordomar så det var allt annat än tyst! Så hälften av fåglarna flög iväg.
Vilken klant jag är :P


Hur tänkte du nu


Fredrik Reinfeldt?
Jobbar tills man är 75 år, menar du allvar? Lever jag ens då? Man blir aktraktivare på arbetsmarknaden som 55+ om man kan jobba i tjugo år till, menar han. Du fundera inte på att låta alla unga arbetslösa få komma ut på arbetsmarknaden istället för att tvinga folk att jobba yttligare tio år till.  Verkligen genialt verkligen.....
Valåret känns fruktansvärt långt bort.


Tänkvärt


Var tacksam för motgångarna i ditt liv!


Jag är lite nyfiken


Är det någon som har någon efarenhet utav Garnier BB Cream?


cause you had a bad day


Började denna underbara tisdag med att tappa gymkortet när jag lite försenad sprang till min skjuts till jobbet imorse och efter det så har allting bara gått fel. Inget ville gå smidigt på jobbet och jag har dragits med illamående hela dagen. 100 kr minus i plånboken och ett ickefungerande kort på några veckor fick jag som straff för jag tappade bort mitt. Nu måste jag be dom öppna grinden för mig varje gång jag ska träna i några veckor framåt och varje gång förklara varför och ha med mig ett kvitto som bevis. Känns ju väldigt smidigt. Baaah!!!!

Gympasset var en plåga och jag hade gått upp lite mer än ett halv kilo sen sist! Hur fan kan jag gå upp i vikt när jag rör mig dubbelt så mycket emot vad jag gjorde förrut och samtidigt äter mindre? Daaaaah!

Väl hemma så ligger det ett brev ifrån min kära kompis Försäkringskassan på hallmattan. För andra gången så har jag fått för lite i bostadsbidrag ifrån dom, nästan 1000 spänn, men eftersom summan inte överskrider 1200 så får jag inte tillbaka dom pengarna och inte heller dra dom av det på min skuld jag har till dom heller. Blir så jävla irriterad för att när dom ska ha pengar av mig så är det viktigt med vart enda öre men när jag ska ha pengar utav dom så är det inte viktigt om det inte är över 1200 kr, skämta dom med mig eller?  Blivit blåst på 2000 kr på två år nu och då hade jag varit skuldfri ifrån dom.

Aja, nu väntar jag bara på ett mail ifrån en gnällig kund på tradera som köpt ett par skor utav mig. Hon vill ha tillbaka pengarna och att jag ska betala returfrakten för att dom inte passade henne. HALLÅ!!!! Det är väl det som är risken med att handla på internet man vet inte om det passar. Jag har ingen passnings-garanti. PUCKO! Råkar alltid ut för såna kunder så nu var det sista gången jag säljer saker på tradera. Orkar inte med att få massa otrevliga mejl ifrån olika psykfall....

JA, JAG HAR EN EXTREMT DÅLIG DAG. Den kan väl ändå inte bli värre..........
Gone crazy!


Bra start på veckan


Jag är så trött! Men vet ni vad? Det är riktigt skönt att vara trött pga att jag har jobbat. Som arbetslös så hade jag jättesvårt att somna eftersom jag inte gjort något ansträngande på dagarna. Så det är en skön trötthet. Vi ska poppa lite popcorn och titta på premiärn av 30 grader i februari. Hoppas jag inte somna i soffan bara. Finns en viss risk för det. Hahaha :)


Dagens statusuppdatering


Facebook


Kvällshumor


Det var därför dom dog ut!
:)


Just nu

Lördagsmys och melodifestivalstittande.

Katt+snö=inte överens!


Ville smet ut på altanen när Hampus skulle fylla på med mat till fåglarna. Han blev fruktansvärt förolämpad att han fick snö i ansiktet när han kollade upp och skrek och hade sig på snön. Hahahaha en riktigt rolig syn :D


I solariumet


Alltid skönt med lite solterapi under vintern och om inte annat så gillar jag att få lite färg :)


God natt!

Idag har jag jobbat och slitit, vi haft en söt familj hemma på fika och så har vi trotsat all snön och varit på middag i Nybro så nu är jag trött. Imorgon ska jag har sovmorgon, så underbart. Ingen klocka som ringer tjugo i fem :) Helg är det bästa som finns!

.........


Jag är en Buzzador och det innebär att jag är med och marknadsför spännande varor och tjänster. Just nu är jag med i en kampanj för Lovefilm och än så länge har det fungerat jättesmidigt. Jag testar på att gratis få låna hem hur många filmer och tvspel jag vill i 60 dagar. Man får hem 2 dvd/spel åt gången och när du känner dig klar med dem så skickar du enkelt tillbaka dem med portot är betalt-kuvert som kom samtidigt som spelen/filmerna du beställde hem. När dem har kommit tillbaka till Lovefilm så skickas två nya ut som du satt upp på din lista på din sida på lovefilm.se . Vill du också testa? Registera dig på lovefilm.se och ange kampanjkoden "van1201" så får du också hem gratis filmer och spel två månader. Sen får du säga upp ditt abonemang eller om du är nöjd helt enkelt har kvar det. 

Hampus och jag har beställt hem serien Boardwalk Empire säsong 1 som vi ska titta på i helgen. Har hört att den ska vara bra.


Pigga upp jobbdagen


Massor med härliga lappar på högskolebiblan alias min nya arbetsplats ifrån Fredsuppdraget. Hoppas att dom gjorde någons dag. Snodde bilderna av kära Hannah som några timmar senare befann sig på samma plats och såg samma sak som jag :P


Frukost?


Så här blir jag bemött utav min syster när jag hälsa på henne på Subway.
Hmmmm :P 


En god morgon?

Vet inte riktigt om det är det.
Finns det verkligen någon annan som är vaken vid denna tiden mer än jag? Det tåls att se nu när jag ska ta min morgonpromenad till jobbet. Har inte vågat titta ut ännu om det snöa eller inte. Hoppas inte!

New in my closet


Vad gillar ni min nya tröja som kom hem på posten idag? Tänkte ha en vit skjorta under, stilrent. Idag jobbade jag första dagen på nya jobbet. Rätt skönt att traska iväg till jobbet klockan halv sex imorse. Tyst och stilla. Staden har inte riktigt vaknat. Hoppas bara på att jag slipper gå i snöstorm imorgon. En halvmil  i klass 1-2 varning känns inte så skoj :S


RSS 2.0