True story

 

Dress for success

 
 
 
Nu är sommarklänningarna rensade så jag gav mig på alla vardagsklänningar samt festklänningar. Jag rensade rätt skonlingslöst så nu ekar det nästan tomt i vissa av gaderoberna. Bäst att fylla på lite tyckte jag och begav mig till modehuset. Det fick bli ett par vårskor och en halskedja.
 
För det är jag värd! Eller vad säger ni?
 

20.30-21.30

Ikväll har vi Earth Hour i Nybro med svåger och hans familj. Kortspel, snacks och Caipirinha-drinkar stod på schemat. Lyckad kväll fast det blev en tidig hemgång för våran del man är ju inte tjugofem längre ;)
 
 

Lördag

Idag är loppis på Skyttegatan. Jag är mest intresserad av det som är gratis nämligen SOLEN :)
 
 

Några kilo lättare

Garderobsrensning pågår här hemma.
Idag gav jag mig på en av mina sänglådor som innehåller sommarklänningar. Jag kände en enorm lättnad när jag kunde rensa ut drygt 30 klänningar och några kjolar. Jag älskar egentligen att rensa och slänga men det är så svårt att ta tag i att och komma igång. Tyvärr kan jag inte bara slänga det för en del har faktikst prislapparna kvar och alla är hela och rena så först och främst så få nära och kära komma och kolla om dom vill ha någonting. Resten lägger jag nog ut på tradera. Så my loves ni har en vecka på er sen ryker dom. Puss på er!
 

Visdomsord

 

Träningsmåndag

Idag har följande invigits:
Det är konstigt att nya prylar får en genast lite mer motiverad på gymmet. Om man hade nya kläder för varje besök på gymmet skulle man bli gueen of the abs på mindre än månad då?

;)

Idag äter vi på finresturang....

Crazy Heaven

On Stage tonight; Miss Ellie and the Snapshots
 
 

Logehäng

Vi har det offörskämt bra här i logen på Crazy Heaven, Borgholm
Jag med Miss Ellie herself
Vinyl forever är numera en tradition som vi invigde nya gitarristen Seth i.
Allsång med la familia är en bra uppvärmning inför kvällen
Finns det hjärterum så finns det stjärterum
Ellinor och Seth sjunger upp
 

Panik

Sett på Miss Ellie and the Snapshots facebooksida:
Idag blev vi utelåsta från vår replokal på väg till spelning på crazy heaven, men efter en del våld och en del list plus hjälp av David och Rejbrand så kom vi in. Bara 2 timmar försenade.
 
Jag kan lova att det utbröt panik när dörren inte gick att öppna och låsinstellatörern till dörren inte hade jour på helgen. Really??!!
Efter många telefonssamtal, mycket våld med många inblandade så bröt vi oss in. När musiken är lagd på hyllan så kanske gänget kan börjar som inbrottstjuvar?

Hej bloggen

Fredagsmyset började så fort jag kom hem. Härliga efterlängtade fredag. Äntligen är du här. Nu ska Herr Sigge och jag sova lite...

Tips från coachen

Jag vill tipsar er kära bloggläsare om en nyhet ifrån ICA fryst, färdigtärnad avokado. Perfekt för mig som slänger onödigt mycket avokado. Antingen så hinner dom inte bli mogna tills när jag behöver dom eller så hinner dom bli övermogna. Från och med nu så har jag alltid perfekt avokado i frysen. Ett plus är att jag slipper allt kladd när man ska skära upp dom. Minus för de små förpackningarna, för oss som äter mycket avokado. Men det kanske kommer....
 

Wohooo finally!

Ikväll ska jag äntligen få se Veronica Mars filmen. Ska jag vara ärlig så tror jag inte så mycket på den som film men jag älskade serien ( särskilt säsong 1 ) så jag är mest glad att jag ska få träffa alla karaktärerna och få återvända till Neptune igen. Kan knappt bärga mig. Men först ska jag fixa lite popcorn....
 

Efter gymmet

 
 
 
 
Idag blev dagen då jag testade kvarg för första gången. Det har helt enkelt inte blivit av innan och jag som ändå träna rätt så mycket kan ju ge den en chans. Det är ju ett nyttigare altenativ till t ex ett mellanmål. Jag fegade lite och köpte smaksatt så nu sitter jag här med en kvarg med jordgubbsmak. Smakar som jordgubbsyoghurt och är helt klar godkänd. Nu har jag en choklad och en körsbärs kvar. Ska dock köpa naturell nästa gång och testa till mat och även blanda med funlight.
P.S Igår kväll så var vi hembjudna till Ljungbyholm hos svärfar och Åsa och då testade vi pulled pork för första gången så denna helgen har gått i de experimentella slaget. Spännande! D.S
 
 

Ibland bara händer det

 
 
När det dyker upp något så ovanligt som ett par  jeans i min storlek så är det väl ändå min plikt att ta vara på tillfället och passa på? Måste väl ändå se det som ett tecken ifrån nån högre makt? Hahahaha :)
 

Grattis Flisan!

På kalas hos Alicia som hunnit fylla tre år. Det var fullt ös och framför allt fullt hus. Det bjöds på varmkorv, tårta och fiskdamm som sig börs på ett barnkalas. Hon fick en tågbana med broar, hus, gubbar och massa andra tillbehör av oss som hon verkade väldigt förtjust i. Men gud vad tiden går fort. Snart är hon väl tonåring och vi andra skitgamla. Vi vuxna på kalaset är alla i ungefär samma ålder och det känns inte så länge sen vi själva hade egna kalas. 

Jaaaa :)

Fredagsmyset är räddat!
Nu blir det The Wolf of Wall Street. Som jag har väntat. Hoppas den lever upp till mina förväntningar. Men en rulle med Leonardo DiCaprio kan aldrig bli fel. Eller?

När man väntar på nåt gott

Sommaren känns inte så avlägsen längre för idag så har jag lämnat in önskemål om vilka semesterveckor jag vill ha i år. Jag ser ingen anledning till varför dom skulle neka mig så jag har har lite smått börjat planera inför de varma månaderna. Snart snart snart.....

Släpp fångarna loss det är vår!

Katterna smyger på grannen.
Olidligt spännande tycker dom. Ett riktigt äventyr för ett par innekatter som är ute för första gången för i år. Nu ska dom väl sova gott hela natten ;)
 

Hej måndag!

Vårvärmen håller i sig så jag och my love tog en lunch i Slottsparken med fina Kalmar slott som utsikt. Riktigt bra start på veckan. Hoppas den fortsätter i samma anda.
 
 

:)

Serien Vikings har dragit igång igen. Efter att har tittat på de första två avsnitten så kom vi på det. Det hela är ju rätt självklart; att om Jax Teller och Micke Nyqvist får ett kärleksbarn tillsammans så skulle det bli Ragnar Lodbrok
Det ser väl alla?
 

Powerwalk till slottsparken

 
 

Lyxproblem

Det finns för mycket att välja på inne på Ben och Jerry´s. Så många val, så mycket folk i kön bakom mig....
Det hela slutade med en belgisk våffla som jag och sambon delade på. 
 

Dagens goda gärning

Mina arbetkamrater kommer snart att tycka om mig lite mer. På fettisdagen så ska man ha semlor. Så enkelt är det, sen att jag fick mig lite extra motion när jag var iväg och hämtade dem är ju bara en bonus. Dessutom så kan jag ju nu äta min semla med gott samvete ;)
 
 

Morgonstund har guld i mun

Mysfrukost.
Jag är precis färdigjobbad och har dagen framför mig. Kan helt och hållet pusta ut och ägna mig åt den bästa stunden på hela dagen. Ååååå harmoni...
 

Bakning pågår

Äntligen äger jag en elvisp igen. 
Självklart var jag sugen på att inviga den så jag har precis lagt in några chokladmuffins i ugnen. Enkelt och gott.
Här kommer receptet:

Sega Chokladmuffins (världens godaste)

Ca 12 st
 
Muffins
3 st  
3,75 dl  
150 gram  
2,25 tsk  
1,5 krm  
6 msk  
3 dl  
1,5 tsk  
 
Vispa upp ägg och socker till en porös smet. 
Blanda i det smälta smöret och de resterande ingredienserna och vispa till en jämn smet. Smeten blir ganska trögflytande. 
Skeda upp rejält med smet i stora muffinsformar á la amerikanske mått. 
Grädda på 200 grader i mitten av ugnen i 10-12 minuter. Inte mer!!
Även om det inte ser ut som om de är färdiga ska du inte låta dom gräddas längre. Detta för att spara det kladdiga inuti.
Ta ut dom och låt dom svalna.
 
Tips: Dom är goda att äta med glass och hallon till

WTF?!

Vart kom snön ifrån?
 

Gröna fingrar

Det har blivit en del shopping idag. Bland annat så har vi varit en runda på Blomsterlandet. Ut med några gamla växter och in med några nya. Snart är våren här. 
Det blev en vippjasmin, en mimosa ( för att sambon tyckte att den var rolig ) och två små blommor till min plantering en styck vandrande jude och en styck fittonia.
 

Morgonsur

 
Fy fan vad äckligt det är att behöva vakna upp till att hela lägenheten luktar cigarettrök. Bara för att grannen/grannarna röker inne. Det är inget ovanligt hemma hos oss för detta händer typ dagligen. Men idag luktade det lika mycket som om dom suttit i mitt kök och rökt så jag vaknade upp med sprängande huvudvärk. Usch...lördagen kunde ju har börjat bättre.

RSS 2.0