Hej lördag

Spöregn lagom till avfärd till bandets spelning på ön. Hoppas att Öland lever upp till sitt ryckte; Solen och vindarnas ö.
 

Dagens fynd

Det blev tre par skor, tröja, sportväska, sjal, långklänning och strumpor.
Jag provar långklänningen och sandaletterna
Hampus var ännu värre än jag och köpte fyra par skor, sporttröjor, jacka, shorts och så en skitsnygg klocka. Som ni ser här på bilden. 
 
Är det Lyxfällan nästa för oss?
 
 

Ledig!

Klämdagar är ett väldigt bra påfund tycker jag. Finns alldeles för få ursäkter för att få vara ledigt och att få betalt samtidigt. Flera såna tack!
Nu tar vi en välbehövlig paus. En lunch på Fyra kök. Vi har shoppat loss hela dagen så krafterna började sina. Efter den här måltiden så ska vi nog orkar shoppa lite till. 
 

Min hemstad

Sveriges näst bästa sommarstad om reseguidens läsare får bestämma. Kan ju inte mer än att hålla med. Det finns väl inte många svenska städer som är vackrare än just Kalmar? Särkilt på sommaren ;)

Skämskudde

En del borde ha alkolås på sin facebook. PINSAMT är bara förnamnet.....
 

Rekommenderas!

Svettigt värre säger jag bara.
Vi har precis varit och kört ett pass på utegymmet som ligger på Skälby. Första gången för mig och satan vilka valkar man fick i händerna. Där hjälpte knappt mina gymhandskar alls :(
Ett plus till att man verkligen kunde träna i genom hela kroppen och ett minus för att den ligger bredvid stans största lekplats och i och med det är det massor med ungar som hänger och klänger på den när man försöker att träna. Ahhhhh flytta på er!
Nu är det duschen som gäller.....ha en fortsätt bra söndag!
 

Picknick

Morsdagsfirande i Kalmarsundsparken.

Godmorgon

 
Idag käkar jag frukost med mina kollegor på Strand Hotell i Borghom. Här ska vi vara hela dagen på konferans.
Synd på det fina vädret men jag får väl se till att äta alla måltider ute på deras terass, Nu ska jag ge mig på min andra jordgubb/tranbär/ingefära-shots för dagen. Den var himmelskt!
 
 

What a wonderful world

Ingen har det så bra som jag just nu och vet ni vad? Det här förtjänar jag. Har haft världens stressigaste jobbvecka och det är fortfarande några dagar kvar på den. I need a break....

Monstertime

Igår kväll var vi och såg Godzilla. En helt klart godkänd popcornfilm, stundoms riktigt mäktig, men jag hade jätteproblem med 3D:n. Efter filmen så kom vi fram till att mina 3D glasögon höll på att gå sönder/hade gått sönder. Så himla typiskt! Så sällan som vi gå på bio.....

Maaaaat

Lunch i Kalmarsundsparken. Alla dagens måltider har intagits ute idag. Underbart väder. Nu är sommaren här. Äntligen! Nu mår jag som en prinsessa.

Lördagsutflykt

Idag är vi i vackra Nunnedalen på Öland
Underbar utsikt ifrån landborgen
Lummigt...
Med massa slingrande murgröna överallt
Hemliga gröna rum
Branta stigar
Grottor och klippor
Och tillsist en välbehövlig vilostund i kapellet

Frukost på Öland


Morgonhumor

Ja jag har ju funderat på att börja plugga igen och så hittar jag det här på jobbet. En slump? Det här är kanske kursen jag ska börjar med. Eller vad säger ni?
Hahahahaha ;)
 

Buzzador

Det kom ett paket med posten adresserat till mig men egentligen så var det till katterna:
Nu ska vi prova på Mjau Vaganza före alla andra. Med tanke på deras midjemått så har man kanske svårt att tror att mina katter kräsna. Men det är dom, väldigt kräsna. Så vi få se hur det gå.....
 
To be continued.....
 

Nya träningskläderna

Look like Barbie and lift like Arnold
 

Lördagen

Regning dag är lika med shoppingdag. Så vi tillbringade hela dagen på Modehuset. Jag kommer att visa upp resultatet senare på bloggen. Vi avslutade i allafall dagen med en familjemiddag på Athena och fika hemma hos mamma och pappa. 
Nu ska vi dela på en flaska vin och titta på Bad Grandpa:
 
 

Vad gör man en fredagkväll?

När ni andra sitter och fredagsmyser så hänger jag på gymmet. Är det ett försök till att ge er andra dåligt samvete? Hahahaha ja kanske för ikväll så tog det väldigt mycket emot att gå dit. Men det är sant det som sägs här under:
Så nu efter avklarat pass kan jag bara säga att jag känner mig top of the world

Regn ute - sol inne

P.S För er som fått Hms sommarkatalog så finns det en kod för gratis frakt om man handlar på nätet. Koden gäller till den 11 maj. D.S

Valet 2014

 
Idag damp röstkorten ner i brevlådan. Jag har ingen aning om hur jag ska rösta i år. Testade på valkompassen. Men vet inte riktigt om resultatet passade in på mig så bra. Känner mig snarare ännu mer förvirrad än innan. Kanske skulle bilda ett eget parti istället. Tycker inte något av dem driver på frågor som känns viktiga och aktuella för mig.
 

Hjälp min müsli lever!

Ingen rolig nyhet vi fick på personalmötet speciellt med tanke på att hälften hade redan hunnit börja äta. Dock så blev jag genast klarvaken så inget ont som inte för nåt gott med sig. Som man brukar säga ;)

Tips från coachen

Det är det här jag roar mig med när Hampus jobbar sina konstiga skift-tider. Har redan hunnit avverka säsong 3. Perfek slapptv som jag kan rekommendera till alla när du inte vill ha nån komplicerad serier att följa utan bara just slötitta.
 

?

Det blev tvärstopp på joggingrundan. En stig som delar sig i fyra delar. Hmm..... jag undrar om någon av dem leder till ett McDonald´s? För många val för många val....
Det blev den vänstra och det slutade inte vid Donken utan vid pappas jobb. Satt där i några timmar och fikade. Så mycket för den joggingturen.
 
 
 

Nostalgitripp

Här kommer lite gamla glasskartor från GB. Oj vad tiden går och vad många glassar man saknar. Hittar ni era gamla favoriter?
1990, 1991
1992, 1993
1996, 1998
 
 
 

Träningstips

Är vanliga armhävningar för enkelt för dig? Gör dina push ups i den här postionen istället. Kör trettio på varje sida varje dag så håller du både armar och magmusklerna i trim. 
Bra träning för rumpa och baksida av lår. För lite utmaning gör med ett ben i taget så du har det andra benet du inte träna uppe i luften.

Under ett magnoliaträd

 
Efter gårdagen så¨var vi en aning sköra. Inget som inte kan botas med en pizza. Utanför pizzerian hittade vi detta vackra träd.
 
 

RSS 2.0