God Jul Bloggen

 

Dan före dopparedan

Den årliga uppesittakvällen infaller i Tvärskog i år. Här sitter fem blivande miljonärer och bilägare. Måhända någon resa till varmare land hamnar här också. BAra några timmar till julafton. God Jul allihopa!
 

Kosta Julmarknad

Nu när julklapparna är inslagna så åker vi på julmarknard i Kosta. Nu är det endast snön som saknas. 

Julepyssel här hemma

 
 
I år har vi verkligen lyckats med julklapparna. Efter lite googlande och en hel del fantasi så fick vi till de finaste klapparna någonsin. Då har vi nåt att försöka överträffa nästa år.
Nu börjar julen infinna sig, sakta men säkert kryper den på.
Ville ville också vara med såklart. Handlar det om kartonger och papper så ska han vara med. If it fit it fit helt enkelt. 
All I want for Christmas is a cat?
 

Frostmorgon

 
Det var så vackert att cykla till jobbet tidigt imorse när resten av staden sov. Termometen visade nio minus. Stjärnklart, nymåne och luften stod helt stilla i kylan. Helt knäpptyst och frost överallt. Kändes magiskt!
 
Imorgon är allt tillbaka som vanligt igen. Plusgrader, blåst o regn. Jag har hört ryktas om att vi kan vänta oss samma temperaturer på julafton som vi hade på midsommar, Fan vad trött jag bli på att.
Vill ha kyla och snö nu!

Proppmätta

Vi är på överaskningsgalej på Stadshotellet med hela tjocka släkten. Morfar har fyllt 80 år och det ska firas med alla barn, barnbarn och respektive. Vi käkar grillbuffe och ha det bra.
Vad gör ni ikväll?
 

Honey Bunny

Såhär kan det ser ut när man extraknäcka på ett leksakslager. Idag gillar vi kaniner extra mycket. I alla dess färger och storlekar.
Nu i juletider så liknar jag oss på lagret som jultomtens små flitiga nissar som kilar fram o tillbaka i lagergångarna och packa leksaker för glatta livet. Så att alla barn ska få sina leksaker till julafton.
Ja, fantisera kan man ju alltid ;)
 
 
 

RSS 2.0