Hohoho

Försök till lite julstämning på jobbet

Fejjan

Det visade sig att hon " bara " var typ 50-60 mil bort ;)
 

Onsdag

På radion sa dom att vintern var påväg och det känns i luften. Så idag åker vinterdäcken på. Alltid ute i sista stund. Men det är vi nog inte ensamma om :)  Så länge inte snön har kommit så tänker man ju inte på det. 
Nästa projekt är att boka tid för besiktning.....
 

Oj då

Du vet väl att du fortfarande har samma IP-adress när du är anonym som när du använder ditt egna namn i kommentarena här på bloggen. Alltså så är du inte anonym. Ooooops ;)
 
Det där med en kniv i ryggen gick inte så bra va?

I wanna do bad things with you

 
Har äntligen tittat klart på säsong 5 utav True Blood. Det har varit så mycket att göra på sistonde så har inte hunnit med det förens nu. Jag tycker att den är en bra men väldigt ojämn serie. Mycket är riktigt spännande och underhållande men lika mycket är väldigt ointressant. Men iaf är det någon som håller koll på när säsong 6 kommer? Vill inte spoila något för er som inte sett säsongsavslutningen men slutet var ju som sagt lite speciellt och det fick mig att vilja se MERA :)
Juni 2013? Kan detta stämma?

Känsligt ämne

Det som provecera folk i min omgivning allra mest det är att jag inte är mamma trots min ålder ( oj vad hemskt ) och att jag inte planera att skaffa några barn, I alla fall inte just nu. Så därför känns det skönt när jag äntligen läser en sån här krönika; 
http://www.alltomstockholm.se/start/article3381473.aos#xtor=AD-500-[alltomstockholm]-[]-[Textlank]-[aftonbladet]-[]-[] 
med en otrolig hög igenkänlighetsfaktor. 
 
Jag tål inte föräldrar som klappar mig på huvudet och idiotförklara mig för att jag inte har några barn. För jag vet ju inte bättre. Allvarligt? Så mitt liv har ingen som helst mening för att jag inte är mamma? Skojar du med mig? 
 
Man blir inte allvetare bara för att man blivit förälder och vart försvann respekten? 
Jag skulle kunna skriva en hel bok med dumma kommentarer och andra påhopp jag fått under åren men krönikan tycker jag fick med det mesta. 
 
Ni behöver inte hetsa upp er så förbannat, min biologiska klocka kommer nog att börjar ticka den också. Tids nog!
 

Måndag igen

Ikväll har vi invigt det nyinköpta spelet TP Master. Jag och min sambo älskar frågespel men frågorna kändes i det lättaste laget. Eller är vi två helt enkelt översmarta? Jag vill tror på det sistnämda ;)
Spelet var i allafall lite uppfräschat med timer och frågor med mera än ett svar. Kära vänner, är det någon som vågar utmanar oss på det här? Spelkväll efterlyses nu i vintermökret!

Gammal klassiker

Jag ska börja bli elak
Jag ska odla mitt hat
För om hatet är tillräckligt kallt
Så ser man världen så klart

Och jag ska skapa intriger
Jag ska inte gå att lita på
För om dom vet att jag går bakom deras rygg
Så känner dom sig så små

 

Diamanter är en flickas allra bästa vän - Lustans lakejer


Lördagsnatt

Pipes Of Scotland
Ellinor med bandfruarna
Larmtorget
Jag kan karate?
Ellinor goes Gangnam Style

Förfest i Funkytown



Skål och välkommen!

Nu kör vi :)

Födelsedagsfrukost

Grattis världens bästa på födelsedagen!
Vaddå tårta? Det fungerar minst lika bra med rostbröd, hihihihihi!

Ooooops


Så hamnade vi på Modehuset igen. Skulle bara kika runt på rean lite. Det blev lite mer än så......
Men nu kommer den eviga frågan. Vad ska jag har på mig ikväll? Kommer har vänt upp och ned på hela gaderoben innan gästerna kommer....

Fredagskväll

Ville undersöker husses nya leksak
Nu är nog allt klart inför födelsedagsfikat. Välkommen tjocka släkten :)

Överraskning

Grattis i förskott älskling!

Dagens tanke

Lycka är att göra någon annan glad :)

Tisdag

Som jag tidigare har nämt så fyller alla nära och kära år inom loppet av en månad så det innebär en massa kalas och med kalas så kommer paket. Ikväll har jag med lite hjälp av mina föräldrar lyckas inhandla två stycken. Bara två kvar sen kan jag börjar med julklapparna

Julen är här

CocaColas julreklam dök upp på tv:n. Första gången jag ser den i år. Julkänslan smyger sig på  :)

Årsdag


Igår firade vi 7 år tillsammans och vad är inte bättre än god mat och levande ljus? På kvällen så blev det ostbricka framför en bra film. En riktigt romantisk dag blev det :)

Titta vad jag hittade i matkassen

Fredagsexemplar ifrån Arlafabriken?
Ska man " living on the wild side " och våga äta den? Allt blir ju så mycket intressantare när det inte är datumsförstämplat :)

Ville och jag har söndagsmys och slappar framför Kardashian

Sett på facebook


På kalas

Nu ska jag plus resten av släkten äta gott. Det blev spännande saker till maten som en slags morot/ananaskaka och även sushi, som min kusins flickvän hade med sig.
Senare:
För att smälta all mat vi har ätitit så tittar vi på Så mycket bättre, Magnus Ugglas dag. Jag gillade Darin och Miss Lis tolkningar bäst. Jag har personliga relationer till båda låtarna så det var skoj att båda två tolkades.
Fina Zorro hittade mormor och morfars skinn. Det gjorde han rätt i ;)

Instagram say´s

Två mysmongon påväg på kalas.
 
Vi sitter i bilen och väntar på mina föräldrar och passade på att fula oss lite i kameran. Idag så ska vi fira min kära morfar. Under en månad framåt så är det kalas varje helg så det blir mycket sådant framöver. Hela familjen har bestämt sig att det är skitbra att fylla år inom en månad. Allihopa!
Men i och med kalas så får man äta mycket gott så det ser jag självklart fram emot :)
 

Under ytan

Här kommer en något försenad bild på akvariet. Det är inte lika nytt längre. Inhandlades i somras.
Men bättre sent än aldrig ;) Vad tycks?
 

Nu är det slut på veckan och dags för....

.....fredagsmys.
Fredagskvällar brukar alltid innebär det här hemma. Vi brukar passa på att plöja i genom filmerna som lovefilm skickat under veckan. Vi har haft lovefilm-konto i ca ett halvår nu och hunnit med över 70 filmer och en massa chips och dip till det ;) Hahahaha tur att man träna. Vad ska ni hitta på ikväll?

Redan?

Jag såg att två stycken i mitt kvarter redan har satt upp sina adventsljusstakar, eller där måste jag rätta mig själv en utav dessa två har sina framme året om, och jag kände mig lite snuvad. Med det menas att jag har ju inte sörjt färdigt sommaren ännu och nu är det redan juletider. Missförstår mig inte: JAG ÄLSKAR JULEN. Jag är den som Adolphson & Falk sjunger om i Mer jul, men detta gäller även för sommaren. Vill har mer sommar. Hur kan tiden har gått så fort? Det kanske bara är jag som befunnit mig i någon slags dvala sedan september.
 
Bäst att jag skynda mig att köpa en chokladkalender, få ju inte missa något :)
 

Mohahahaha

En kompis taggade mig i denna bilden på facebook. Hmmmm, måste ju erkänna att det stämmer in rätt bra på mig. Fast det kanske man inte ska erkänna, hahahaha :)
 
Skadeglädjen är den enda sanna glädjen, eller? ;)

You are the most important person in your life.

Som rubriken säger så måste jag lära mig att leva mera för min egna skull. Det är ju ändå jag som spelar huvudrollen i min egna film. Varför låter jag hela tiden andra människor göra det?

Nej slut med det. Du lever bara en gång och den gången är nu. Finns bara en som vet hur du vill leva ditt liv och det är du. Framför allt att se till så man älskar sig själv, hur ska annars någon annan kunna göra det?

Man är sin egen största kritiker, värt att tänka på. Någon gång måste man ju börja. Wish me good luck!


Back in the days

Sitter och titta på den genom tidernas bästa komediserie Vänner/Friends och inser hur mycket jag saknar alla kompisgäng man har tillhört. Vilka minnen. vilka människor! Men ingenting vara ju för evigt som man säger. Ettt av kompisgängen påminde väldigt mycket om just Vänner-gänget ;) 
Förr var alltid bäst. Eller nja man väljer väl att minnas det fina och inte det mindre roliga.
People can change. Memories don´t.

FUCK YOU!

Det är såhär mycket utrymme som ni idioter kommer att få i min blogg ;) Nu ska ni inte få mera utav min tid! Det är känns både tragiskt och lättande att mina fördomar stämmer till punkt och pricka.
Hej då, gå och dö!

Peppar peppar peppar

Min syster åkte på någon slags magsjuka igår på Fars dag kalaset. Så ela familjen överdoserade vitpepparkorn för att slippa gå samma öde till mötes. Förmodligen är det bara en myt och placebo men vem vågar chansa när det gäller magsjuka?
Hoppa inte hoppas inte hoppas inte

Fars dag firande

Fars dag presenten var en salig blandning öl med lite roliga ettiketer som jag plockat ut :)
Bjöds på champange, plockbricka och massor med god mat. Mums!
Avslutade kvällen med sällskapsspel. Mycket bra lördagskväll.
 

Grattis grattis

Nu ska jag iväg till min käre fader och fira Fars dag i förskott. Med risk för att han skulle tjuvkika här på bloggen så avslöjar jag senare vad påsen innehöll ;)

For perfekt passform

Alla flickor borde äga en underklänning. Det gör inte jag.....hörde du det tomten?

Pantkvitto deluxe

 
Hampus var så superimponerad av dagens pantkvitton så han var tvungen att Instagrama om dem.
Hahaha sötis ;)
 

Soffhäng

Efter jobbet så har vi bara legat och slumrat på soffan mina katter och jag. Det tänker jag nog fortsätta med större delen utav dagen. Slitsamt att leva ;)

USA-valet

75 % demokrat. Heja Obama!

DDDDAAAAHHHHHHH!

Jag hade precis gjort världens fynd på hm.se. Men när jag skulle betala med mitt presentkort så går det inte. Men för f*n!!!! Då visar det sig att man bara använda presentkortet i hm:s butiker. Men varför? Så dåligt! Pengarna går ju ändå till samma företag. Nu är jag sur!
Skitsur!

Hemklickad

Eftersom Nelly skickat ut ett presentkort på 100 kr till mig så är det väl bäst att jag utnyttja det innan bäst före datumet gått ut. Det blev en färgklick ifrån deras rea som gick på 105 kr så det var ju inte mycket jag behövde punga ut med själv. Sånt gillar jag ;)
Sen få vi väl se om jag kan bära upp den eller inte. Jag tror att jag kan det.

Sällskapsspel

Lite hjärngympa såhär på natten. 

Dagens facebookstatus


Gymhäng

 
Låt mig presentera min bästa vän på gymet. Vi har ägnat många timmar tillsammans med benlyft och chin ups och många flera kommer det att bli ;)

Alla grejer med - check!
Stark tjej ;)
 
 

 
 

RSS 2.0