Gefaniminparkeringsplats!

Nu hoppas jag på en viss läskunnighet men det kanske är att ha för höga krav? Kanske skulle tillägga att nästa som ställer sig på min parkeringsplats kommer att få detta meddelande inristat på motorhuven.
Nejdå jag är inte alls bitter ;)

....

Vi går i bilköpartankar.
Så det är där vi hängt det senaste tre helgerna. I Kalmars bilaffärer, en riktig djungel. Svårt att hitta rätt. Men äntligen så har vi har nog bestämt oss och idag ska vi tillbaka till bilförsäljaren för en sista provtur. Kanske är vi snart med bil.
 
Fortsättning följer
 

Underbart

Bilden är lånad av Actic s sida på facebook.
 
Visst är trädet underbart? Se det varje gång jag ska till gymmet och då fylls jag med extra energi. Vem behöver kaffe och red bull när körsbärdsträden blommar? 
 

Trött tröttare tröttast

Motvind är en bra sak - när man ska åt andra hållet.
 

Egentid

 
Sambon jobbar kvällsvecka så då åker nya favoritsnasket fram. Jordgubbar och Nutella. Varför har jag inte tänkt på den här underbara kombon innan? Finns risk att detta kommer att missbrukas. I kylskåpet har jag två liter jordgubbar och i skafferiet står en nästan full nutellaburk.......mums
 
 

Vittring på sommaren

Katterna och jag har hängt på altanen idag. Termometen har visat tjugo plus. Halelluja! Jag har förhoppningsvis fått lite färg och katterna har luktat på världen, stirrat på läskiga grannar och käkat gräs. En bra eftermiddag med andra ord. Nu är sommaren nära. Hoppas vi i alla fall :)
 

Körsbärsblommor

Javisst gör det ont när knoppar brister...

Påskmiddag

 
Ikväll har familjen ätit påskmiddag på restaurang. Närmare bestämt på Larmgatan 10. En toast skagen till förätt och en filét mignon black and white med potatisgratäng till varmrätt blev mina val. Fast jag ångrade mig lite för Hampus lammracks var gudomliga. Till dessert så delade vi på vaniljglass, grädde och chokladsås. Ni kan tror att vi blev mätta.
 
 
 

Vårrenovering

 
Det är tid att göra om i sovrummet nu när det går emot ljusare tider. Så varför inte börjar med en lampa? Taklampan Floke ifrån Bauhaus blev vårat val.
Det är tur att både katterna och sambo är ivriga att hjälpa till att få upp den i taket
 
Tadaaa nu är den uppe!
Det tog sin lilla tid.Nu är det bara lite småplock kvar. Snart är det vårfint med b.la nya gardiner....
 

Hmmm

Nej fjädrarna fick absolut inte vara kvar! 

Påskpynt

Idag har jag påskpyntat med tulpaner, påskliljor, tupp, kycklingar osv
Men eftersom vi har en fjädertokig katt här hemma så blev det inga fjädrar i påskriset i år. Gjorde en chansning och satt dem i takkrona i köket. Vi få se om dom få vara kvar....
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0