Hoppas hoppas hoppas

 

Levde du på stenåldern eller?

 
Vi som var barn på 80-talet har något gemensamt. Trots att en del av oss inte ens har fyllt 30 så är vi redan uråldriga. Vi bär nämligen på kunskap som är omöjlig att förklara för kommande generationer. Som till exempel:
http://www.mama.nu/Artiklar/utmaningar-som-vara-barn-aldrig-kommer-att-forsta

Tack tomten!

Jag älskar att få paket. Speciellt stora, som den här.
Lyckorus :)
 
 

Fit for fight

 
Fick tag på dessa snygga träningskläder på mellandagsrean. Supernöjd! Trots att jag idag har haft träningsvärken ifrån helvete så kan jag knappt bärga mig att ta nya tag på gymmet. Tänk vad lite kläder kan göra ;)

OMG

Äntligen är den här!
Den första snön.......men varför kunde den inte komma dan innan julafton?
Vilket Grinchenbeteende!
Men fint är det :)

Han kom en dag och gick aldrig hem. Idag är det nio år sedan.Villken tur jag har :)
 

Jul i Gräsgärde

 

Jul i Ljungbyholm

 
 
 

Uppesittarkväll

Nu är det julafton och summan av kvällen blev massor med snacks och en nyårslott rikare. Jag vann nästan en bil och en miljon. Bittert! Billy vann nästan en resa till Disneyland i Paris och blev lycklig för att han slapp åka dit ;)  
 

Dan före dopparedan

Traditioner är till för att följas så ikväll är det uppesittarkväll med vänner som gäller. Julafton ska inväntas. Lotterna är inköpta och vem vet jag kanske är en ovetandes miljonär.....
 
 
 
 

Fin fem fel

I spökhuset på jobbet så är det ingenting som stämmer......

Tomtens julverkstad

Flitens lappar lyser här hemma. Alla julklappar är inköpta så nu är det dags för att göra dom vackra. Jag står för tejpbitarna och Hampus står för inslagningen. Vilket team vi är ;) Nästa år så söker vi jobb som tomtens nissar på Nordpolen. Hoa hoa hoa!

Missa inte!

När jag se en bra film så vill jag såklart rekommendera den så här kommer mitt senaste tillskott i bra filmer; What we do in the shadows. Så himla härligt, varm och rolig film.
Visst har det varit för mycket filmer i genre vampyrer men det här är nåt så ovanligt som en dokumentär om ett gäng vampyrer i det variande åldrarna 100-800 år som bor i ett kollektiv i Wellington, Nya Zeeland. Vi får vi följa deras vardagsbestyr med allt från vems tur det är att diska till vem som städar upp efter det senaste blodsoffret. Hur svårt det kan vara att komma in på en nattklubb eller problemet med att inte längre se sin egna spegelbild. Det här är en såndär liten pärla som man inte få missa. Se den! 
 

Ny vecka

Idag har vi varit här; på Kosta Julmarknad. Jättemysigt! Men fick lite panik när vi var inne i Kosta Boda shopen. Bara att titta på prislapparna på allt svindyrt glas fick mig att svettas rejält. Händerna i fickorna!!! Såg framför mig en elefant i en porslinsaffär. 
 

Välkommen till oss

La sista touchen på julpyntet i våran lägenhet idag. Såhär blev resultatet. Vad tycks?
 
 

Nu är det jul här i vårt hus?

Lagom till lucia så får det blir jul i vårt hus också. Vi har bakat julgodis, lyssnat på julmusik, klätt granen och plockat fram alla tomtar. Så nu hoppas vi att julstämningen ska infinna sig. Det är ju inte så många dagar kvar till julafton och den lyser fortfarande med sin frånvaro. Men nu är vi redo för den ;)
 

Friday night

Bildbomb ifrån kvällen/natten. Med blandad kvalite...... 
 

Hej bloggen

Ikväll hänger jag med Miss Ellie, Snapshotsen och crewet. Om ni vågar trotsar den anhalkande stormen så hittar ni oss på Witten ikväll.
 
 
 
 

RIP SOA

 
Hej då mitt kära Sons of Anarchy. Det har varit en skakig och intensiv resa vi haft tillsammans. Nu ska jag titta på ditt sista avsnitt. Jag kommer att saknar dig

Dear Santa

Har suttit och klurat och funderat på vad jag önskar mig i julklapp i år. Förrutom fred på jorden, miljoner på banken, ett hus, en etagelägenhet, ny bil, snälla katter osv så kom jag inte på så mycket. 
 
1. En urna/kruka på fot. Modellen större. Helst i vitt eller i betong.
2. Ett par ordentliga skinnstöverl med klack. Exempel ett par skitsnygga Dasiastövlar som finns på Scorett. Hittade ingen bild men som ser typ ut såhär:
3. Myskläder
4. Sagan om Sigrid - Johanne Hildebrandt
5. Alvar Aalto vas
6. Träningskläder. Skulle behöva uppdatera framför allt linne men byxor också. Ex yogabyxa och träningstopp från HM
 
 
Fortsättning följer.....
 
 
 
 
 

Wiiiie

 
Första luckan är öppnad i min chokladkalender. Jag är lycklig!

RSS 2.0