Söndagkväll igen


Söndagsmys slår fredagsmys med hästlängder, så det tänker jag ägnar mig åt nu :D




Igår tog vi med denna filmen till Kristoffer och Hanna. där blev det frosseri på massa onyttigheter, mums :P Filmen för övrigt är enligt min mening en av dom bästa filmerna som gjorts. Älskar den :)


Lördagmorgon

Är för en gång skull uppe tidigt på en lördag. Sover väldigt dåligt de två senaste veckorna. Vet itne riktigt varför men hoppas att det går över snart. Blir så fruktansvärt grinig när jag sover för lite. Sitter och kika på nyheterna, som jag gör varje morgon, mest om vintern. Första gångern under min levandstid som vintern hållit i sig så här länge med snö och kallhet. Så här har det inte varit sen på 1940-talet. Det ni! Underbart tycker jag. Men nu vill jag har vår.....längtar längtar!

Fick ett sms ifrån min älskade Sanna i natt. Nu har hon varit halva tiden i Thailand. Lusläser deras blogg och drömmer mig bort: http://mediagoesabroad.blogg.se/

Hoppas att hon har the time of her life......men det tvekar jag inte på att hon har, inte det minsta, ;) .

Hmmm, undra vad som händer ikväll......för kallt och för pank för att festa, tråkigt nog, så det blir nog att åka och hälsa på någon. Det har blivit mycket spelkvällar under januarimånad. Lungt men roligt :)

Aja har det så bra i snön och Sanna Panna jag saknar dig. Puss o kram!

Lugnet före stormen är slut...

Nu har den utlovade stormen kommit. Snön vräker ner utanför fönstret. Vilket katterna uppskattar ;) Finns det nåt mer fascinerande för dom små liven än att vakta på alla snöflingorna? Skulle vara alla fåglarna som vi matar på våran altan då.

Nya kläder och PMS

 

Fick hem både väska och jacka igår. Kände för att förnya mig lite . Älskar båda två :) Nåt mer som jag även fick hem på posten igår var Femicur emot min hemska PMS. Har käkat det i en månad nu och jag tycker jag känner en liten minskning av PMS. Men vet i fan.....ska ge det 3 månader chans. Någon som har andra tips på att bota PMS-besvär? Mer än att vräka i sig choklad? ;)


Jag blir ett monster om jag inte får choklad



Jag är helt besatt utav mjölkchoklad. Måste har min dagliga dos annars går jag under. Vet inte riktigt varför förrut så var jag inte alls särskilt förtjust i det. Måste har med PMS och göra, fast det har man ju inte alla dagar i månaden, hahahaha :)
Chips och choklad kan man inte klara sig utan iaf


Internetproblem och annat...?





Kännt mig rätt handikappad idag för mitt internet fungera som vanligt inte. en gång i timmen får det för sig att fungera i ca 2 minuter, hmmm uppfriskande, får ser om jag ens lyckas skriva det här inlägget. Är så pank just nu så den här helgen har som vanligt varit för lugn. Var och firade Billy i fredags så det slank ner 3 groggar. Hahaha inte mycket men nåt iaf ;) Millan och jag fick oss en trevlig pratstund, I like her. Hann också med lite Buzz hemma hos Tommy och såklart söndagsmys med chips och dip.

Nåt som jag har svårt för är varför alltid samma människa ska hugga mig i ryggen? Man ska inte stå och pissa mig på ryggen och sedan låssas att det regnar. Det är ingen bra ide. Lilla vän ditt leende är falskt och jag ser rakt i genom dig, den enda anledning till att jag inte ger dig ett helvete det är för att jag tycker så synd om dig, för jag vet att du bara gör såhär för att du är så fruktansvärt osäker. Du är INTE min vän och du kommer aldrig att blir det. Så vi säger så. Man mognar med åren.....hämnden är alltid ljuv men det finns många olika sätt att tar till den.

Men man blir snyggare med åren förhoppningsvis ;) ........................fast det gäller inte dig *smile*

Saknar dig Sanna, kom hem nu!


En tisdag i Marlenes liv



Ibland har jag rakt hår ;)
Jag är inte så jätteförtjust i att det snöar igen *suck* Behöver vår nu och allt vad det innebär. Något som jag behöver mer är ett jobb. varför ska det går så trögt? Kanske ska ta och börja yngla av mig istället, det är ju inte så att jag har något bättre för mig, känns snart inte som nåt annat alternativ. Man blir ju inte yngre om man säger så. Nu har min bäsgta vän varit borta drygt en vecka och jag är grymt avundsjuk. så pass avundsjuk så jag och Hampus har börjat kika på en resa till Thailnad eller ner emot medelhavet. får ser vart det bär av och när.

Om ni inte redan visste det så har jag en väldigt bra fästman :) I lördags så inhandlade han en ny orkide till mig, en DENDROBIUM Nobile, den belv den tionde i min samling.
Jag älskar orkideer :)



Ikväll blir det träning, minst ett kilo ska bort, ses på gymmet :P
Puss o kram o ta hand om er!


Love




Imorgon åker mitt hjärta iväg till varmare bredgrader.
En månad i kylan utan dig känns inte roligt :(
men hoppas att du få the time of your life. Älskar dig! Ses om en månad kära vän


Dagens tanke

Lyckan är en lättfärdig varelse som sminkar sig hårt för att se vacker ut på avstånd.

Söndagkväll

Är på besök hemma hos Tommy och passar på att blogga lite för pojkarna sitter och spelar NHL eller liknande *suck* Mycket ledighet på sistonde. Haft lite spelkvällar med diverse vänner och annat skoj. Hatten av för alla mina vänner :D 2010 kommer att blir ett bra år känner jag verkligen på mig, inte så konstigt och ångestladdat som 2009. Maratontittat på The Hills idag, jag vill också vara snygg och brun, helt okej söndagsnöje, hihihihi :)

Aja nu ska jag försöka med våld att får med mig min man hem så vi kan börjar med tvätten som ligger hemma och väntar på oss. Yippi


Ny tid ny strid



Gott Nytt År och framför allt God Fortsättning!

RSS 2.0