Spelning




Ikväll spelar Danny Ryan & The Snapshots i Dädesjö, Knallabacken




Fint på fönsterbrädan

Det här ska jag försöka mig på:
http://www.viivilla.se/ovrig-interior/ananas-pa-fonsterbradan.aspx

Med början idag :)

Med såna vänner behöver man inga fiender!

Jag ska inte förpesta denna bloggen med massa svordomar och diverse, men igår morse fick vi reda på hmmm .....ja vad ska vi säga en förj*vligt sak, **********.

Fast ska jag vara ärlig så är jag inte förvånad det minsta.....skrämmande kanske.
Inte bara jag/vi som är förbannade för en gång skull utan hela vänskapskretsen.

Aja för att rensa tankarna så var vi iväg på ett hårt träningspass och avslutade det med att ta en fika med svågern. Jag smaskade på en prinsessbakelser *mums*



Söndag




Idag har vi gjort i ordning altanen. Det tog sin lilla tid att skrubba alla möbler och diverse andra saker. Katterna var överlyckliga att få undersöka världen utanför och vi invigde våran grill.
Underbart :)


Lördagen



Lite bilder ifrån igår när vi grillade och åkte och kikade på Nybro Crusingen.
Myspys :)


Fler blommor åt mig



Idag kommer min 16:e orkide Vanda på posten direkt ifrån Thailand. Har suttit och läst på hur man ska plantera den och sköta den så det ska nog gå bra :) Den är bara en lite bebis så den blomma inte än på nåt år. Men då ska det bli med rosa blommor. Jag hade velat har flera stycken, som man får när man köper dom i flaskor i Thailand, men nu blir det bara en. Tvingade stackars Sanna att leta efter såna när hon var iväg på bartenderskola i Thailand tidigare i år. Hon misslyckdes med uppdraget, kan det varit för mycket alkohol inblandat mån tror? ;)
Men slutet gott allting gott eller hur är det man säger?
:)


Gomorron onsdag



Den här unge herrn har hållit sin matte vaken en stor del utav natten !!!


Tisdag....ingen bra dag

Det är inte mycket som känns okej just nu, men allt kanske känns bättre efter nån timme i solen på altanen.  Skada ju inte och testa iaf. Ska roa migmed denna boken....lite Stephen King över den.



P.S Sökt ett jobb till idag D.S


......


söndagsmorgon



Igår köpte min kära sambo hem det här spelet. Han är alldeles salig så det måste vara väldigt bra ;) Så nu är vi två som slåss om tv:en. Idag får han dock slita sig lite ifrån spelet för vi ska snart iväg till mormor och morfar och äta söndagsmiddag och tvätta bilen.


Magproblem



Har legat och vridit mig hela natten och när jag väl somnat så har jag drömt mardrömmar. Orsaken är att min j*vla mage som vanligt inte mår bra. Har haft problem med min mage så länge jag kan minnas. När jag var liten och i yngre tonåren så var jag ofta hos läkaren och låg även inlagd på sjukhuset en midsommarhelg. Men jag har aldrig fått något svar på vad det är. Förmodligen har jag nog en väldigt känslig mage men det är absolut inget skoj att leva med *suck*. Ska snart iväg på ett möte men kan knappt röra mig utan att magen protestera. Usch usch.....vill inte har det såhär.

Ikväll ska jag på kalas hos svärmor så jag hoppas magen har lugnat ner sig till dess. Brukar alltid få god mat där nämligen, skulle var synd att missa.


Egoism

Alla människor man pushat på så dem kommit vidare i livet. Alla som man hjälpt upp när dem har fallit. Vid allas sidor som jag stadigt stått fast vid, fast jag helst velat vara någon annanstans. Allas strider jag stridit fast dem inte varit mina. Varit allas trygga axel när dem hittat på något dumt igen och varit deras trygga famn när dem velat gråta. Allas bollplank och framför allt allas trampolin att göra avstamp emot. För att detta är min patetiska bild utav vänskap.

Man kan ju bara säga så till sig själv:
- Men lilla gumman det funkar inte så, förstår du inte det?

Om jag hade lagt all denna tid på mig själv istället och pushat på mig själv istället, hur långt hade jag inte kommit då? Man är dum och blåögd när man gör samma misstag om och om och om och om igen.

Inte konstigt att man inte tycker om folk över huvudtaget längre.

Sol



Kommer precis in ifrån altanen. Har suttit ute en timme och lapat sol. Underbart med vår.


Oj så duktig jag känner mig :)

Denna dagen har än så länge bara bjudit på feel good saker. Gick upp redan klockan sju idag så innan klockan elva så har hunnit med massor.

1. Sökt två jobb ( fixade ett bätte CV under gårdagskväll)
2. Käkat frukost ( för en gång skull )
3. Vattnat alla mina 15 orkideer och till min stora glädje så har det dykt upp nya stängler på 6 st av dom. Tänk vad lite sol kan göra
4. Satt ut tomatplantorna på altanen plus fixat till ett av mina fågelbad som det också snart ska ut.
5. Webbshoppat ( obsevera bara nyttigheter )
6. Tränat ( höjde mig på hälften av maskinerna )
7. Städat ur bilen  ( rastat den lite också ;) )
8. Fått hem den här snygga klänningen blandat annat ( oj så snygg jag kommer att vara i sommar )



Det var lite gott och blandat vad jag hunnit med än så länge. Tänka sig att igår så låg jag och sov enda till elva. Oj så mycket man missar ;) Nu inväntar jag på att Hampus ska komma hem med lite mat och så ska han väl plåga mig med att sjunga Baby baby ballaballa. Hehehehe....jaa vi tittade på talang i fredags och han har fått den på hjärnan. Jag har upplyst honom om varje gång han sjunger den att lägger han inte av så får han snart en baby mindre.....hehehehe ;) Kan vi låssas iaf *smile*

P.S Grattis svärmor på födelsedagen D.S


:)

 

Idag fick jag hem den här fina prydnads krokodilen. Den ska pryda min altan. Läckert ! För tillfället så bor den på mitt vardagsrumsgolv till katternas förvåning ;)


Hår


Jag har verkligen ett problemhår. Tjockt, frizzigt, självlockigt och torrt. Men nu ska det bli ändring på det. Från och med idag så ska jag börjar med balsamsmetoden.
Har blivit inspererad utav denna sidan http://www.lockig.se/


Frukost?....Näe helst inte

Usch jag är inget fan utav frukost, iaf inte på vardagarna, mår nästan alltid super-illa utav det. På helgerna bunkar jag upp med en jättefrukost men på vardagarna kan jag knappt tänka tanken utan att må illa.  Smörgås har jag i ofs aldrig tyckt om så det kan ju ha med saken att göra. Men idag ska jag träna så jag måste tvinga i mig någonting..............choklad är väl ändå okej?
Såhär brukar min start på dagen se ut;



Twix, red Bull och Age of Empires 3.
Hej tjockis!


Lördagen

 

Bilder ifrån Fredriks 30 års dag. Grillning, limo, bowling och utgång.

Lovely!


:)

Påsken kom och påsken gick, Tillbaka till verkligheten imorgon igen. Hunnit med massa god mat med släkten och festande med vännerna. Vi firade att Fredrik fyllde 30 år, mycket skoj, bilder kommer därifrån i ett senare inlägg.

Tänkte bara passa på att hälsa alla en glad påsk!


Bh problem



Jag blir galen. Har varit på öland, på Hansa city och i stan och letat efter en ny bh till mig. Hur svårt ska det vara egentligen?  Jag brukar i vanliga fall fynda på tradera och köpa bh:ar ifrån utlandet för det verkar som att i Sverige vet vi inte hur man tillverka bh:ar som smickra bysten för oss småbystade tjejer. När jag väl lyckas få tag på en bh ifrån utlandet så använder jag verkligen den tills den faller sönder eftersom dom är så svåra att få tag på. Så nu är den jag har fallfärdig och måste har en ny. Men har tillbringat ett viss antal svettiga timmar i provhytter i x antal affärer och med alla s k push up bh:ar som lovar guld och gröna skogar. Resultatet är att jag blir platt som en pannkaka. Hade jag haft större byst så hade jag förstått om man ville kanske förminska den lite men för oss som inte har.....hallå? Finns inget rimligt skäl till varför vi/jag skulle vilja får ännu mindre bröst? Särkilt inte när det är en push up bh jag vill köpa.....

Jag vet att det finns specialaffärer och kedjor som inriktar sig på bh:ar till stora bröst men varför inte till små?

Daaaaaaaaaaaah !!


April april

Har lyckats undvika helt och hållet att bli lurad idag :) Har ni?


The Hills s 6



Den 27 april är det säsongspremiär för den sista The Hills-säsongen.
Längtar !!!! 
Får hålla tillgodo med trailern så länge :)


RSS 2.0