Tvkväll


Snart ska jag bänka upp mig i soffan med chips och dip framför Top Model. En av mina favoritserier. Tyvärr råkade jag se vem som är denna säsongens vinnare och jag råkade även vem som kom tvåa. Skit också! Bli så arg på mig själv!


Tut tut


Livet har sina goda stunder


Ikväll kom Cissi och Fredrik på besök så vi bakade lite kladdmuffins.
Dom blev mycket goda med lite florsocker på.
Att umgås med vänner är det bästa som finns ♥ Tråkigt bara att helgen redan är slut, skulle behöva minst 2-3 lediga dagar till och bara sova och ta hand om mig själv.


Smell of our skin


Jag blev väldigt sugen på den här doften; Black XS for Her, Paco Rabanne.
Någon som har lust att köpa den till mig?
Snälla?
;)


.........


Igår fick jag CSN och var lycklig fram till räkningarna var betalda.
Nu är jag lika fattig som jag var i förrgår.Jag älskar att vara student......INTE!
Nu har jag gnällt färdigt :P
Igår började jag söka efter  ett sommarjobb/praktikplats. Hoppas på att kunna hitta ett i Kalmar då mycket pengar kan sparas på att slippa pendlandet. Bäst att uppdatera mina CV:s lite.


Happy



Idag har Hampus köpt en försenad Alla hjärtans dag-present till mig. Två stycken papegojfiskar i ungefär samma färg som på bilden här ovan. Har velat har såna i flera år så jag är jätteglad. Ska försöka fota dom lite senare. Dom är rätt blyga just nu.
Kom gärna med namnförslag till dom små liven.


SMS


Tick tack


Made by Hampus.
 Imorgon är det min tur att göra en klocka i CNC-fräsen.


God morgon?



Jag har letat och letat blad mina miljoner bilder på en gruppbild på oss tjejer. Men hittar alltid bara halva gänget. Hur svårt kan det vara att trycka ihop sig på en bild tjejer? Vilket fall som helst så vill jag skryta lite att jag har dom bästa tjejerna och framför allt vännerna ♥ Är ni lite avundsjuka?
Men det viktigaste av allt girls........är det inte tid för oss att fucka ur lite snart? En tjejkväll med förfestlekar, alkohol och skitsnack som bara vi kan. Inte kan ni väl säga nej? ;)
P.S Sanna sätt dig på flyget hem nu! D.S


........






Söndag


Söndag innebär städdag i den här familjen. Tråkigt men det måste ju göras.  Men idag så såg dagen lite annolunda än vad den brukar. Svärfar kom på besök och överaskade oss med Burger King och fika. Mums :) Mycket trevligt avbrott i städandet. Ikväll blir det lite söndagsmys framför världens bästa Solsidan och sen tänkte vi kika på Gullivers resor. Undra om den är sevärd? Har rätt låga förväntningar men Hampus vill så gärna se den.
Så ska ge den en chans.


Sevärd



Ikväll har vi tittat på The King's Speech.
Bra film med bra skåderspelare. Jag förstår mycket väl varför denna filmen blev Oscarsnominerad i 12 kategorier.


3 rätters middag



Lördagsmys med Hampus ♥


ASSSSG


Skrattade så jag grät till Sveriges värsta bilförare.
Oh my god!
Sen kom jag på att jag själv inte kört bil på hela vintern så för att inte bli lika dålig som dom så är det nog bäst att jag börjar köra lite bil nu i helgen. Hahahaha ;)


Duschen nästa...


...och känner jag mina katter rätt så lär jag inte få duscha själv.
:)


Konst?


När Hampus har tråkigt i skolan så ritar han av mig. Det här är en bild på mig när jag sura, enligt honom. Sigge är med på ett hörn också. Hahahaha :)


Skolan


Ny maskin igen.....fast denna gången en opigg tysk som säkert är av samma årgång som jag själv.
Låter som nåt filmklipp ur Star Wars eller en scen ur någon gamla krigsfilm med flygplan när fräsen träffar biten och så drabbas skolsalen av en mindre jordbävning.
Det enda positiva var att det fanns en styrspak till som såg ut som en gigantisk fjärrkontroll.
Jag tror att resten av klassen blev avundsjuka ;)
Hehehe eller inte!


Några lördagsbilder till









Godnatt



Nu har vi precis tittat klart på I rymden finns inga känslor och innan dess så vi har svullat pizza. Filmen var riktigt charmig :) Undra om inte jag har aspergers jag med ;) 
Nu blir det sängen.



Jag önskar er alla en riktigt bra Alla hjärtans dag.


Söndag


Åt kroppkakor hos mormor och morfar igår. Trots min bakfylla så var det jättegott. Man äter gärna för mycket när det bjuds på så god mat.
Mums :)


Lördagskvällen i bilder







Onykter!



Har varit ute och gjort staden lite osäkrare med dom bästa ♥
Sitter och väntar på att Hampus ska komma hem och försöker framför allt att nyktra till. Tog några Turkisk pepparshots för mycket ute på puben känner jag. Men vad fan det bjöds ju. Är lite fullare än vad jag borde vara just nu. Jag som inte ens tycker om lakris. Bläää! Bilder kommer förhoppningsvis upp imorgon eller i övermorgon.
Godnatt!


Mitt hjärta är helt igen, för tillfället.


Klassisk Sanna-pose, som vi är vana att se henne ;)

Min bästa vän Sanna är hemma ifrån England och hälsa på .Idag så förgyllde hon min tillvaro genom att komma och hälsa på hemma hos oss. Har inte sett henne sen första veckan i september förra året. Det suger att min själsfrände bor så långt bort. Men imorgon ska vi förhoppningsvis festa till att. Hon, jag och lite mer löst folk.
Jag älskar dig gumman ♥


Ett skratt förlänge livet?








Humorn bli sämre framåt kvällen sägs det. Kommer ihåg för några år sedan då min svåger älskade dessa bilder och många flera som är gjorda av Jan Stenmark. Råkade hitta några igen som låg på våran dator. 
Sjuk humor.......svar: Ja 
Hahahahahaha


Min nya skolmaskot


Idag har jag åstakommit en glad gubbe.
Hoppas att den kommer att ge mig mycket insperation framöver i skolan, hahahaha ;)


Tidsmaskinen



Hård start på veckan. Ny maskin och nytt sätt.
Men resultatet blev bra ;)


Filmkväll


Blev sugen på att kolla  på The Mist eftersom jag läst Stephen Kings novell med samma namn.
Den hade lyckas fånga samma känsla som man få när man läser novellen, vilket brukar vara svårt att få med på film när det gäller hans böcker.
Rekommenderas!


Lugn lördag



Ikväll dissade vi melodifestivalen. Mycket pågrund utav att våran tradition att förfesta till den varje år har tyvärr bryttits. Men vi hängde inte läpp för det utan vi bjöd istället hem lite vänner och åt tacos och spelade spel. Vi åt tills vi blev löljligt mätta och vi stred om förstaplatsen på spelet på liv och död ;)


Fredagsmyset har börjat


Jaaaa det är fredag!


Cad har stått på dagens schema.  Fredagar innebär halvdagar. Skönt.
Ikväll ska vi äta gott och ha fredagsmys.
Lovely


Läskigt


Det var ordentligt halt imorse. I Kalmar regnade det men efter Nybro så snöade det på rejält.
När vi skulle svänga av motorvägen till Emmaboda så var det fööör halt. Vi var påväg emot  att frontalkrocka med mötande trafik eller en ordentlig dikeskörning. Det gick som tur var bra och bromsarna tog tillsist.
Men gud vad glad jag är att vi ska byta till nya däck imorgon.


Sleepy beauty


Så skönt att detär fredag imorgon. Den här veckan har verkligen varit intensiv i skolan.
Skulle lätt kunna sova i en vecka.
MINST!


Design by Hampus


Man kan ju bli galen för mindre!


Den här gjorde så att vi satt fast i Emmaboda, 6 mil hemifrån tills nu. För ni som inte vet vad det här är så kan jag berätta att det  är en trasig generatorrem. Bilen mår int så bra utan en sådan.

I väntan på en ny rem eller skjuts hem så fick vi vänta 2 och en halvtimme på den här macken. Inte skoj!
Som tur var dök Hampus snälla pappa upp med en ny rem och efter lite mekande så kom vi ÄNTLIGEN hem. Bara fyra timmar senare än vad vi brukar. JIPPI!
Jag älskar mittt liv.


.....



Nu ska vi snart beger oss till skolan. Jag som är som segast på just tisdagar har dragit i mig ett glas med vitaminer och kosttillskott. Kanske fungera?
Hoppas alla läsare få en bra dag!


RSS 2.0