!

Jag är rätt säker på att kattfan bara gör det här för att retar upp fisken även om han spelar helt oskyldig när man säger till honom!
 

Wohooo

Ikväll har Hampus spelning så efter att ha vinkat av bandet vid repan så kunde jag till min glädje faktiskt någolunda se det sista blocket med stridsflygplan över flygplatsen. Det var ju trots allt dem jag helst ville se. Kändes som jag hade första parkett alldeles för mig själv. Syns dock inte på korten jag tog. Men dom är inzoomade till max inifrån en bil därav kvaliten. Några av planen flög precis över mig i svängarna. Då lät det och skakade ordentligt. Häftigt :)

Flygplatsens dag

Idag händer det grejer på Kalmar Öland Airport. Flygplatsen har fått 30 år på nacken och det ska firas. Tänk att vi är jämngamla den är bara någon vecka äldre än mig ;)
Tyvärr hann vi bara med en snabbvisit. Men vi hann se både flygplan i luften och på marken, besöka tivoli och marknad, träffa en massa folk vi kände och nästan blivit omkullblåsta av Stockholmsflyget ;)
Lite bitter var jag att jag inte skulle hinna se dessa godingar i luften. Vi hann tyvärr inte stanna kvar till dagens sista block/flyguppvisning då b la dessa skulle flyga.
Selfie med planen
Pappas favorit Spitfire
Action i luften
 

Tomma tunnor skramlar högst!

Du får tycka vad du vill, så länge du tycker som mig. 
 
Dubbelmoral kallas det. Så trött på människor som förespråka att dem älska olika och att alla ska får ha en egen åsikt men så fort åsikten inte överstämmer med deras så är det fel. Kräv för fan inte att jag ska respektera dig och dina åsikter om du inte respektera mig och mina.
 
Vem är du att avgöra vad som är rätt och fel? Och det där med att älskar olika......in my ass!
 

It´s weekend!

Och så var den här. Sista helgen på semestern. Känns ju sådär :/ 
Kallt som tusan ute men för att hålla kvar sommarkänslan så har vi suttit på utesevering och fikat med Kristoffer och Tina. 
Sen var det:
...på Röda Gatan
Det var på blodig allvar i typ tio minuter. Sen blev det såhär:
Två slagna hjältar.
Hejdå semsestern. Hej jobb och vardagstristessen!
 

Tadaaaa

Ikväll har jag testat min bartenderskills och det här blev resultatet;
Rätt stiligt om jag få säga det själv. Min alldeles egna frozen strawberry daiquiri
 

Hej tisdag

Sista semesterveckan började med ett ryggskott som verkar sitta i sig. Typiskt! Så det kommer att bli en ofrivilligt lugn vecka. Så varför inte en gofika i Gräsgärde? På landet behöver man inte göra många knop.
 

En skitbra lördag

En dag i IronMans anda. Varvade hejandet med en Krögersplatta, en fantastisk sommardrink och några öl på Larmtorget. Dagen avslutades med heroes hour på Stortorget med resten av Kalmars befolkning och la grande finale: Fyrverkerier 
 

Hmmmm

Idag var dagen då Hampus spöade mig i minigolf. Det ska aldrig hända igen!

Vad kan man va?

Här kan man va; Byxelkrok
Här kan man va; Trollskogen
Här kan man va; Vraket Swiks
Här kan man va; Trolltallarna
Här kan man va; Byarum raukar
 
 
 

Heja heja

På lördag så är det IronMan i Kalmar så för att ladda upp inför detta event så har man chans att köra en mindre variant av det. Nämligen det här:
Så ikväll har vi varit inne i stan och hejat. Vi kollade på kanalsim, cykling och slutligen så hängde vi lite på Stortorget där deltagarna sprang i mål.
 
 
 

Karlskrona

Yttligare en veckas semester som ligger framför oss. Underbart! Idag blev det en utflykt till Karlskrona. Min kära sambo ville kika på den nya utbåtsutställningen på Marinmuseumet. Så det gjorde vi! Slutsats: Ingen av oss skulle vilja jobba på en ubåt. Klaustrofobi-risk!
Skepp o hoj!
 
 

WTF?

Det var ju menat att vi skulle in på Stadsfesten och lyssnat på The Sounds igår. Men så fort vi kom in till stan så började det regnar och vi bestämde oss för att vänta ut det på Satan i gatan. Fyra timmar senare så var vi fortfarande kvar och Stadsfesten var slut för i år. Oooppppss! Vad hände lixom?
 
 

Vinnarskallar är vi allihopa

 
Ikväll har vi haft finbesök av Hannah. Vi orkade inte dra in till Stadsfesten så vi körde lite brädspel istället. Kvällen bjöd på ett test av våra kunskaper i film,  tv, musik och spel. Precis my kind o stuff men jag mötes av hårt motstånd ifrån både sambon och Hannah. Det blev inte så lätt som jag först trodde ;)
 
 

Hahaha

JORD - GUBBE 

Snart snart snart

Idag kom första trailer för sista säsongen av Sons of Anarchy. Jag är så peppad!

Come as you are

Nu ska vi dra en runda på stan men först så ska vi ta vi en selfie i Kurt Cobain och Country Love anda.

Årets första

Ikväll har vi haft kräftpremiär här hemma. Avundsjuka? ;)

På Mio

Note to myself; Ta inte med Hampus till möbelaffärn. Han bara somnar....

RSS 2.0