Skål och glad Valborg

 
 

Funderingar från solstolen

 
vs.
 
 


 
 

Godmorgon?

Någon på jobbet försöker definitivt skrämma ihjäl mig....
 

Nybro crusing

Häng i logen
Det fanns ett piano vid logerna
Det spelades boogie woogie hela natten lång
Bandets nya maskot var med och dansade
Trångt när alla ska göras sig i ordning samtidigt
On stage; Miss Elllie & the Snapshots
Riktigt bra spelning, riktigt bra ös!
Nybropubliken var många och verkade väldigt nöjda

Rockstjärneliv

Nu är väskan packad och det är sommarvärme ute. Perfekt! Nu drar vi till Nybro gott folk.

Beach 2015 here I come

Vilka skönheter.

Fångad av en stormvind

Det blev en powerwalk i alla fall. Det blåste för mycket för att det skulle vara skönt. Brrr! Men förhoppningsvis så kommer jag att sova mera än fyra timmar i natt. I need that!
 

Hmmm

Dags för en powerwalk? Blåsiga dagar borde man äga ett löpband istället.....
 
 

Tisdagshumor

 
Alla kattägare lär känna igen sig :)

Annandag påsk

Avslutar påskledigheten med att slänga i lite ljusa slingor i håret. Vill bli lite blondare till sommaren. Det har varit en riktigt härlig påsk. Nu är jag redo att gå tillbaka till jobbet igen....i några dagar i alla fall ;)

Påskdagen

Efter en härlig springtur i vitsippeskogen med min man så tog vi en tur till Nybro och våldgästade Kristoffer och Tina. Det blev en mysig grill - och spelkväll. 

OMG


Om jag någon gång skulle råka hamna i Game of thrones. Påminn mig att aldrig gifta mig! Det verkar ju livsfarligt.....

Påskafton

Nästa stopp för dagen blev på Röda Gatan hos födelsedagsbarnet herself. Telefonlur och propellerkeps. Toppenpresent tyckte Millan och bjöd oss på paj och cider.

Påskafton

Idag bjöds det på påskmiddag hos svärfar och Åsa i Ljungbyholm. Efter middagen så fick vi provköra deras nya bil. Perfekt cabväder :D

Påsk outfit

 

Vad är det för dag?

Jo det är ju min fina vän Emilias födelsedag. Stort grattis på hennes 25 årsdag.
 

GLAD PÅSK!

Då har påsken inleds och med det min långledighet. Underbart. Jag önskar alla en riktigt fin och glad påsk. Idag ska vi på middag hemma hos mina föräldrar och sen fortsätter påsken i samma anda med fint sällskap och god mat ♥

Altanhäng

Rasta katterna och tomatplantorna i det strålande solskenet. Har jag tur så blir jag brun på köpet.
 

Hemklickat

Rykande färskt i min brevlåda ifrån Nellys stora rea. Som vanligt så kommer jag bli fucking fabulous i både klänningen och tröjan.
 
 

Ingen lugn söndag

Det har varit en väldigt busy busy dag för oss. Mycket som skulle hinnas med innan sambon gick på sitt jobbpass. Men mat i magen måste man ha så vi hade mina föräldrar hemma på våfflor. Nu är jag så mätt....kan knappt röra mig. Men så värt det :)
 
 

Drömmar om sommaren

Tusen ärende att göra idag. Det är alltid så mycket att göra så fort det blir en ledig dag över. T ex att köpa lite grejer till altanen. Det blev lite kryddväxter och tomatplantor. Har ni också börjat pilla med utesakerna? Svårt att låta bli när solen skiner.
 

Inför påsken

Lite pyssel såhär på morgonen.
Medans sambon sover sin skönhetssömn så passar jag på att påskpynta här hemma. Tyvärr blir det varken ris eller fjädrar i år pga att en viss katt är fullständigt galen i just fjädrar. Så i år blir det mest påskliljor. Det är fint det också förstås :)

FREDAGSMYS

 
 

Det går bra nu

Dagen började i världsklass;
 
Marlene vs Godisautomat
 

Frasse is in the house

Tygtuppen Frans har flyttat in.
 
 

Huttrig måndag

Dagarna bara flyger fram. Plötsligt så var det måndag igen och här sitter jag och ladda upp inför ett gymbesök. Det är väl ändå en rätt bra start på veckan? :) 

Rekommenderas!

 
Så himla bra film, se den!
 

Kroppkakesöndag

Idag åkte vi tidigt till mormor och morfar för att vara med och göra kroppkakor. Jag fotade mest men förhoppningsvis så är Hampus en hejare på att göra kroppkakor nu så att jag kan få det precis när jag vill ;)
 

20 år sen...

 

Mjauu?

Vi tycker så mycket om att städa så vi köpte två dammsugar eller vad det kanske så att pengarna brände så mycket i fickan eller så var det helt enkelt så att katterna ville ha lite nya leksaker?
 

Bland tomtar och troll

Idag gör vi våraktiviteter. En tur på Holmen för att se om vitsipporna slagit ut. Det hade dom.

Till salu

 
Äntligen klar. Tog nästan två timmar att lägga ut allt på tradera. Nu dröjer det innan jag gaderobsrensa igen. Klicka in om ni vill: http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1046350
 

Ser rött!

 Härmed utlyser jag en tävling både här på bloggen, facebook och instagram. Nu är det krig. Den som kan repa den felpakerade bilen mest vinner!!!!!!
 Jag blir så jävla trött! Ska man behöva köpa en monster truck för att kunna pakera på sin egna pakeringsplats?
 

I feel good

Våren är här, jag har jobbat klart för dagen och imorgon är det fredag.
Tre rätt av tre möjliga.
 

Fortsättning följer

Millan fick med sig en jättekasse hem med diverse klänningar, kjolar och annat smått och gott. Så nu har jag " bara " två kassar kvar ;) 
 

Wanna be on top?

Tillbringat förmiddagen på gymmet. Det kostar att ligga på top,p med en privat fotograf så kan man inte fuska ;) 
Nu väntar jag på att min vän Millan ska komma för lite fika och så ska hon gå i genom min enorma klädhög med rensade kläder. Hoppas att hon hittar något som passar henne. Både för hennes egen del och min. Så jag har mindre att kasta/sälja.

RSS 2.0