Onsdag


Chokladkalender - CHECK!


Pakethög


Fick nästan alla mina kläder som jag la ut på tradera förra veckan sålda. Idag har jag packat över 10 paket som ska skickas iväg, hej och hå :) Kommer nog se roligt ut vid brevlådan, hahahaha. Räkna med att packa 10 paket till imorgon. Man får ju dra sitt strå till stacken när man är arbetslös så vi få in lite pengar i hushållskassan.


Käre tomten, jag önskar mig.....


Årstid, golvlampa, IKEA

Lerdal, takkrona, IKEA

Cardigan, HM

Blus, HM

Klänning och väska, HM

Tröja, HM

Klänning, HM

Kofta, HM


Bedrom


Jag blev faktikst väldigt nöjd med sängen, överkastet osv. Vad tycker ni?
Bortse ifrån den dåliga kvaliten på bilden.


Det kom ett brev på posten


Idag damp ett brev ifrån Atlas Copco, som jag jobbade hos i somras, med mycket fina vitsord ifrån min tid där. Känns mycket bra :) nu har jag både vitsord och referenser ifrån två olika ställen på att jag inte är helt värdelös som CNC-operatör. Hopaps det dyker upp något jobb snart bara.


........


Skrev ett långt inlägg som jag senare raderade för jag tänker trots allt inte hänga ut någon i bloggen. Kort och gott i lördags gick du för långt. Jag har haft överseende med dina barnsliga små utfall emot mig genom åren men varför ska jag ha det längre? En kniv i ryggen - jag behöver inte såna vänner. Ha inte tid med sånt!


Måndag måndag

Hela dagen idag har vi sprungit massa ärrende på stan och på IKEA. Det jag köpte i stan kan jag inte visa upp här för det var födelsedagspresenter till lillasyster och pappa. Hemligt hemligt. Men här under kommer en salig blandning vad som blev köpt på IKEA.
Överkast till nya sängen

Stooor klocka

Röda blockljus till julpyntet på bordet. Såhär blev det än så länge. Tänkte fixa lite granljus att lägga ditt också.
Gosig mus, ja den heter det :)

Belysningen till palmen som numera gå under namnet julpalmen ;) Dålig bild pga att jag inte kunde ha någon blixt om ni skulle se att det lyste. Hehehehe......tror att det var allt :)


Happy birthday to you!


Grattis på födelsedagen världens-bästa-pappa!


1:a advent

Vi har adventspyntat lite här hema idag.
Resultatet:

Vardagsrummet

Köket

Sovrummet


Lördagens utgång

Vi firade att Hampus precis fyllt 25 år med en liten förfest hemma hos oss och senare bblev det utgång i Kalmar.


God middag!

ja, jag mår inte röv jag är bara, ja... död
citat utav Hannah imorse på MSN. Beskriver kanske hur vi allihopa ifrån igår förmodligen känner sig idag, hahahahaha! Jätterolig kväll igår. Foton ifrån gårdagens bravader kommer efter ett välbehövligt bakfyllebesök på McDonald´s. Ska snart dit med Hampus och Hannah. Hörs senare!
Just nu på facebook:


Halleluja!


Nu har jag hittat en radiokanal som spela nonstop julmusik 21 november - 9 januari dygnet runt. Bara en månad kvar till julafton så bäst att få upp julstämningen här hemma. Hampus kommer att strypa mig :) men här ska det spelas i tid och i otid.

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3034&play=3034&playtype=Live


Sockerchock


Igår åt jag på tok för mycket socker med två kalas på samma dag. Usch! Så idag vaknade jag med huvudvärk och lite annat. Ska iväg och träna om några timmar så hoppas att jag känner mig piggare efter det.


Mums!


Två kalas på samma dag. Nu ska snart kalas nummer två börja. Vi vänta bara på att gästerna ska anlända. Visst se det gott ut?



Hipp hurra!


Den finaste jag vet fyller 25 år idag.
Grattis älskling ♥


Just nu


Måste ha!


Snart är det 1 december och då måste jag ha en chokladkalender. Vaddå? Jag har aldrig påstått att jag är vuxen! Kommer aldrig att bli för stor för en sån ;)


No connection!


Under några timmar i eftermiddag/kväll så har vi varit utan internet, hemtele och tv. Ush! Vad ska en stackars arbetslös människa göra om man saknar alla 3 sakerna? Hahahaha :)
Men nu har dom ordnat det. Tydligen massa folk runt omkring här som varit utan också.


Onsdag


Idag så  har Isak varit på besök hemma hos oss.
Han fick träffa på sina kattkompisar. Men det var bara Ville som han vågade hälsa på. Sigge var helt enkelt för  läskig.

Två slagna hjältar


Tradera


Nu har jag lagt nästan två timmar på att lägga ut kläder på tradera, aldrig mer! 30 annonser blev det allt som allt.  http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1046350 Nu får vi hoppas att någonting bli sålt. För övrigt så har vi lämnat in de fyra påsarna kläder till erikshjälpen idag :)


Rensning pågår


Än så länge 6 sopsäckar med grejer. 4 utav dom är med enbart kläder. Det ni!
Oj så mycket plats jag helt plöstsligt har i mina gaderober :P


ÄNTLIGEN!


Sängen är nu färdigmonterad. Tack pappa, syster och svärfar för hjälpen :)


McDonald´s nästa


Kära dagbok..


Brimnes produkter ifrån IKEA håller på att monteras ihop i sovrummet.
Spännande!


Biokväll


Ikväll har vi varit på bio och sett Tintin. Min första 3D-film, rätt häftigt :) Filmen var helt okej och få 3 av 5 i betyg av mig. Man bli helt klart underhållen och ibland glömmer man bort att figurerna är animerade. Den har en del roliga stunder men historien är väldigt tunn och actionscenerna är rent av tråkiga. Dialogerna och de olika figurerna är desto mer sevärda. En helt okej fredagsunderhållning, lättsmält så att säga. Vad tyckte ni som har sett den?


Difference between friend and best friend


Vänner hjälper dig att flytta. Riktiga vänner hjälper dig att flytta

Det är så fruktansvärt jobbigt att ha sin bästa vän så himla långt bort. Sanna, vad f*n gör du borta i England? Kom hem din andra hälft behöver mig!


I tidningen


Fin recension i dagens Barometern för Danny Ryan & the Snapshots :)


A lovestory


Vi firar 6 år tillsammans idag ♥


......


Mitt tappra försök till en hälsosam och nyttig frukost/lunch.
Ägg, avocado och crabstick med citronvatten.


Fashion for fashion i'm addicted i suppose

Fick hem HM:s katalog igår och satte mig och bläddra i den idag och jag häpna över alla fina plagg. Vill ha dom allihopa. Här är ett litet urval:


Visst har dom lyckats?


Wish upon a star


Såg något vacket ikväll nämligen ett stjärnfall , mitt andra på rätt kort tid. Tycker om att gå och titta upp på natthimlen, särkilt på vintern och leta efter stjärnbilder osv. Självklart så önskade jag mig något. Men kan ju inte berätta vad för då kanske det inte slå in. Önskade samma som vid förra stjärnfallet så snart hände det väl, hoppas jag :)


Onsdag


Bild lånad utav Kristoffer

Idag har vi varit och hälsat på familjen Frid-Sjövill. Hampus hjälpte Kristoffer med veden medans jag och Hannah fixade rosépeppar lax med dillsås. Det blev riktigt lyckat, mums! Alicia var en liten solstråle som hon alltid är :)


Bild lånad utav Hannah


Tisdag



Jag och min sambo behövde komma utanför dörren lite så vi åkte och tog en lunch på Lotsutkiken.
Havsutkik, rejäla mackor och fint sällskap, vad mer kan man begära? :)


Har jag hittat livets mening?


Kolla vad vi fått  i brevlådan! Nu kanske man kan bli lycklig PÅ RIKTIGT!


.......


Kvällen har vi ägnat åt att tvätta här hemma som vi alltid gör på måndagar. Katterna envisas med att hjälpa till. På gott eller ont? Ja....avgör själva.


Dagens middag


Min sambo gör såååååå god mat.
Jag älskar honom ♥


Söndag


Som ni alla säkert vet så är det Fars dag idag. Annars så var det väl bra att jag berättade det ;)  Detta ska vi såklart fira min sambo och jag genom att besöka bådas pappor. Jag tänker inte skriva ut här vad min kära pappa ska få i present eftersom jag vet att han läser min blogg. Grattis på Fars dag så ses vi ikväll pappa!


In i dimman


Riktigt disigt ute idag. Jag har nog sett för många skräckfilmer för jag tycker att det äår vackert samtidigt som det nästan är skrämmande. Lite klaustrofobiskt. Eller vad säger ni?


Godnatt!


Nyss hemkommen ifrån en gofika hemma hos Cicci och Fredrik. Bjöds på både kladdkaka och sockerkaka och kaffe/choklad blev vi serverade i Ciccis nya kaffeglas, det ni ;)


Redo för vinter


Vad tycker ni om min nya mössa? Funka den nu i vinter?


Lata dagar


Kan det vara så att jag är matte till världens lataste katter? Känns som dom ligger och sover och lata sig typ 20 timmar om dygnet och prata man med dom så se dom mest förolämpade ut. Vifta man med leksaker för att få dom att röra på fläsket lite så stirra dom på mig så jag vore dum i huvudet. Den ena ockupera sängen och den andra soffan. Undra vart jag ska få plats? Jag ha två tonåringar här hemma med andra ord, kan nästan höra dom sucka över hur töntig mamma dom ha, hahahaha :) Någon som har tips på några bra kattleksaker?  Tror jag ha testat dom flesta......... 
 


Filmtips


Vi har precis tittat klart på denna fina film Kronjuvelerna.
Hela filmen kändes som en typiskt svensk julkalender och jag gillade känslan. I en ljuvlig men samtidigt otäck sagovärld så flätas två familjers livsöden samman. Vår svenska motsvarighet till en Tim Burtons berättelse såg jag att någon hade skrivit om filmen och det tycker jag stämmer mycket bra. Filmen förtjänar inte det dåliga betyget den har fått, jag tyckte verkligen om den. Tragisk men ändå så magisk, känns som rätta ord för den.
Se den!
 


Serienörd


Tillhör du också den skaran som hellre ladda ner en tv-serier och titta på alla avsnitten i ett kör istället för att behöva vänta en hel vecka eller ibland flera månader på nästa avsnitt? jag till hör den skaran och  det senaste året har jag/vi plöjt oss i genom en massa serie och vi har ca 10 stycken som ligger på hårddisken och bara vänta på att få bli tittade på. Just nu är vi inne på säsong 7 på kultserien Arkiv X.

 Jag har även börjat titta på The Hills igen dock i min ensamhet för min sambo vägra att  titta på den serien. Kanske förståligt....hahahaha :) Favoritserien än så länge är helt klart Deadwood. Inte långt efter kommer Rome, Arkiv X, Scrubs, Friends m.fl. Men ha som sagt va en del att gå i genom så det lär väl ändra sig. Men kommer bli svårt att peta ner Deadwood ifrån första-platsen.


Onsdag


Min telefon ha hittat hem igen. Nu ska den enligt papperna vara lagad så jag hoppas verkligen på det. Det j*vliga är att precis allting var raderat på telefonen. Inga kontakter eller appar kvar alls *suck* Då bli det att jaga telefonnr igen! Inte alls länge sen sist.......


Min frukost


Kanske inte helt okej. Men har inte mått så bra och det var en engångsföreteelse. Imorgon bli det nya tag med måltidsersättning och träning på morgonen istället :)


Dagens statusuppdatering


Happy birthday i förskott


Min sambo har bott vid brevlådan i snart två dagar nu och tillslut kom hans för tidiga födelsedagspresent som jag köpt till honom, Call of Duty Modern Warfare 3. Kul att han gillade sin present men tror ni att jag överhuvudtaget kommer att ha en pojkvän nu någon vecka framåt?


KÄRLEK


Jag har världens bästa pojkvän. Ja, det är sant. Ni andra har bara näst bäst ;) Jag förtjäna honom inte alltid men hoppas att han vill bli gammal med mig iaf.


Just nu


Just nu live:
Party rock anthem - LMFAO

Titta ni?


........


Kvällspromenad på Norra Kyrkogården. Ljusen brinner fortfarande.


Film-mys!

Walk Hard - The Dewey Cox story
Dewey Cox (John C. Reilly), är den fiktiva musiklegenden som satsar sitt liv på drömmen om "sex, drugs and rock´n roll". Fast besluten om att förändra världen med sin musik ligger han med 411 kvinnor, gifter sig 3 gånger, får 22 barn, blir vän med både Elvis och The Beatles samt testar och blir beroende av alla droger som kommer i hans väg. Filmen som är en makalöst rolig parodi på succén "Walk the line" visar att det krävs en hård man för att leva hårt.

Igår kväll så kollade vi på denna filmen som jag hade noll förväntningar på. Det har gjorts så många filmer i parodin genre de senaste åren och dom brukar aldrig bli särksilt bra. Men den här var ett undantag och jag kom på mig själv att skratta högt flera gånger. Det märks att skåderspelarna hade roligt när dom spelade in denna filmen. Den var dock en halvtimme för lång och vissa skämt hade dom kunnat klippa bort men som helhelt så var den en bra parodi/komedifilm.


Tänd ett ljus tänd två!


Vi har det riktigt mysigt här hemma min käre fästman och jag och massor med värmeljus. Hösten är allt bra mysig i alla fall :)


Fredag


Sambo påväg till spelning på Harry´s i Kalmar. Klockan 00:00 stå dom, Danny Ryan & the Snapshots, på scen gott folk :)


Ögongodis


Titta vilken liten skönhet jag fick med mig hem ifrån IKEA.
Min första mini-orkdie!


Hårmunk

En hår munk kom på posten idag så jag testade och göra en slarvig uppsättning och ha idag. Resultatet:
Men när jag har lite mer tid och ork så få det bli såna här frisyrer:


Torsdagstankar


Vem behöver gymkort när bilens servo gått sönder?
 Mina armar äår snart inte att leka med, vill jag lova ;D


Dyster dag


Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann


Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


Lucky day?


Dagen börjar bra. Vann 50 kr på en trisslott som damp ner i brevlådan :)
Hoppas att den fortsätter lika bra!


RSS 2.0