Fest-lördag

Gomorrn allihopa!

Ikväll blir det fest, för Hampus fyllde år i veckan så nu ska vi tar och fira honom med en brakförfest och utgång. Det kan nog blir skoj, har varit nykter ett bra tag nu så det ska bli roligt :D  Mitt hjärta Hannah är ju hemma ifrån staterna så det blir första gången vi festa tillsammans på massa månader och mitt andra hjärta Sanna har jag försummat nu i två veckors tid, så det ska blir skoj och tar en fylla med dessa två :P plus dom andra också.....ja ni förstår.

Jaha vad har hänt sen sist?
I torsdags så jobbade jag och var duktig ;)
I fredags alltså igår så hade jag världens stressdag, den hade egentligen inte behövt vara stressig men ni som känner mig vet ju hur jag är. Jag stressar upp mig för ALLT! 
Emely ringde och väckte mig på morgonen och jag insåg att jag sovit på tok för länge. Åkte iväg för att tränar, men hade inte riktigt råd med pakeringsavgiften så fick paniksola och panikträna på en timme, fy fan aldrig igen säger jag bara!!!! Väl påväg hem så träffar jag på Emely och Carro och varvade ner lite med dom och en cigg, trevligt :) Sen blev det tvätt och under tiden adventspynt.....vilket jag inte riktigt hann med för vi hade bestämt oss för att går på bio redan vid sex.....jäkt jäkt jäkt.



Vi kollade på Twilight, vi plus 100 fjortisar.Alla gick på högstadiet och vara skittuffa och kunde inte hålla käften. Vad jag akn säga om filmen var att den var för tonåriga men ändå inte.....jag tror inte snorungarna förstod allt i filmen eller dom trodde säkert att dom gjorde det men......ja ni är med.Den var i alla fall väldigt vacker och smartare än vanliga vampyrfilmer, hade gett den 3 av 5 möjliga.

Nehe nu ska jag går och hoppar lite på Hampus, han ska inte inbillar sig att han ska sova längre än mig *mohahahaha*


Ses ikväll på stan..

Senare på onsdagen

En av katterna fick för sig att han skulle  jävlas med mig ikväll. Han satte sig och pissade på mina älskade mysbyxor och  på min badrumsmatta. Underbart! Jag flippade ut helt och hållet när jag insåg att det inte fanns någon tvättid på flera dagar. Inte ens mamma hade någon ledig tvättid hemma hos sig...........ibland vill man bara grina.

Ska i alla fall jobbar en heldag imorgon.....inte skoj....men lika bra det så jag får pengar och inte behöver klättrar på väggarna en dag till. Ska blir intressant och höra vad jag har för anledning att strypa Emely,för det hade jag tydligen enligt henne. Så länge det inte är någonting som hon har gjort som jag får sota för så ska jag inte strypa henne så hårt.

Men jag kan ändå inte påstår att min liv är yyyiiiiiaahhha just nu :(
Men vad gör man??!!!


Här har vi det lilla kissande monstret


Onsdag

Jag blir galen på att går hemma hela dagarna, det är så illa att jag frivillligt sitter och kollar på Våra bästa år på trean och då är det jävligt illa! Uscha uscha.
Men idag har jag har jag haft lite struktur på dagen. Hampus ringde och väckte mig och sen kom han och Peter och käkade frukost med mig. Dom vågade trotsar mitt inte alltid för goda morgonhumör :)
Några timmar senareså följde jag med grabbarna och lunchade. Det blev kinamat, helt okej :P Nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives, finns inget bättre *smile*

Den stora frågan ifrån igår:  Varför ska man lägga tid på vänner som inte ärlojala emot en?

Ja varför?


Tisdagmorgon

 

Mindre än en månad till julafton, så härlig :) jag älskar verkligen julen. Finns inget bättre. Hoppas ingenting kommer att förstöra min julstämmning!

Igår fyllde Hampus år så vi hade lite kalas för släkten här hemma. 22 år hela år blev han.......det fick mig att tänka på att det var ju lite över 3 år sedan vi träffades.....vi träffades när gänget firade min 21 årsdag på Vallen......september 2005 och då var lilla Hampus 18 år, hihihihihihi vilken liten skit ;) Iofs så fyllde han 19 år tätt där efter men i alla fall. Vilket barnarov jag gjorde då *mohahahahahaha*
Men vad man än säger om det så är jag glad för dom valen jag gjorde då........tänka sig att jag är förlovad sen två år  och sambo sen tre....lovely *ler*
Hampus blev i alla fall nöjd med sina presenter och en av mina var favoriten eller så sa han bara det för att vara snäll, men det tror jag inte :)

Idag känner jag mig för första gången sen i torsdag hyfsat pigg, bara lite ont i halsen. Men i natt är iofs den första natten som jag har fått sova ut ordentligt, underbart! Jag ska försöka åka iväg och träna idag eftersom jag har försummat det mycket nu när varit dålig........lite ångest där.

Helgen har jag inte så mycket att skriva om......hade min andra vita helg och fredagen blev hemmakväll och lördagen så var vi i gräsgärde och hälsade på Daniel.......pojkarna spelade lite medans jag körde och hälsade på mormor och morfar. På kvällen så lekte vi med Tommy och det gjorde vi även på söndagen också. Helt okej helg. orkar inte göra så mycket när det är så förbannat kallt ute, uscha!!!!

Ikväll är det min favoritserie Desperate housewives, då ska det bankas upp med chips och dip   

Nehe nu blir det ingenting mera för mig, är så kass på det här med blogg, blääää!!!!!

Kom ihåg igen, det är snart jul..............julstämmningen kommer snart att infinna sig.

Jul jul strålande jul!







Torsdag

Usch vad jag känner mig ynklig idag. Strålande sol ute och jag är påväg att blir sjuk.......har försökt sova bort det, men kunde inte ligga och sova längre så nu sitter jag här :S

Har i alla fall jobbat två dagar denna veckan, så det känns bra. Så jag får in lite pengar nu när det snart är jul och allt.
Julen är den bästa högtiden på hela året. Älskar den :D
Ska blir jättemysigt och plocka fram adventsljusstakarna igen, katterna bruckar tycka att det är lika roligt som jag....hehehehe

Här har vi två bilder på Ville in action :P


Utkast: Har börjat ...

Har börjat har tankar om att jag kanske skulle börjar bli en sån där bloggare som blogga regelbundet. Det tål att tänkas på..........just nu är bara denna bloggen knappt en blogg.Blir skriven i typ en gång i månaden och oftast ännu mer sällan, dåligt hehehehe :P

Men men ska tänka på det som sagt....

Helgen är precis över och nu ska jag har några vita helger, orkar inte med den förbannade baksmällan dagen efter så nu har jag lagt min karriär som partypingla på hyllan ett litet tag i alla fall. Dessutom har Kalmar på vintern så fruktansvärt tråkigt uteliv så det kan jag lika väl vara utan. Konstigt nog så kan de flesta av mina vänner inte vara utan det.......skumt?

Det finns så mycket annat man kan göra på helgerna..............som i fredags så spelade vi rappakalja och hade skitskoj. Annars är ju bowling att rekommendera, lika skoj varje gång :D

Idag är det en skitdag......låg och sov och drömde sjuka drömmar fram till klockan elva och sen dess har jag bara legat framför tv:en med datan.........det kryper i hela kroppen på mig.........rastlös rastlös rastlös.
Pallar inte med att åka och träna i alla fall.....inte idag....blääää!!!!

Imorgon är det en väldigt speciell dag för mig..........jag och Hampus firar 3 år som par och 2 år som ett förlovat sådant :)

Jag älskar min underbara fästman, finns ingen som han. Det  avslutar jag denna dagens blogg med.


:)


Att spela rappakalja med vännerna är underbart roligt. Helkväll med det igår. En av många traditoner vi har. Tycker om mina vänner, ni är allt bra att har :D

Novemberonsdag påväg emot vinter och jul

Den grå vardagen knatar på utanför mitt lilla glasbubbla.......känns som jag går runt i ett valium just nu. Vet att bubblan kommer att sprickar närsom helst..........men så är livet. Det går upp och det går ner......ibland blir det bättre och lika ofta blir det sämre. Det är bara att gillar läget.......idag är det itne just en sådan dag, men det kommer. Det vet jag och det är det som är huvudsaken.

Hoppar in och jobbar timmar när jag kan just nu och det skulle väl vara bra om jag inte pga att jag just hoppar in timmar åkt på en förbannad jävla skit restskatt......fattar inte riktigt det här sjuka samhället....ska jag straffas när jag äntligen tjäna ihop lite småslantar......vad trött jag blir *gråter* Men i slutet av månaden blir det förmodligen anställningen, så det är ju nåt i allafall. Jag vill vara liten snorunge igen och går på gymnasiet och har livet framför mig för jag vet itne riktigt vart mitt tog vägen?



Men men.......det här är väl ändå mallanistheshit-blogg så jag avslutar med........
Jag är så jävla snygg så det är helt okej att leva ;) Näe jag menade kanske inte riktigt så, men jag har världens bästa familj, har hittat min livskamrat, en hel drös med underbara vänner och end el skratt i vardagen. Det räcker bra för mig.


RSS 2.0