Nom nom

 

Ölandsutflykt

Idag har vi varit och trängts på Algustrums marknad.
Det började åska och hagla så vi tog skydd i ett stånd...
...med skumma glasögon.
Där blev vi fast länge. Men mysigt var det ;)

I need a holiday!

 
17 jobbdagar kvar till semstern.
Det känns som en hel evighet. Jag är så himla trött. Låt dagarna går fort!
 

Hmmmm

Jag älskar att valmöjligheterna är oändliga här på Netto. 
NOT!
 

OMG!

Men nu vet ni ;)

Glad midsommar

Vi har firat en jättetrevlig midsommar i Ljungbyholm. Med massa god mat, midsommarstång och små grodorna. Vi fick inte en droppe regn på oss och solen lyste en stor del av dagen. Vad mer kan man begära? Dagens outfit stod fina blomsterflickan Alicia för. 
 

Hej bloggen nu är jag tillbaka.

 
Trots min frånvaro så lever jag.
Det har varit väldigt mycket att stå i innan midsommar. Men nu är det äntligen lite ledighet och min semster känns inte allt för långt borta. Det ska nog gå att bita ihop några veckor till. Vad härligt det ska bli med midsommar imorgon.Här kommer en video, Swedish Midsummer for Dummies, så att du har koll på vad du kan förväntar dig inför morgondagen.
Hoppas att ni får en trevlig midsommar med bara lite regn.

Vardagsfunderingar

Jag undrar om Sigge var en ko i sitt förra liv?

Plötsligt händer det

Det tog över två år men nu är vardagsrummet komplett. När vi egentligen letade efter något helt annatr så råkade vi springa på tavlorna med rätt färger i sig. Det har varit tomt på väggen allt för länge.
 

Min oas

Vi har väntat i över en månad på att hantverkarna ska börjar att måla fasaden på vårt hus men det verkar inte som om det sker på länge. Så i helgen gjorde vi slag i saken och plockade ner utemöblerna ifrån vinden och satte ut dem på altanen. Sommaren i Sverige är ju inte allt för lång så nu fick det vara nog med väntandet. När dom börjar att måla så får vi helt enkelt fixa en presenning eller nåt för att skydda möblerna. Men det får blir ett senare problem. Vi har i alla fall införskaffat oss ett parasoll så att vi och våra gäster kan sitta ute i sommar utan att dö av värmeslag. Så nu är ni välkomna på fika/drinkar ute i försommarvärmen kära vänner och bekanta :)
 
 

Äntligen!

Slut på den lån ga jobbveckan och dags för välbehövligt fredagsmys. Vi lär slockna båda två innan nio.....
 

True story

Så sant och jag ångrar mig inte en sekund! Jag är värdefull, så det så!

Neeej eller?

Ååå nej jag fick pakeringsböter! Men vilken taskig syn pakeringvakten måste ha som har skrivit fel regnummer.....fel fabrikat....fel orsak.....vänta nu.....

Helt oskyldiga såklart!

Fågeljakt? Nejdå vi bara hänger...vid fågelbadet. Finns ingen som helst baktanke med detta.
Inte skulle väl jag?

I gröngräset

Vi vet hur en middag ska ätas. Vid stadsmuren på en rutig filt såklart.
Vad annars?
 

Summertime

Hänger lite på pappas jobb och jag tror att jag har hittat sommarens glass. Denna ligger för tillfället högt rankat på min The best of Summer 2014. Men sommaren har bara börjat. Mycket kan fortfarande hända ;)
 

.......

 
När ska folk lära sig?Det finns inget som är så oattraktivt och fult som missunnsamhet.
Avundsjuka klär ingen!
 
 

Hot hot hot

Årets varmaste dag!
Så vad gör man? Jo man äter glass i gästhamnen förstås!

Just nu:

Everything is awesome

Hole in one

Helgen avslutdes med fantasigolf på Öland. Vi kan säga såhär; det var inte min bästa runda. Men jag kom i alla fall inte sist...
...för det gjorde Hampus! :)

Inspiration

Snygg sommaroutfit. Nåt liknande borde man ju kunna knåpa ihop....

Du gamla du fria

Grattis Sverige!
Underbart med lite ledighet för att fira nationaldagen. Vi tänkte ha en grillkväll i goda vänners lag. För grillat är väl ändå nationalrätten i sommarsverige? Så vi är på rätt spår vill jag påstå. Finns goda chanser för en bra kväll :)

Glad amatör

Vad gör man på ensamma hemmakvällar när sambon jobbar?
Jo man exprimentera lite. Nu ska jag sätta in det här skapelserna i ugnen. Håller tummarna för att det ska bli bra. Kan ni gissa vad det är jag har försökt mig på att baka?

På tv just nu

Bronshjältarna - sommaren vi aldrig glömmer
Oj shit vilken nostalgi.
Det var tjugo år sen och året var 1994 och Ace of Base, GES och eurodance spelades flitigt på radion. Detta var ett av mina finaste barndomsår. Kommer ihåg väldigt mycket ifrån just det året. Fotbollsvm är en av de starkare minnena ifrån det året. Första och enda gången jag följde ett fotbollsvm. Jag hade en plansch med landslaget på och jag tror jag var kär i halva laget även fast jag samtidigt tyckte att dem var rätt nära att vara gubbar ;) Det var supervarmt den sommaren och livet var skönt att leva. Jag minns detta året som väldigt lyckligt. Dock hände många andra tragiska händelse detta året som jag också minns starkt....Estonia, Flink, Stureplansmorden, Kurt Cobains död m.fl. Då föddes mitt fascination för just katastrofer och kriminalfall. 
1994 var året jag fortfarande var ett barn. Ett barn som började få lite mer vuxnare funderingar. Året därpå började jag bli för stor för allt. Tyckte jag. Så man kan säga att det var mitt sista barndomsår.
 
1994 är ett år jag alltid kommer tänka tillbaka på som ett av mina bästa. Jag var pojkflickan som styrde med en järnhand över ungarna på gården. Mitt självförtroende var fortfarande på topp, jag var alltid den som klättrade högst, sprang snabbast, aldrig nöjde mig med att vara näst bäst och framför allt var jag en killtjusare. Jag fick alla killar jag ville ha och var just det här året tillsammans med skolans två popurläraste killar - samtidigt! 
Ja det var tider det :)

The Gand Finale

 
Avslutning av flygdagen. En formation med Draken, Viggen, Tunnan, Gripen och Sk60.
 

Flygdag

Idag har vi varit på Flygvapnets dag på F15, Kallinge. Vi hade sällskap av 40 000 besökare, karlar i unifromen, massor med flygplan och helikoptrar. Men inte behöver vi trängas inte och vädret var perfekt! Vad mer kan man önskar sig?
 
 

Ännu mer lördag

Vi lörde ifrån regnet och hamnade nästan längst ner på Öland. Nämligen i NäsbyCarlas cafe.
Bandet soundcheckar
Alla tog vi oss dit på olika sätt
Seth och Crippa valde hojarna
Kvällens loge
Bra spelning med Miss Ellie and The Snapshots

RSS 2.0