Helgen

Helgen är tyvärr redan över :( Det går alltid för fort.
Så vad har hänt i helgen då?

Jo jag var ute och svirade i fredags. I en mycket snygg klänning och det förtjänar jag för det var evigheter sen jag fick klä upp mig.



Lite förfest hemma hos Mille och hans föräldrar ;) innan vi begav oss ut och gjorde stan. Jag upptäckte att min adoptivson Robban har hamnat tonåren och därmeed trotsåldern. Man ska vara snäll emot sin gamla mor. Hahahaha




Möte upp my girls och lite tequila rose på KM så var kvällen räddad :) Folk beter sig så jävla illa men; the biggest bith is karma let her do her job. Glöm inte det :) Högstadiefasoner går bort tjejer, skärpning. Trevligt ute! Alltid skoj att träffa nya som gamla bekanta. Kanske bli favorit i repris nästa helg.

På lördagen så lekte vi med my love Sanna. Vi bakfyllefrossade på Ikea och handlade ännu fler orkideer till mig. Äger 13 stycken nu :D lycka. Hehehehe.....
Och nu är det slutligen söndag och den kommer att avslutas med plockbricka och film.
Avsluta med orden; I like :)

Tisdag



Ikväll var vi bjudna på älgstek hos svåger och Hannah. Mums var det :P
spelade lite kort och hade nostalgitripp med några klipp ifrån galenskaparnas tornado.
 Tidigt 90-tals komedi är den bästa :)


Måndag med snöööö......


...... som gjorde att det var rasrisk överallt runt simhallen så vi fick gå runt halva stan, kändes det som, för att komma dit. Huaaaa !!!!!
Äntligen har Sanna och jag fått lite tid för oss själva och bara umgåtts. Tog tag i våran träning, hårt var det, sen blev det fika och skitsnack :) Härligt att hennes sprudlande humör smittade av sig på mig :) till och med snön var okej idag hahahaha :) Vi skjutsade även min kära mor, som hade ont i knät,  till apoteket men hon fick inte ut någon medicin för att deras datorer har tydligen lagt av i hela södra Sverige. Hmmmm.....kanske inte bra att allting går elektroniskt nu förtiden.

Fan jag borde nog klippa mina naglar. Dom har blivit riktiga klor, kan knappt skriva på datan eller skicka sms längre. har alltid haft långa naglar eftersom mina är så hårda men tror att det gått i överdrift nu. hahahaha :)

Slutord: Sanna du är min bästa vän :) så skönt att du är hemma igen.......undrar vad nagelklipparen är?

Ps Filmen var bra igår.  Leonardo DiCaprio är så mycket mera än Titanic. Mycket bra skådis! :) Ds

Bloggtips



http://sione.bloggplatsen.se/


lillasysters blogg


Bio



Ikväll ska vi titta på Shutter Island :) Det är vi mycket välförtjänta utav eftersom vi har städat och tvättat hela dagen!


Fredag? Känns inte som det....

Har knappt bloggat denna veckan, men det har hänt väldigt lite, sjukdomen har gjort sitt.
Var nog inte tillräckligt frisk för att åka och träna känner jag *suck* Vill komam igång med mitt liv igen ju. Men inte bra och träna när man inte är riktigt kry heller. Få försöka åka och träna på söndag emellan städningen och tvätten. Så vad händer i helgen då?
Ska ju komma in ett snöoväder över Sverige *igen* tydligen klass 2 varning. Kanske inte det ultimata ute vädret. Hahahaha :)
bowlingen har varit uppe som förslag och så melodifestivalen så vi får väl se. Nu ska jag iväg på mitt dagliga veckomöte och tjattra lite med tjejerna. Idag ska vi även får med lite killar i gruppen. Mohahaha....stackars dom ;)

slutligen så kommer ett litet filmtips; District 9.
Äntligen en bra film :)


.....

Är mindre arg idag hehehe. Kan ju har och göra med att jag är lite mindre sjuk än vad jag var igår. Att vara sjuk är nästan som att har PMS :P Men är ändå inte tillräckligt kry för att gå utanför dörren. Fast om jag speeda mig med massa tabletter och treo så kanske ;)
Igår kväll var min älskade Sanna här på besök. Äntligen är hon hemma :)

Nu ska jag försöka får i mig någon frukost om det nu går.....

Grannkärring!



jag blir så jävla trött. grannkärringen skulle väl för helvete ta reda på fakta innan man ens skicka en arg lapp. det är grannen som bor två vånningar över henne som terra hela huset med efterfest och musik varje helg och ibland även vardagar. ska man skicka en arg lapp så får man ju för fan ta reda på vem som spelar musik hela nätterna först och främst. jag låg själv vaken hela fredagsnatten och lördagsmorgonen och svor över att man alrig få sova så är måttligt road att får en sån lapp och speciellt ifrån henne som terra mig hela våren och sommaren genom att dränka hela min altan med alla utemöbler inräknade med hennes jävla blommvatten varje dag. Daaaaah vad arg jag är! starta inget krig med mig, det är farligt!



Alla Hjärtans dag var jättemysig och avslutades med plockbricka, mums :) Tråkigt att jag bara verkar blir sjukare och sjukare *bläää*


sjuk sjukare sjukast



det är den stora frågan. jag orkar verkligen ingenting idag är helt slut :(
igår var vi på fest i påryd hos cissi och fredrik. trevligt trots att jag var helt borta i huvudet pga min sjukdom. grattis på alla hjärtans dag <3


Hunrig



Sitter tryggt hemma i värmen och utanför mitt fönster så blåser det rätt rejält. Det ska bli storm ikväll :P Jag har redan varit duktig och både varit på mitt veckomöte och tränat. Jaaa vad bra jag är :D
Väntar på att Hampus ska sluta för då kommer han hem med en Big Mac C:o till mig. Mums :P
Är inne på en big mac-period just nu innan dess var det mcfeast och innan dess mcfish och innan dess mc chicken osv i all oändlighet. Jag tycker om snabbmat, hemskt men sant, men jag träna faktikst så jag anser att jag får det. Undra vad denna helgen har att erbjuda? Inte så mycket tror jag. Det är för kallt ochb taskigt väder för att vilja hitta på något skoj.


Torsdagkväll

Besvikelserna kommer på löpande band !! Men dom är helt klart hanterbara och det är huvudsaken.

Nu ska jag spela lite Age of Empires 3

Dagens frukost



Underbara frukost. Försöker varierar mig så mycket som möjligt för jag hatar att äta frukost. Tv-frukost blir det vardagar då inte Hampus är hemma och så kollar jag på världens sämsta serier Våra bästa år *asg*
Nu snöar det igen! Vintern är uderbar så länge jag slipper att gå ut allt för mycket :P
och så lite gnäll....är inne på min tredje dag med huvudvärk och nu har det börjat gå ner i nacken också *suck* Kan inte göra mer än att käka värktabletter.....

Igår bvar Hampus på möte på Sandra och lördagen den 28 augusti så spelar Danny Ryan & The Snapshots på Sandra i samband med sommarcrusingen. Så se till att komma dit gott folk!


Känns som jag har gått en rond för mycket i ringen....



Idag har jag absolut ingen energi......vaknade upp med huvudvärk som jag jagade bort med panodil men nu är den tillbaka igen *suck* Mår verkligen inte bra, samma symptom som Tommy hade i lördags, skulle kännas lite bättre att ge honom skulden. Så det gör jag.....jävla Tommy-jävel som smittat mig med något skit. Men jag kan lova att han är glad iaf....skadeglad. Hehehehe :P


Én kväll i goda vänners lag

Ikväll blir det melodifestivalstittande här med några vänner. Traditon nu under åren att titta  på det och förfesta eller bara umgås. Mycket bra traditon tycker jag. Ska nog även hinnas med favoritspelet Med andra ord. Oj så mysigt det kommer att bli ;)

Något som är mindre mysigt är  min lilla mördakatt Ville. När husse är ute på altanen och häller upp mat till fåglarna som vi matar varje vinter så passa denna lilla herre på att slänga sig ut i snön och klippa en stackars gråsparv. Jävla katt, att han inte fattat att han är en innekatt, sen frossade han på liket och morrade åt alla som kom i närheten.  usch usch !!!

Nu är både han och hans bror itvingade avmaskningsmedel *mohahahaha*
Dom båda herrarna ska även får sig en överaskning snart då det kommer dyka upp en viss herr Mille på besök. Dom har aldrig träffat en större hund än mina föräldrars bolognese Isak förrut. Ska bli intressant och se hur det gå.....

nehe nu ska vi bort en vända till netto och slänga fågelliket och köpa hem lite snask till ikväll.

God kväll gott folk!

:D

Det finns alltid ett ljus i tunnlen även om det ibland känns väldigt litet och  väldigt avlägset. Påväg emot bättre tider? Ja kanske :)

Gråa vardag, vad jag hatar dig....

Humöret tryter verkligen för mig denna veckan. Fungera inte med att käka vitaminer och rosenrot när det är ett jobb man behöver. Klättra på väggarna här hemma men är samtidigt är jag för trött för att orkar hitta på någonting. Soffan, tv:en, datan och en hel del böcker är mitt vardagsliv. Och nej jag vill inte börjar plugga och tar massa studielån utan jag vill bara jobba. Ska det vara så jävla svårt? För tjejer finns det bara inom vården eller så utbilda dom sig som lärare? Om det inte är det jag vill då? *suck* ähh pallar inte.
Vi får väl passa på att köpa hund nu när jag ändå går hemma. En japansk spets kommer det att bli. Synd att det kosta så mycket pengar. Men inom en snar framtid så.



Aja over and out ikväll blir det storhandling på citygross


Ring ring



har ringt två superjobbiga samtal på 2 dagar nu. Precis avslutat det sista och fler kommer det att  bli. Man kan ju bli deprimerad för mindre *snyft* Ett steg framåt och två tillbaka. En del dagar är jävligt jobbiga att leva. Vännerna saknas då. Jag vet att ni finns, ni behöver inte vara oroliga, :)
Men allt känns för jävligt just nu.....


Tisdag....


Bakslag....dom kommer på löpande band numera...det är inte meningen att man ska har det allt för bra.
Men men vi löser det alltid....behöver jobb NU!

RSS 2.0