Plötsligt händer det!


Det är min tur nu vinden har vänt. JAG HAR FÅTT JOBB.
Äntligen!!!!!!


Vad tycks?


Mobilbild på vår nya duschdraperi. Tycker att det gjorde sig rätt bra i vårt badrum. Hoppas bara inte det är en sånt där som förföljer en i duschen och kommer nämre och nämre ;)


Arbetsintervju idag!


Check!
Jag är jättenöjd med hur det gick på intervjun idag och då känns det inte lika hårt om jag inte får jobbet för då vet jag att hag gjort mitt absolut bästa. Känner mig jättestolt över mig själv :D


Välkommen till världen!


Runt halv tio tiden igårkväll så skickades Fredrik ett mms med bild på deras nyfödda dotter :) Jag har suttit och väntat på en bild på webbisar men den sidan ligger nerlagd för tillfället så ni ska få se en bild senare. Jag hade rätt med könet :D Jag visste att det var en liten tjej där inne. Nu ser vi fram emot att få träffa hela familjen.


Söndag


Vi har varit och matat Doris och Torkel eftersom deras husse och matte fortfarande är kvar på förlossningen. Snart 16 timmar nu, hoppas att den lille vill titta ut snart!


Nu händer det grejer

Klockan 00:25 så fick jag sms ifrån Cicci: Nu åker jag till förlossningen.
Så nu väntar vi med spänning. Jag hade fel om datum men jag kan fortfarande ha rätt om könet :P


Gårdagen


Jag med Millan och höggravida Cicci. Ante skymtas i bakgrunden. Kvällen var trevlig men utgången sög rätt rejält. Går inte folk ut på lönehelgen längre?


Nu kör vi!


Nu är jag redo att åka vidare till förfesten. Hahahaha kamerablixten fick mina läppar att bli svarta på ena kortet. Snyggt :P


Så var det redan lördag


Idag var det ett helvete att gå till gymmet. Fick tvinga mig i genom varje maskin. Jag var helt slut och allt kändes sjukt mycket tyngre än vad det bruckar göra. Kan det vara så att jag har sjukdom i kroppen? Tycker att alla är sjuka just nu så det skulle inte vara konstigt om man åkt på något. Men är verkligen JÄTTE stolt över mig själv att jag ändå tog mig i genom träningspasset. Belönade mig med en solning efteråt för ikväll ska jag festa :) Det var länge sen sist så det ska bli skoj. Hoppas på en riktigt toppenkväll :D
Vad ska ni hitta på ikväll?


Fredag


Nu är vi precis hemkomna efter att ha lunchat med för första gången barnfria Kristoffer och Hannah på Thai Silk så nu är vi mätta och glada. Snart kommer mormor och morfar på besök och efter det tänker jag bara ta det lungt för imorgon är det fest :)


It's alive


Det bor ett monster i min mage eller det känns som någon håller på att äta upp mig inifrån just nu så jag tycker att denna bilden var väldigt passande. Jag ska bunkra upp med värktabletter, varm och förmodligen ovillig katt på magen och choklad. Hampus ska iväg och repa med bandet så jag kommer ha massa med ensamtid ikväll och då ska jag bara ta hand om mig själv så jag mår bättre imorgon. Helgen är fullbokad


Kvällshumor :)


Humorn bli lägre ju senare det bli......
:)


Onsdag


Nu ska jag krypa ner i sängen med Flickan med snö i håret, en än så länge riktigt bra bok. Hoppas att den fortsätter i samma stil. Idag har det varit fullt ös hela dagen med storhandling och ärrende på förrmiddagen och hälsat på svåger med familj på eftermiddagen. Blev bjudna på både middag och efterätt, mums! Lilla Alicia körde slut på sin farbror med lek och bus :) På kvällen så blev det även en snabbvisit hos mina föräldrar så nu ska jag varva ner ordentligt.


Hemmaoperation


Jag är så himla klumpig. Lyckades få halva trösklen i fingret när jag skulle plocka upp lite katthår. Jag tål inte att se mitt egna blod så fick lite panik, men när det väl lagt sig var det bara att börja gräva i mitt stackars finger efter spetor. Inte en chans att någon annan få göra det på mig, fast Hampus gärna ville :P

Nu är spetorna borta och fingret omplästrat. Lite drama i vardagen.
Hahahaha!


Tisdag


Efter ett träningspass på Actic gym så sitter jag nu med Hannah och Malin på fiket. Köpte sportdryck och en sportbar. Inte så nyttigt kanske men bättre än chokladbollar och läsk :P


Jag se det snöa jag se det snöa


Åntligen börjar huvudvärken att ge med sig lite. Underbart! Men oj vad det snöa ute. Älskar verkligen snö men känns som den kom 2 månader försent! Nu vill jag ha vår ju.


Aj aj aj


Huvudvärk dag nr 3.
 Den vill inte ge med sig. Någon som har ngon bra husmorskur eller liknande?


Ute på promenad


Skönt att komma ut och röra på sig lite, men usch vilket ruggit väder det är ute!


Snälla säg.....

.....att ni är som jag? Så fort jag blir det minsta uttråkad så  går jag till kylskåpet och försöker hitta något att äta. Helt onödigt eftersom jag inte är det minsta hunrig.! Även fast det inte finns någonting att småäta på så uppfinner jag någonting. :)
Inte bra!

Är ni bakfulla idag?


Det är inte jag ;)


Lördagsplaner


Vi håller på och förberedda inflr en taccomiddag med Cicci och Fredrik hemma hos oss. Det kommer förhoppningsvis att bli både en god och trevlig kväll :)


......

Vi satt och diskuterade om lite ditt och datt här hemma och då kom ämnet skitsnack upp. Skitsnack i sig kan såra men vi kom fram till att det sårar ännu mera när vänner inte försvara en när det snackas skit om en. Det gör mera ont. Gjorde misstaget att ställa en "vän" emot väggen och undra varför denna inte försvarat mig när jag blev påhoppad verbalt. Fick inget svar men vi har inte hört sen dess och då kom jag på att jag kan ju inte kräva att folk ska ta mig i försvar utan det ska väl ändå komma helt naturligt om man är riktiga vänner? Det gör det för mig i alla fall om någon jag bryr mig om blir påhoppad. Sånt gör mig ännu mera arg än om dom snacka skit om mig. Ingen är taskig emot mina vänner för då få dom med mig att göra!
Sen har vi ju den andra kategorin utav sk vänner som gärna berätta för mig vad skitsnackaren har sagt om mig och som känner sig som en jättefin vän eftersom just denna återberätta allting för mig. Detta är rätt så ointressant för mig för det som är det mest intressanta är vad just vännen sa till skitsnackaren när den snackade skit om mig. Men då kommer det alltid fram att den sa ju absolut ingenting! Ja det är just det som är problemet! Suck!

Tacka vet jag när vänskapen är enkel, sann och rak.

:(


Jag känner mig som en mördare när jag av misstag råkade riva av en stjälk med blommor på min finaste och äldsta orkide. Fan vad klumpig jag är!

Hoppas den håller sig ett tag i vasen :(


I always feel like somebody watching me


Jag blev livrädd när jag gick förbi hallen imorse.

Den var jag inte beredd på. Borde iofs fått en liten anning när min jacka låg i en hög på golvet....


Gullunge


Alicia och hennes pappa har varit på besök här idag :)



Onsdag förmiddag


Idag har min kära morfar bjudit mig och Hampus på bowling och fika. Riktigt roligt var det :) Tror det eller ej jag lyckade faktikst få in några strikes. Nu kommer snart Cicci på dagens andra fika och senare så ska vi forsla bort den lille bilen. Fullt ös idag, ovanligt när man är arbetslös. Men ombyte förnöjer sägs det ju ;)


JUST NU


Så var det tisdag igen...

På förmiddagen så fick vi två skittråkiga besked. Ingen bra dag alls....men bara för att den inte började bra så betyder det inte att den måste sluta dåligt! Vi har precis bakat negerbollar, det kallar jag ett bra avslut ;) Hahahaha!

Hur tänkte dom?


Sämsta reklamplaceringen någonsin


Än är det inte slut

Och nu återkommer jag till ett ämne som det skrivs rätt mycket om här i bloggen, nämligen tele2. Senast i fredags så var vi i kontakt med tele2 och blev tvingade att betala 3 månaders tv till även fast det är dom som har gjort fel men det vet ni ju redan. Idag är vi utan tv igen och har varit det sen imorse och om vi ville har det fixat så erbjöd tele2 oss att för en nätt summa på 600 kr! skicka ut en reparatör att kolla upp det. SKÄMTAR DOM MED OSS? När ska dom börja ersätta oss för alla åren med deras opålitliga skit? Daaaah jag blir galen!

P.S Nu fick Hampus ett sms om att vi kan hämta ut resten av våra grejer ifrån bredbandsbolaget. Halelluja! D.S


Till salu


Intresserad av ett par röda pumps ifrån Duffy i storlek 36? Klicka här: http://www.tradera.com/roda-pumps-duffy-36-auktion_342391_147233056


Min favoritappar


Här har ni två utav mina favorit-appar till mobilen. Det är dom därför att dom underlätta min vardag. Kalorieräknaren, som hjälper mig att hålla koll på vad jag äter, hur mycket jag rör på mig, träning, kalorier osv och så Womenlogg som håller reda på den tiden i månaden och allt runt omkring. Vilka är dina favoritappar?


Det börjar bra.....

Idag var dagen då vi skulle säga bye bye tele2 och byta till bredbandsbolaget. Men dom alltså bredbandsbolaget "glömde" bort att skicka hälften av utrustningen. Ändå så beställde vi den för 3 månader sen. Så nu kommer vi vara utan tv, bredband och telefon tills på tisdag. Verkligen skoj! Suck.....varför kan saker och ting aldrig gå smidigt hemma hos oss?



Uppdatering:


Det är ju trots allt fredagen den 13:e idag så allt ska väl inte gå smärtfritt. Efter jag skrev det övre inlägget så kom det en räkning på posten att vi ska betala tele2 för tv i februarimånad. Hmm, låter väldigt konstigt eftersom både bredband, telefoni och tv är uppsagda från och med idag. Det slutar med att stackars Hampus fick sitta i telefon i en och en halvtimme och prata med ca 6-8 personer som bara skickade honom vidare. Det visade sig att det inte alls var uppsagt hos tele2. Det var noterat men ändå inte uppsagt. Bredband och telefonen blev vi tillslut av med men tv:en måste vi minsann betala fram till den 1 april upplyser en bitterf*tta på tele2 oss om. Fast det är VÄLDIGT uppenbart att det är dom på tele2 som gjort fel!! Så FRUKTANSVÄRT dålig kundservice.
Så nu ska vi betala dubbla tvpaket fram till i vår. JIPPI!! Varför kan inte tele2 förvåna mig en enda gång genom att vara lite smidiga och för en gång skull vara trevliga och kundvänliga?

Tv-kväll?


Om ca 1 timme så börja den nya serien Once upon a time på kanal 5. Tänkte passa på och titta på den och se om den är någonting att ha. Alla andra bra serie har ju säsongsuppehåll för tillfället. Hampus är iväg och repa med bandet ikväll så få njuta av lite egentid och chips och dip :P

På g


Räkmackorna är snart klara här hemma :) Efter det så ska vi städa ut julen. Tycker alltid det är lika tråkigt att städa bort ljustakarna, dom är mysiga att ha i vintermökret.


Arkiv X vs Cops


Vi tittade precis på avsnittet X-Cops som var en grymt rolig avstickare i Arkiv X serien. Man har gjort en total ripoff på programmet "Cops", och inkluderat Mulder och Scully. Avsnitt 12 på säsong 7, rekommenderas att se. Mycket underhållande :)


Matdags!


Finns det något godare än hemmagjorda hamburgare? :)


Hahahahahaha!


Vi tycker om att mobba våran katt. Särkilt när han ligger och sover för mycket :D Tror ni att han gick upp? Nej då han fortsatte att sova med en bläckfisk på huvudet. Lata katt!


Tradera


Nu har jag varit duktig och lagt ut lite mer på tradera. Om ni behöver läroböcker till svenska B så finns det att köpa här. http://www.tradera.com/svenska-i-tiden-larobok-b-rod--auktion_302947_146937389 eller http://www.tradera.com/handbok-i-svenska-spraket-med-facit--auktion_302947_146937949
Passa på det ärbilligare än att köpa dom i bokaffär/internetbutik.


......


Och så kom snön äntligen till Kalmar


Måndag

Idag så åkte vi och hälsade på i Gräsgärde med min syster och Isak. Syrran och mormor försökte lära mig och Hampus att sticka. Gick väl sådär ;)
Koncentration på hög nivå. Kolla in Hampus min :D
Maria är lite mer avancerad än oss andra så hon använder fyra! stickor när hon sticka strumpor.
Fika fika fika

Snillerna spekulera stämmer nog rätt bra in här.

Hemma:

Inte lätt att försöka sticka med katten ifrån helvetet bredvid sig i soffan


Tidningsurklipp


Ibland är det bra att bo nära en nettobutik. Fyndade två par träningsbyxor, som jag är så stort behov utav, ett par långa och ett par i caprimodell. Äntligen kan jag slånga mina gamla gymkläder som jag haft ett x antal år för länge.


Be inspired


H&M Spring season 2012
Aldrig har våren känts så långt borta......


Söndag


Nu sitter jag i soffan och njuter med mitt kolsyrade citronvatten, lätt den godaste drycken :P, och titta på Australia som gå på fyran. Rätt bra film och om inte så är det väldigt fina miljöer i filmen.  Idag har vi varit och lunchat med familjen Frid-Sjövill på Ikea. Alicia visade lite av sina nya moves för oss, vilken litet charmtroll hon är :) Sen på kvällen kom mina föräldrar och Isak förbi på fika så det har för en gång skull varit en rätt social dag. Bra avslut på helg. Nu kan veckan börja.


Just pull the trigger.....bang bang!


It’s funny how sometimes, the person you’d take a bullet for is the one behind the trigger.


Hahahahahaha!

----> Klicka här <-----
glöm inte att ha ljudet på!
Jag har såååååå sjukt dålig humor ;)

Grillpremiär!


Året första grillning ägde rum i Ekenäs i eftermiddags. Grillade både kött och marshmallows.
Mums!


Jag tröttnar aldrig


Gud vilken grå dag!


Vi har ägnat det mesta utav dagen här hemma med höggravida Cicci. Snart smäller det. Men tills dess så fikade vi en massa.
Dom gick åt


Onsdagskväll


Det bakas här hemma eftersom vi kommer att få fikagäster imorgon. Kärleksmums och maränger står på menyn.


........


Är måttligt ireterad på den där Emil. Det räcker inte med att han har hållit mig vaken i natt utan han har även hetsat katterna hela natten och det innebär en natt med noll sömn. Känner mig mer död än levande idag :S Ont överallt!


Vardagsproblem


Före träning; Vill inte vill inte

Efter träning; Top of the world

Jag har äntligen fått in rutinen att gå och träna 2 grr i veckan och det syns verkligen resultat. Men varför är det så svårt att kommma iväg till gymmet varje gång? Efteråt så känner jag ju mig bäst i hela världen!


God morgon


Vad gör jag och min sambo en tisdagsmorgon? Jo vi sitter och spöa upp datorn i Age of Empires 3 :) Det har blivit en morgon ritual här hemma. Det jag tycker om mest med spelet är alla fina miljöer, men det är ju inte därför man ska spela det hahahaha ;) Hade jag fått bestämma så hade jag bara byggt lyckliga städer utan krig och nationalparker för alla djuren ;)


Lite nyårsbilder


Förrätt Toast Skagen

Hampus fixar hasselbackspotatis till huvudrätten.

Dessert Pannacotta

Minuterna innan tolvslaget

Tolvslaget

Raketuppskjutning
Tolvslaget

Tolvslaget

Cigarr ska det vara på nyårsafton
Svägerska & älskling
Jag & Hannah

Värdparet

Champange är bra ;)

Efter tolvslaget

Alla var inte vakna vid tolvslaget ;)


Just nu


Trollkarlen från Oz


RSS 2.0