Redo för nyårsfirande


Gott Nytt År!


Tv-kväll


Popcornen är poppade så nu ska jag titta på sista delen utav miniserien Svärdet och spiran som börjar på tv 3 nu vid 21:00. Gillade verkligen den så jag ska ta och läsa boken för den sägs vara mycket bra även den. Har ni också följt serien?


Torsdag

Lite hittade jag på mellandagsrean.

Linne 35 kr New Yorker Stickad tröja 99 kr New Yorker Vit kofta 199 kr Cubus Ring 49, 50 kr HM


I work out. Maaah!


Så fruktansvärt skönt att komma iväg till gymmet efter all denna matfrossa över julhelgen. Nu känner jag mig på topp igen :D


Tisdag


har jag och sambon varit på idag. Är helt slut :( Men lite har vi köpt, men vet inte riktigt om man kan kalla det fynd. Men iaf så blev det en soda streamer, en kofta till mig, en t-shirt, en slips och ett tvspel till Hampus och slutligen fjärrstyrda elutag. Inte så spännande precis....hittade inte någonting som stod på min lista.
Nu ska jag inta soffläge och inget annat!


I-landsproblem och lösning


Om man som vi har två katter som älskar att klösa på saker som dom absolut INTE får, blir soffor o. dyl. en rätt sorlig syn. Igår kväll störde jag mig så pass mycket på det att jag med en sax försökte fixa till soffan lite, det gick inte så bra, men min sambo kom med den lysande iden att snagga soffan med en gammal hårtrimmer och nu ser soffan ut som ny igen :D


Grattis på födelsedagen mamma!


Juldagen

Idag har vi varit hos mormor och morfar och ätit massor med god mat och haft det mysigt :) Att gå ut på juldagen är bara för amatörer som min pappa brukar säga. Hahahahaha så rätt. Vem orkar stå och köa i flera timmar för att komma in på något fullsmockat uteställe och trängas med massa drägg som inte annars är ute osv osv. Ångra sig ju varje år! Nej, tillbringa juldagen med familjen istället.
 
Julfint i Gräsgärde
Julbocken

Mycket spel blev det :)


Julafton

I år firade vi julafton hos mina föräldrar. En riktigt mysig julafton med god mat, fint sällskap och många klappar.

Min stiliga fästman
Isak och en av hans julklapppar

Vi <3

Fint dukat
Julmat
 
Mums!

Julklappsöppning

Julklappsöppning
Glad för Fick en stor julklapp. Glad :D
Familjen

Isak med rött band, dagen till ära


Jag vill öppna nu!


Julklappsöppning

Vi började morgonen med att öppna varsitt paket i sängen. Katterna ville såklart vara med ;)


Uppesittarkväll


ÄNTLIGEN JULAFTON!


Vill önskar er alla en riktigt god jul!
Hoppas ni får en riktigt fin julafton med nära och kära.


Dan före dopparedagen


Nu har våran julgran kommit fram. Till katternas förtjusning ;) dom har redan dansat runt den flera gånger.


Traditioner är till för att hållas

'
Nej imorgon sitter vi inte lottlösa ;)
Nu är i stort sett allting inför julen fixat så nu känner jag mig jätteladdad inför uppersittarkvällen som vi ska ha här hemma med vännerna. Jag tror att det kommer att blir jättemysigt. Vänta in julen, äta gott, ha det trevligt och framför allt kanske vinna massa pengar :D Kan det bli bättre?

:)


All I want for christams...

Skickade precis iväg min käre sambo till stan med min önskelista. Undra vad jag kommer att få i julklapp?
Spännande!

Klokt och sant

En lappad vänskap blir sällan hel.....

Herren på täppan


Vi var rädda för att Ville skulle kissa på våra nya skinn som vi köpt till sovrummet. Men inte då det slutade med att han intog ett av dom och vägrade flytta sig.


Bra jobbat Tele2

Och så händer det igen:

Skoj....vi betalar för 8 Mbit/s. Jag älskar att ha ett pålitligt bredband.
*IRONI*

P.S Tele2 gör er inte mödan att kommentera detta inlägg, TACK! D.S


Måndagsmys

Här hemma så bakar vi julgodis för fullt :)

Chokladkola, vilket är första gången vi gör så hoppas att det är gott.

Chokladbräck, gammal goding som alltid funkar.

Nu har vi lite grejer och bjuda på på den stundande uppesittakvällen. Vi ska även baka en överaskning till. Det får ni se senare i veckan ;)


Mindre än en vecka till jul

Nu ska jag avnjuta avsnitt 18 av Tjuvarnas jul. Försov mig imorse så för första gångern så ska jag titta på julkalender på kvällen. Kan bli mysigt det med. Eller vad tror ni?

Lördagen


Igår var en dag i fika och sötsakernas tecken. På eftermiddagen så kom mina föräldrar hem till oss och mamma toppade mitt slitna hår och så fikade vi dagens första fika.

Framåt kvällen så åkte vi hem till svärfar och Åsa och där blev vid bjudna på en jättegod plockbricka. Med alla slags stavar och dipet. Mums!

Sen åkte vi vidare till Cicci och Fredrik på dagens andra fika. Slutade att vi kom hem sent på natten och rätt så nöjda ;) En bra lördag med andra ord.


Julstök

Vi blev inspererade utav "första" snön som kom i förmiddags att fixa lite inför den stundande julafton. Julklappsverkstan är i full gång i vårt kök :) Tomtefar och tomtemor och så katterna som små nissar.

Tagga


Tappert försök till nyttig frukost innan vi ska iväg till deprimerande arbetsförmedlingen och sen ska jag träna ett riktigt hårt pass hade jag tänkt mig. Önska mig lycka till!

P.S Visst är det konstigt, man gå hemma hela dagarna och ha all tid i världen, men dom få dagarna man redan är uppbokad då kan man helt plöstsligt få 2-3 samtal ifrån folk som vill ha hjälp eller bara umgås. D.S


Sicken skönhet


som damp ner i min brevlåda idag. Fyndat den på tradera :)


Torsdag


Svårt att hitta någon julstäminingen när regnet öser ner........
Jag vill ha mer jul!!!!!


Nu är det jul här i vårt hus

Hampus har julpyntat här hemma och jag hittar tomtar lite överallt.
Spännande :P


Sorry seems to be the hardest word



" Man blir aldrig bedragen, man bedrar sig själv "
Johann Wolfgang von Goethe

Dagens sanning! Om jag inte lägger så mycket energi och tilit till mina "vänner" så slipper jag känna mig så jävla besviken i slutändan. Men det är svårt att gå helt emot sina egna principer och sin egna moral.
*suck*

Vardagsmirakel


Förra året vid denna tiden så fick jag problem med mina ögon som visade sig vara torra och jag fick slopa mina linser och använda glasögon i närmare sex månader. Så nu har jag insett att våren och sommaren går bra att använda linser men när hösten och vintern kommer så får jag ont och blir röd i ögonen. Jag tycker verkligen inte om att behöva ha glasögon så jag har verkligen provat allt jag kan komma på för att lindra torrheten i ögonen. För några veckor sedan så började ögonen igen så nu tänkte jag testa en annan metod som jag läst om på internet. Jag köpte Omega-3 tabletter och redan efter två dagar så kunde jag börja använda linser igen. Fortfarande lite röd i ögonen men i stort sett inget obehag alls.
Hallelujah!


Fin fem fel


Det är nåt fel på min orkide. Den ser helknasig ut :P Jag äger ca 20 st orkideer och har aldrig sett något liknade innan. Genfel? Rebell? Eller helt enkelt bara unik.


Allvarligt???


När man bläddrar bakåt i min blogg så kan man se att ungefär en gång i månaden, ibland varannan månad, så har vi problem med att vi har icke fungerande internet, telefon eller tv. Jag blir så jävla trött på tele2! För vet ni vad, nu har det hänt igen. Den här gången är det tv:en *suck suck suck*. Men ingen blir väl förvånad längre... Alltså under alla åren vi har haft tele2 så borde vi för fan få någon kompensation för allt skit. Jag betalar alltid mina räkningar ifrån dom i tid och sköter min del av avtalet vilket man inte kan säga att dom gör. Och varje gång jag skriver om hur dåligt tele2 är här i bloggen så får jag en kommentar ifrån någon på tele2 som sitter hela dagarna och scannar genom nätet på om någon skriver något negativt om dom. Kul jobb ni måste ha! Ansträng er INTE ens att kommentera det här inlägget tele2, TACK!! Det är bara gratisreklam för er och det hjälper ju knappast oss. Så låt bli! Jag rekommenderar verkligen INTE tele2 till någon och har ni det så byt till något pålitligare!

Hundra spänn på att någon ifrån tele2 kommenterar detta i alla fall. Någon som våga sätta emot? ;)


Gårdagen


Klockrent citat ifrån bästa Hannah igår. Klippet är snodd ifrån Malins facebooksida.


Söndagsfördriv


Hampus är  hemkommen ifrån turnelivet dock i ett väldigt skört tillstånd. Han ligger och sover på soffan och kommer nog att göra det en stor del av dagen så jag få försöka sysselsätta mig med att sitta och kika på diverse bloggar och annat skoj på internet. Hittade detta:

Hämta en miniräknare! Ta din skostorlek gånger 5. Ta det svaret och plussa på 50. Det svaret gångrar du med 20, plussa på 1011. Minus det årtal du är född (fyra siffror). Nu ska du ha ett fyrsiffrigt tal framför dig. De två första är din skostorlek och det andra är din ålder.

Det stämde för mig. Stämde det för er?

Förfest


Hemma hos Malin med Hannah och Jens och med spelet Med andra ord.


Julfint


Min käre sambo lever rockliv denna helgen så Kosta julmarknad stod på dagens schema för mig, mamma och pappa. Inte särskilt mycket och ha köpmässigt, förutom att jag köpte en julklapp till Hampus, men dom har dekorerat fint bland annat i träden. Här kommer lite bilder. Inte det lättaste att fotografera.


Mysigt!


Hampus har gjort julgodis. Vilken härlig karl jag har :) Nu väntar jag bara på att chokladen ska stelna så jag kan kasta mig över dom små godbitarna 
Mums!


RIP

Idag hände det som inte fick hända. Bilen drog sin sista suck :(
Lagom till vintern och lagom till att båda två är arbetslösa så ingen möjlighet att köpa någon ny.
Fan fan fan.............vad gör man?

USCH igen!!!!

Skullle precis ställa mig och göra en smarrig sallad nu på kvällskvisten och vad tror ni händer då? Av 12 plommontomater som låg i en korg jag köpt ifrån coop igår så var 8 av dom mögliga!!!!! Fy fan vad äckligt! Dom såg så fina ut på ena sidan och kändes okej när jag petade på dom i affären igår. Men inte......ni trogna bloggläsare vet ju att jag klagade på att alla citroner var mögliga på coop i ett av gårdagens blogginlägg och nu det här.........ingen sallad för mig idag heller. Självklart funkar det att göra sallad utan tomater men jag tappade lixom lusten. ALDRIG mera frukt och grönt på Coop Forum Kalmar!

Maid of honor


Vaknade upp av ett underbart sms idag på morgonen. I det stod det att min bästa vän ska gifta sig och hon undrade om jag ville vara en av hennes brudtärnor. Grattis Sanna min bättre hälft till förlovningen!
I love you ♥


Usch!


Såhär vill jag ha mina citroner

Nu tänker jag gnälla lite..............var på Coop tidigare idag och skulle bland annat köpac citroner i nät. Det går åt här hemma eftersom jag i stort sett bara dricker citronvatten nu förtiden. I alla fall så fanns det ett helt hav med citroner att välja på. Bra för mig förrutom att det visade sig att i varje nät så låg det en till två mögliga citroner. Inte fräscht! Hur kan man som personal missar att cirka hälften av alla citroner är mögliga? Inte gick det att få tag på någon i personalen heller så nu sitter jag här utan citronvatten och tjura.

Näe.......jag har ingen bra dag idag :(

Såhär fick jag mina citroner


:)


Kattägare känns det här igen?


Tisdag


Första snön kom här imorse så det passade ju bra att Hampus och jag ska hjälpa pappa med byte till vinterdäcken på hans bil. Han har en snäll dotter och svärson ;)


Deppig dag!


Hoppas på att den ska bli bättre.............men tror inte det!


Julpyssel


Ikväll har vi lyssnat på julmusik, ätit lussekatter och druckit must tillsammans med vänner. Ja allt sånt som man ska göra i december månad. Men framför allt har vi bakat pepparkakor, i alla dess former. Skaparglöden var hög där ett tag och alla pepparkakor blev inte så traditionella. Hahahaha :)
 


Kalas


My-tårta is the shit ;)


Mat?


Alltså mina katter måste tycka att deras matte är en riktigt tjockis eftersom varje gång jag närma mig köket så tar dom för givet att jag ska öppna kylskåpet alternativ laga mat.
Hmmmmmmmm


Lördagsplaner


Födelsedagspresenterna är redo och vi med så snart åker vi på kalas hemma hos mina föräldrar. Vi ska fira både min pappa och min syster. Så det är inget vanligt kalas utan ett dubbelkalas ;) Undra om vi bli bjudna på  dubbelt så mycket gott då?



Grattis på 25-årsdagen kära syster!


Brrrr


Visste inte ens att varmvattnet kunde ta slut i en lägenhet. Det är dag nr 2 som vi bara kan få som max ljummet vatten i våran dusch. Försökte precis duscha......det var ingen trevlig upplevelse!


Goodies

Påfyllning ifrån HM till min rätt så tomma gaderob.
Det är den värd ;)

Lycka...

är att bo tillsammans med en mästerkock.
Mums!

23 dagar till julafton


1 december - självklart var vi uppe med tuppen och laddade upp med skinkamacka, julmust och gröt framför julkalendern. Mysig tradition, hoppas vi orka hålla det enda fram till julafton :)


RSS 2.0