Tisdag

Schysst att aldrig någon lyssnar på mig, fy fan vad jag föraktar vissa människor!
Alla kan dra åt helvete idag!

Oooh yeaaah baby

image102

Nybro Nybro Nybro crusing =)

Ooooh yeeeaaahh. Vi kom vi såg vi segrade ;)


   

I think is friday....

En sann vän talar väl om oss och försvarar oss när vi är frånvarande

Jag har alltid ställt upp för vänner och bekanta för det är vad jag hade velat att dem gjorde emot mig. Men tänk vad folk snabbt "glömmer "
och som ni säkert har märkt så har jag " glömt " er med! Det är ingen slump att vi inte umgås längre eller hörs av.
Tack för ingenting!

Dem som ställt upp för mig glömmer jag aldrig bort. Spela ingen roll om det är en liten eller stor grej. Dem finns helt enkelt för alltid i mitt hjärta. Dem andra är bortsållade sen länge. What comes around goes around.

Alla kan bli min vän, sen hur länge dem vill fortsätta att vara det är upp till dem själva!



En sann vän är den som står vid din sida när han helst skulle vilja vara någon annanstans.

Torsdag

Idag är det min tv-kväll, ska kika på Dr Phil, Lyxfällan, Efterlyst och om jag inte somnat tills dess så blird et Insider också. En massa skit pogram i rad, kan det blir bättre?
Jaaa,d et kan det absolut........för jag ska fixa lite chips och dip till det också :D weeeiiiiii
Lycka!!!!!!


Hittade en gammal svensk mini-serie ifrån 1995, som jag älskade när den gick. Var elva år och tyckte att denv ar lite små otäck. Eftersom den inte har släppts på DVD och knappt på VHS så har jag inte fått tag i den förrens nu. Ska blir roligt att ser om den var så bra som jag kommer ihåg den :) Skuggornas hus heter den förresten. Fan vad nice det ska bli =)

Imorgon bli det bowling med boysen igen, andra helgen i rad nu. Vi hade tänkt att vi skulle blir bättre än kassa, alltså mindre kassa på att. För det är rätt skoj :) Jag ska äga dom imorn. ooohhh yeeeah!!!!

Förresten fattar jag inte att folk förlåter så jävla lätt, jag menar om någon har huggit mig i ryggen så förlåter jag ALDRIG eller så dröjer det typ minst hundra år innan jag gör det.  Vad fan om jag blir sårad någon gång så ska man ju inte vara dum och låta samma människagöra det igen.

Shame on you if you fool me once, shame on me if you foll me twice

Inte konstigt att man är en bitter människa

Tisdag

Idag är det verkligen en skum dag.......massa jävla fjortistjafs, bilen pajade (bara för att jag verkligen behöver den imorgon), jag fick veta att jag ska på begravning, jobbigt på jobbet, pengarna tog slut idag och framför allt jag hinner verkligen inte med någonting. Faaan dagarna bara försvinner.  Man kan ju stressa ihjäl sig för mindre *suck*

Det händer massa grejer hela tiden och jag hinner aldrig uppdatera här, kasnke rätt mennningslöst att vara ägare till en blogg då.......är det bara folk emd inget liv som har tid för en blogg?
Nehee, måste nog tar mig i kragen vad det gäller detta då.

Idag har det varit så skönt väder ute, i alla fall när jag suttit på min bänk på rasterna på jobbet och självklart så blossa jag på tok för mycket då! Men vad ska man göra när hela fika-rasterna går åt till och lyssna på snack om fotboll, fotboll och åter fotboll. Fan så tradigt. Jag kunde inte bryr mig mindre, hahahahaha........och sen alla dessa som hela tiden ska söka efter min uppmärksamhet. Orkar inte!!!
Aja, hemma har jag lapat lite sol på balkongen och käkat glass tillsammans med sambon och katterna. Mys pys

Imorgon ska jag på cellprovtagning, uscha!!!! Som tur var kunde min kära fader skjutsar mig pga av biljävlen! Så allt verkar ju lösa sig tillsist i alla falll.......

Det andra ska vi nog inte uttala oss om här....orkar lixom?

Alltså......

.........jag tycker verkligen inte om folk.......tråkigt men sant! Faaaan vad alla är jobbiga och skumma................och krävande, men vad faaan stiiick. Blääääää!!!!

Jag har PMS och är inte normal idag!


Ett helt menningslöst inlägg

Inte ofta man hinner skriva........inte så bra kanske.........men lite uppdatering. Jag har mot alla odds lyckats får ett sommarjobb, ska jobbar på Öland i sommar. Solen och vindarnas ö, det ni ;)

Idag har  jag faktikst namnsdag, så det är en speciell dag.....eller? Nej det är det absolut inte, har inte hänt ett skit idag......fast det är ju fredag så någonting kanske händer.....får se om man orkar. Är helt slut idag, körde väldigt hårt på jobbet idag. Undrar varför man gör det man får ju nada för det i alla fall *suck* Lite uppskattning kunde man  ju får någon förbannad gång.....grrrrr.

Aja, nog ifrån mig idag.......over and out!

RSS 2.0