Annan dag påsk

oooh yeeah, jag kanske inte älskar allting i mitt liv just nu, men det mest är ju bara så bra :D
Nu är påsken typ slut, har haft guitarr herokväll, varit på bio, varit fyllechaffis, käkat på kinaresturang, fixat datan, spelat pain (ooocch oooooccch), varit på grabbkväll osv.....idag är vi bjudna på middag i Ljungbyholm.
Sen imorgon så ska jag börjar på praktiken igen, det blev en månad till där och sen får det blir somamrjobb. Inte för att jag tror att jag kommer att får någonting men det får man väl hoppas. Inte vara negativa här inte.

Nähhääää, jag har allvarligt talat inget vettigt alls och skriva......och så har jag ont ihuvudet också :``(

Over and out

En söndag....

Nu är det helg igen eller rättare sagt helgen har redan passerat. Förra helgen var det fest här, skit skoj. Lyckat som vanligt! Vi var väl gott och väl tjugo pers som tryckte ihop sig i lägenheten. Blev lite Singstar och Gutiarr Hero också. Efter det så körde vi på utgång, Oleary´s. Ett tag sen jag var ute så det var skoj :D
          .......det blev hur mycket bilder som helst ifrån den kvällen. Vill ni se dom får ni gå in på bilddagboken för där ligger alla upplagda.

Nu i helgen hade vi melodifestivalskväll hemma hos Tommy. Blev bjudna på käk *mums* Det enda vi glömde bort var ballongerna som vi skulle suttit och viftat med, hahahaha. Men jag gissade att den låten som vann skulle vinna, inte för att det var nödvändigtvis den jag hejade på, men jag överlever :P

  


I fredags så slutade jag på jobbet, minder kul. Har varit där i typ 10 månader och har trivs rätt bra. Skit tråkigt arbete men rätt roligt folk och jobbar med, i alla fall en del ;) Känns jobbigt och inte veta vart man ska hamnar här next. Bajs!

Avslutar med orden:


Det är ganska surt att vara precis så smart att man inser & förstår precis hur dumt man resonerar.


Lördag

Ikväll blir det fest här, nice ska det bli. har itne druckit på evigheter, så det här behöver jag.
Nästa vecka är det sista veckan på jobbet också, känns väldigt väldigt deprimerande *suck* Så fest behövs verkligen. Fyllan värmer bäst gott folk.

RSS 2.0