Fredag



RIP Michael Jackson

Man blir ändå rtt chockad när en så stor artist dör. Valde denna bilden på honom för att den lpn gick på repeat när jag var sju år och gick på fritids. Killarna mimade till honom och tjejerna bakgrundsdansare........I´m bad, var på allaslppar konstant under dom tre åren man gick där :) Så Michael Jackson r nostalgi för mig. En av världens största artister men ändå en sån sorlig figur. Musikaliskt geni var han iaf. rest in peace!

Måndag :P


Milkshake funkar alldeles utmärkt till frukost tycker jag :-)




ååååå



Jag är ledig och oj det regnar......vilken tillfällighet....INTE :(

Jobb jobb

Jag jobbar i stort sett jämnt nu, inte så skoj, men innan sommaren och värmen riktigt har kommit igång så spela det inte så jättestor roll kanske. Fruktansvärt mycket dötid på jobbet nu innan högsäsongen dra igång *suck* Vi har iaf bestämt oss för att i år skriva upp alla roliga, dumma, skumma osv  citat som gästerna kläcker ur sig. Jag kommer senare att dela av mig med godbitar. En kan jag redan nu dela med mig utav.
Det hände för nån vecka sen när jag stod i handelsboden. Det kommer in en dansk man. Som ni alla vet så prata danska fruktansvärt grötigt och jag förstår verkligen inte danska. Han vill låna någonting förstår jag tillsist och efter mycket om och men så visa det sig att vara ett eluttag. Självklart tar jag för givet att det är typ till en mobilladdare eller nåt liknande. - Oj vad bra har ni en spegel här, säger han och plocka upp världens största rakapparat. Onaturligt stor, behövdes hålla med två händer. Weird??!!!! Glatt koppla han in den och börjar sjungande att raka sig. Efter en lång rakstund och ofrivillig gratiskonsert  för min del så lämnar han mig gapandes och hela golvet fullt med skägg........asssg.

Det där är ändå bara en vanlig dag på jobbet................jag fundera starkt på att skriva boken: 100 ursäkter varför just jag ska komma in gratis........fått insperieration efter att har suttit i entren två dagar nu :)

Jag tänker och tänkar....kan inte hitta  någon bra lösning......saknar saknar saknar som fan.....fuck!

Lördagkväll....



Idag hade vi besök av Corvetteklubben på jobbet, över 600 av deras medlemar *pust* Stressigt och jobbig dag, emn hade dock en fin utsikt på alla bilar eftersom jag satt i entren idag :) Man kanske skulle inskaffa sig en gul sådan :P hehehehe......är skittrött ikväll tyvärr.....orkar itne ta mig för någotning fast jag är ledig imorgon....bajs vad det suger.

Ikväll är jag ensam och tom.....jag behöver dig och jag tror att du behöver mig också <3

Blogg på lediga dagen


Min älskade Sanna tog studenten i måndags :) I spöregnet stod gänget och såg henne springa ut och efter det blev vi bjudna på studentskiva hemma hos henne i Tvärskog. Massa god mat ;)

Sen dess har jag jobbat för fullt, knner verkligen att jag försumma mina vänner. Blää vill verkligen inte det :(
Nu har iaf schemat kommit igång ordentligt.Handelsboden en dag, biljetten en dag och slutligen konsthallen en dag. Första dagen för mig i konsthallen igår, så nu är jag inte oskuld där heller längre. Hehehehe.......är totalt ointresserad av just sådan konst så jag tycker synd om alla turister som kommer och fråga mig massa grejer.....hahahaha :D
Slutsatsen är att vi har för mycket dötid på jobbet *suck*


Och vet ni vad? Jag har en endaste ledig dag idag och JAAAA självklart så regnar det. Det slår aldrig någonsin fel......det är alltid regn hos mig.

Saknar dig <3

Och regnet bara öser ner.......

Jag är ledig ifrån jobbet och vet ni vad självklart regnar det, vad annars? Det är alltid regn hos mig..............riktigt spöregn är det också *suck*


Håller på med en riktigt rejäl utrensning just nu......nej det är inte gaderober som råkar ut för det denna gången utan det gäller mina en utrensning ibland mina vänner.....ja du läste rätt.
 Är så trött på alla dessa människor som jag inte får något som helst utbytte utav, som aldrig eller väldigt sällan får mig att mår bra eller får mig att skratta och känna att just jag är bäst i världen. Vad ska jag ärligt talat med dom till? Dom tar bara massor utav min tid och framför allt utav min energi. Vem fan vill umgås med folk som hela tiden måste trycka ner mig för att sjävla mår bra........aldrig någonting jag gör duger.....ja ja ni fattar poängen......dom ska bort nu iaf!!!! Skära ner umgängetstiden till minimum.

Har iaf tagit mig en riktig tankeställare och vet precis vilka vänner som får mig att mår bra och vilka som inte gör det........utrensingen har börjat......



Åååå slutligen släkten kan man intev välja själv, men det kan man göra med vännerna. Mina vänner är min egenvalda familj :)





Var på Springbreak med gänget. Det blev så att vi satt på våran altan innan, folk bjöd in sig själva, helt okej för mig.  Det var mysigt :) Blir bara så trött på alla som tycker att jag och Hampus ska fungera som en slags resebyrå/festfixare för alla. Vad dom ska göra, med vem, vart? osv osv  Skulle kunna skriva et långt blogginlägg om det...så jag slutar där......det blir bäst så...


RSS 2.0