Tvkväll

Sambon är på jobbet men det gör ingenting för så länge man har en chipspåse så behöver man aldrig vara ensam i tvsoffan. I alla fall inte här hemma...
 

Shine bright in the darkest night

Det har dykt upp önskemål att jag ska lägga ut bilder på den nya lampan som vi köpte i helgen. Nu gör jag er till viljes men det var inte lätt! Detta måste vara den mest ofotogeniska lampan någonsin. Tadaaa här är den trots allt; våran nya takkrona. Smidet gick fint ihop med resten av köket.

Trött trött trött

Min powernap slutade med att jag låg och sov på soffan tillsammans med katterna i 2 ½ timme. Istället för att bli piggare så blev jag ännu tröttare. Inte så smart...

My flowers goes crazy

Min mönjeliljor har blivit tokiga. Dom börjar blommor när dom fortfarande är nere bladrosetten. Varför gör dom såhär? Och båda två dessutom. Blir inte klok på det här.
Finns det någon som vet?

Söndagsnöje

 
Tidsfördriv såhär på söndagsmorgonen.
Jag fick ut att jag är tjejen som alltid få som jag vill i slutändan. En ledartyp som är älskvärd tills någon trampar mig på tårna. Värdesätter lojalitet, skyddar och stöttar sina vänner, har ett stort hjärta men döljer det gärna, arrogant och girig, diplomatisk känslomänniska som ibland kan bli lite för impulsiv osv.
 
Det var faktiks rätt mycket som stämde in på mig. På gott och ont hahahaha......
 
Testa ni också: http://www.zimbio.com/quiz

DAAAAAAH!

Samsung Galaxy S3 hörlurar/headset är det det sämsta jävla skit som jag köpt på länge.
Levnadslängd: 1 månad
Soptunnan nästa! 
 
 
 

Torsdag

Ja ni kattägare vet vad jag prata om...
 
 

Say hello to my little friend

Låt mig härmed presentera min nya vän. Rödhaken Knut som hyr in sig på min altan. Tyvärr har han ibland problem med sina störiga grannarna, ett gäng kajer, som också fått för sig att dem sk bo på min altan. Men I got your back Knut.

Somebody kill me please

Jag bjuder härmed på en riktig fulbild på mig själv. orsaken stavas S-Ö-M-N-B-R-I-S-T.Man bli inte redig i skallen när man inte sovit ordentligt. Jag tror inte att jag har tänkt en klar tanke idag. Bäst att jag gå hem och sover en timme eller två. Men först ska jag och fru kombimaskin ta oss en svängom. Förhoppningsvis utan att riva stället..
Den här donnan och jag är jämngamla. Depriemerande. Kommer jag såsom henne bli inlåst i en källaren när jag passerat trettio-strecket? Hampus? 
Godnatt!

Finally

 
 
Tillsist så blev det den här jackan ifrån Kapp Ahl. Äntligen har jag en ordentlig vardagsjacka. Nu ska även jag klara vintern. Tack morfar som gjorde det möjligt!
 

Godkänd?

Är på Modehuset och leta jacka till mig. Lagom roade, hahahha!
 

Surprise

Mamma och pappa kom med kinamat. Så nu är man mätt och belåten. 

Fryser ihjäl

Vi har varken värme eller varmvatten här hemma. Termometen ligger på ynka 16 grader och går fortfarande nerråt. Om dom inte fixa problemet snart så kommer jag att göra en brasa på parkettgolvet.
Så det så!
 

Kärleken skonar ingen

 
Håkan Hellström - Det kommer aldrig vara över för mig
Jag tröttnar aldrig på den

Bake a cake

 
Idag har jag varit riktigt modig och bakat något som är mer avancerat än negerbollar. Det har typ aldrig hänt innan. Åtminstonde inte utan assistans i form av min sambo eller min syster. 
Dock känner jag avsmak av det jag bakat innan det ens är klart, för dum som jag är så har jag nallat både av smeten och av fyllningen. Rätt mycket, för mycket!
Typiskt mig!
 

Biokväll

Ikväll ska vi gå och se denna filmen med mina föräldrar. Kul fakta är att vi ska gå och göra det på Sveriges äldsta biograf som fortfarande är i bruk. Saga invigdes i Kalmar 1906.
Jag har bestämt mig för att gå in med noll förväntningar på denna filmen, det brukar vara bäst så. Jag hoppas mest på att den ska få mig att skratta. Om den är någolunda lik boken så ska den nog det. 
 
Update: Jag skrattade rätt många gånger så helt okej i betyg ifrån mig.

True story baby?

 

I ' m a shopaholic

 
Och så kom det hem ett paket ifrån Nelly. Ja, det var ju rea där.
Säger som my girl Carrie i Sex and the City;
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Linslusar

Ikväll är det rena rama djurparken här hemma. Vi är hundvakter åt mina föräldrars hund. Våra katter är misstänktsamma emot hunden och tvärtom. Fast dom har träffats många gånger förrut. Men än så länge har det gått bra. Här trängs ju till och med två av dom på samma bild. 

Glad comeback

Hej bloggen, har ni saknat mig?
Livet har kommit lite emellan om vi säger så. Men här kommer jag med en glädjande nyhet eller det är snarrare Aftonbladet som gör;
Det nya året bjuder på rekordfå arbetsdagar. Bara 224 arbetsdagar ryms under 2014 på grund av de röda dagarnas gynnsamma placering. 
Halelluja! 
Mer ledighet åt folket. Då ska vi väl ta och överleva detta året också :)
 

Längtar efter våren

 
Är ni som jag och är konstant trött under denna gråa årstid?
Mörkt när man gå upp och mörkt när man kommer hem. Jag blir särakilt trött, orkelös och allmänt deppig när det bara är grått ute och inte ens en antydan till snö. De senaste åren så har jag använt solarium som ljusterapi och det har verkligen funkat. Men som vi alla vet så är det farligt att hålla på så i längden så nu har jag inte solat på nästan ett år. Red bull och kaffe funkar för stunden och träning likaså, men jag kan ju inte bo på gymet för att orka med dagen. Nån som har nåt annat tips om hur man ska få energin tillbaka? 
 
Trött på att alltid vara trött...

OMG!

OMG!
Var min tanke efter igårkväll. Vi tog oss äntligen tid att titta på de sista avsnittet i denna serie. Jag älskar verkligen serien Sons of Anarchy. Varje säsongsfinal sitter man som på nålar och det brukar hända så mycket chockerande saker. Det löser sig alltid så att efter att ha fått en hjärtattack så brukar man ändå kunna pusta ut och le när eftertexterna rullar in. Men om vi säger såhär, sjätte säsongens avslut var som att se en bilkrasch i slowmotion. Jag var så arg på många av karaktärerna så jag satt och svor åt dom och var allmänt frusterad hela avsnittet. Från att vara väldigt smarta människor så gjorde många av dom helt plötsligt rent korkade saker. Som i en skräckfilm när man skriker på huvudrollsinnehavaren "Don´t go in there" för att man vet att mördaren är där. 
 
De flesta av mina vänner och bekanta ligger några säsonger bak så självklart tänker jag inte läcka några spoilers. Men det var fan inte med ett chockat leende jag såg eftertexterna rulla in den här gången. Allt hopp i serien försvann. Kände mig inte ens sugen på att titta på sjunde och sista sänsongen längre...
Tänk att man kan bli så arg på en serie :) Nu har chocken släppt och det är klart att jag  vill se slutet på den här sagan. En del av bifigurerna brinner jag fortfarande för och vill att de ska sluta bra för dem. Sen var det ju det Nero sa till Jax: "You believe in karma, mano?"
 
Ja det gör vi och det finns en del människor i Charming som kommer att brinna i helvetet innan allting är slut. 
För "karma is a bitch if you are."
 
I det stora hela så har serien varit riktigt snyggt berättat i en modern tappning av ett Shakespers drama om förfall, mörker, ond bråd död och tragedi i en kriminell MC-miljö. Jag tror faktikst att seriens upphovsman Kurt Sutter ska lyckas knyta ihop säcken denna gången också fast allting se hopplöst ut. Han har lyckats med det förut.

Weekend

Idag grillar vi korv och korvbröd över öppen eld. Vår destination är Svartbäcksmåla där man vid denna tiden på året brukar åka skidor och pulka. Men snön lyser med sin frånvaro. Så nu är bara vi här och några joggare.
 

Slut på ledigheten

Wohoooo!
Vi kan ju säga såhär; så där kändes det inte vid halv fem imorse när klockan ringde. 
Men efter en runda till jobbets kaffemaskin så blev det mera såhär:
Alltså det är omänskligt att gå upp så tidigt, i alla fall under denna årstiden. Jag kör med mantrat; det är fredag imorgon det är fredag imorgon bara en dag kvar bara en dag kvar. På lördag så är det här jag:
 
 

Nyårsmenyn

Toast Skagen
Inbakad fläskfile med vitlöksost, hasselbackspotatis och championsås
Citronglass med varm körsbärssås

RSS 2.0