Tålamod är inte mitt mellannamn

Idag ska det bytas ytterdörr här hemma och allt bli lite mer komplicerat när man har katter. Särskilt såna katter som våra som alltid lyckas öppna dörren till rummet vi stänger in dom i. Så idag är jag hemma och instängd med dom. Skiten är att jag fortfarande sitter och väntar på hantverkarna som skulle dykt upp här vid åttatiden. Nu är klockan halv elva.....
Jag känner mig en aning iriterad så därför passar väl denna bilden bra:
 

Har ni testat?

 
För mig som är en sucker för just kombinationen choklad och apelsin så är det här en dröm. Inget slår Ballerina Orginal men den här kommer jag knappra en del i sommar. 
Mums mums!

Vårsol

Ännu en härlig vårdag.
Imorse så åt jag frukost i Stadsparken vid Kalmar Slott med min käraste. Denna gången utan att risken att bli matförgiftad. Jättemysig stund. Jag älskar när vi hinner har lite kvalitétstid tillsammans emellan våra jobb som ibland gör att vi i stort sett bara gå om varandra. 
 

Inte som vi tänkt oss

 
 
Underbart väder ute tyckte vi så vi tog en frukost ute på lotsutsikten. En favorit såhär på våren med magisk utsikt över Kalmarsund. Men utsikten var väl det enda som var magisk med att idag. Min macka var säkert fräsch för några dagar sen och jag kunde inte förstår varför jag hade så konstig smak i munnen och fick tvinga i mig läsken. Den visade sig gått ut för nästan ett halvår sen. Klaga tänker ni säkert. Jo om man nu kunde gjort sig hörd eftersom hon som stod i kassan skrekpratade med en karl på polska? under hela vårt besök. Fast vi satt en våning över det skrikande paret så kunde jag och Hampus knappt göra oss hörda till varandra. Lämnade rätt snabbt och gick en runda i stadsparken istället. Fan så tråkigt på ett förrut så fint ställe
Nu får vi hoppas att man slipper en matförgiftning bara....
 

Marlene-dagen forsatte

 
 

 
 
 
 

Marlene-dagen

Idag är det min dag för det är faktiskt Marlene-dagen. En mycket viktig dag. Den borde vara en svenk helgdag minst ;) Jag fick en necessär av mamma o pappa dagen till ära. Motivet var passande tyckte dom! Föreställer den Hampus eller är det ett motiv på mig som grodprinsessa?

Hipp hurra

Grattis till Elton som blir ett år idag! Liten ganster har blivit stor och får inte kallas valp längre.

RSS 2.0