Tisadag tisdag

Har ingen vidare lust att skriva någ0ot komplicerat här. Min vapendragare har varit sjuk måndag och tisdag så det har varit sjukt segt på jobbet!!!! är så förbannad på en del folk där och värre bli det när jag inte har mitt bollplank där! *suuuck*
Var på fest i helgen hos Erlandsson, vi firade Billy Boy. Blev tydligen ap-full eller jag märkte det när jag kom hem och dagen efter i alla fall, men var inte så farligt full på festen......tror jag inte...hahahahhahaha. Hade skit skoj =) och det tror jag alla andra hade också. Verklige lyckat!!!!

Fler såna fester nu i vinter, det få en att överleva i mökret :D


Måste ha rubrik ja.....

Man blogga mycket mer sällan än vad man egentligen vill, kan ju iofs vara att jag har så många olika saker på internet och hålla reda på/sköta om. Hehehehe :D
Händer ltie saker hela tiden, men inga större precis. Jag jobbar och sliter, försöker träffa vännerna till helgen och sover!!!! Känns som jag är onstant trött och ireterad. Förlåt alla i min omgivning, jag försöker verkligen vara trevlig! Det måste vara årstiden eller nåt.... =(
Var till och med lite kort i tonen emot min rök-kompis idag, ångrar mig. Han sa nog det snällaste jag hört honom säga till mig idag; Du är den som lyser upp min dag när du kommer ner och röker med mig. Å, så är jag allmänt seg och jävlig. Blää på mig!!!! Tur att folk har mer förståelse än vad jag har! jag ahr bättre folk runt omkring mig än vad jag förtjäna!

Men by the way.........Fick festa lite med mina tjejer i helgen, härligt :D
  

BILDBEVIS ;)




Sjuk och jävlig idag....*sorry*

  

Mitt liv, mina val.
mina misstag, mitt sätt.

Mitt spel, mina regler.
passar dom inte?
- dra åt helvete då =)


Vissa nätter ska man tillbringa i sängen bara....




Var så snäll så jag erbjöd mig och vara chaufför i natt, men när jag ska göra någonting så brukar det ju inte gå smärtfritt. Först och främst så dra det in en snöstorm över landet så dom gå ut och varna att man ABSOLUT INTE ska ge sig ut på vägarna i natt. Jippi, jag som inte alls haft mitt körkort länge. Men modig som jag är så trotsade jag ändå snöstormen och det sluta med att på en påfart på motorvägen så tvärdö bilen. Fick snällt sitta och vänta på hjälp i den j*vla kylan. Frös som ett as!!!!! Satt och glodde surt på alla otrevliga människor som åkte förbi och alla j*vla snorungar under tjugo som trodde dom var tuffa. Hade det inte varit så kallt så..........*grrrr* All heder och securievakten och gubben som stannade :) fast jag hade två räddningsatruller som skulle komma till min räddning, men i alla fall. Tillslut kom ju en av dom och det gick ju bra...........men det var kalla och långa minutrar i bilen och ensamt och UTAN cigg. Måste ha en ciggarett när jag är arg, ananrs bli jag farlig........bäst och gå ocyh röka en nu och tycka synd o mig själv. Gonatt gott folk

Insektsproblem

Som dom flesta vet så gå inte jag och isekter särkilt bra ihop! Jag tycker att dom är så äckliga så njag är bokstavligt talat livrädd för dom. Tillhör väl den hopplösa katergorin som illtjuter när jag se nåt som flyger runt omkring mig. Skäms Jag har lite lättare för insekter som inte begåvats med vingar. Man har lite koll på vad dom befinner sig osv och dom gkan inte göra allt för oväntade rörelser, som ex harkrankar kan.

Men nu ska jag komma till saken. Jag har en liten äcklig kakerlacka som jag kallar dom, som bor i mitt badrum i min dusch. Det är egentligen en gråsugga :P I alla fall den lilla j*vlen överlista mig varenda gång. Den har tydligen bott där rätt länge för Hampus har inte vågat berätta något för mig, han och katterna har varit medvetna om den länge tydligen!!!!!

Såg den för några dagar sedan när den flydde ut ur duschen när Hampus duschade. Då var jag livrädd och vågade inte göra någonting åt den. Har sett till den några andra dagar också, men har inte tagit mod till mig för att mosa den. Tror ni att gråsuggor vet vad hämnd är?

 Igår tog jag mod till mig Blir lite kaxig i mellanåt och tänkte tuff som jag va att jag helt enkelt skulle använda duschstrålen och spola ner det lilla aset. Mohahahaha  Perfekt plan, skulle inte behöva röra vid den eller ens komma i närheten av den för att få bort den, för tänk om den skulle få för sig och anfalla. Letade i alla fall som en galning efter det lilla krypet, hittade det inte. Fick för mig att han kanske tagit sitt förnuft till fånga och flyttat :)
Men lagom tills jag var helt intvålad så se jag den krypa upp för duschdraperiet och då hade den hunnit så långt upp så den var en bit ovanför huvudet på mig. Skrikande insåg jag att jag var slagen för hade jag riktat duschstrålen emot den då så hade den ramlat ner i huvudet på mig. Hemska tanke

Känns bra att blivit överlistad utav en gråsugga.......IGEN!


Första bloggen i år

Nu är jul och nyår över. Jag hade inga större förväntningar på det, mysigt som vanligt och trevligt och träffa nära och kära. Släkt och vänner. Julafton var hektisk för att hinna med alla och nyårsafton var det lugnaste året hittills tror jag. Firade med goda mat och vänner :)



Snön kom till nyårsafton och har hållit i sig sen dess, nu precis som jag vill att vintern ska vara över *suck* Läste att det skulle komma in ett snö-oväder. Ser rätt vitt ut ute måste jag ju säga.
Började med slitet igår, det var så j*vla tråkigt. Alla dom roliga hade fått gå vid jul, så det är bara jag kvar typ :`( Men får liva upp stället lite, så ska det nog gå. Men idag är jag hemma för min förbannade mage, så det få göras imorgon istället.

Sitter just nu och vänta på att en snubbe ifrån Kalmarhem ska dyka upp igen, han har fixat mitt avlopp men han har min altanndörr kvar. Skönt att det äntligen bli gjort :D

Händer smågrejer hela tiden och jag är skitdålig på och uppdatera denna bloggen, glömmer bort att jag har den. Igår inhandlade vi en dator i alla fall och snart får jag en ny mobil telefon...........hmmmmm tänkte på en sak igår om "på den gamla goda tiden".................. slutsats är att jag är så glad att gamla tider är över. Saknar den inte alls, ha bytt ut hela min umgängeskrets för att jag inte trivdes, så tackar vet jag de nya tiderna :D Visst hade vi på den gamla goda tiden några roliga stunder, men hallå det har väl alla tonåringar tillsammans nån gång då och då. .

En sak till jag tycker är superviktigt som ingen på den tiden tyckte är; LOJALITET och principer............stå jag stenhårt fast på! Sån är jag, like it or no t. Bryr mig itne längre vad andra tycker......tycker inte om er i alla fall ju!

RSS 2.0