Trevlig Valborg


För det tänker iaf jag ha ;)


Om Sigge varit tecknad

Dra med musen över kissen.


Skitförbannad!!!!!


Idag när jag låg och solade ute på altanen så tyckte grannen ovanför mig att både jag och hennes blommor behövde svalkas av lite. En mindre trevlig överaskning. Fast jag ska väl vara glad att det bara var blommvatten senast så hällde hon ut skurvatten på mig. Hur j*vla många grr ska man behöva säga till henne??!!!!!


Bröllopsrepetiton :)


Det ser ut att bli ett trevligt bröllop mellan prins William och hans Kate.
Eller vad säger ni?


Banta?


Ingen gillar en tjockis......men vem kan motstå?
;)


Onsdag


Fick 3 extra betalada veckor i juni ifrån CSN plus en vecka dom glömt bort att betala ut i januari. Det lönar sig att ligga på lite. Skönt annars hade det var jävligt knapert innan man få lön ifrån sommarjobbet.


:)


Mina laster


Om jag kunde sluta upp med det här så skulle jag nog bli smal, men inte särkilt lycklig. Så ikväll tänker jag vältra mig i bild nr 1; chips och dip. Mums :P


Fenomen


Jag har upptäckt att jag är lite synsk när det gäller döden. Någon sekund innan folk berätta vem som har gått bort så ser jag en snabb bild utav vem det är. Det har hänt för många gånger nu för att bara var en slump.
Lite läskigt är det.


Kanaberg

Varje vår åker gänget ut i de småländska skogarna till Kanaberg och klättra runt, utforska grottor och känner av historiens vindslag ;) i år vågade mina modiga vänner Cicci och Millan ner i den stora grottan under Kanaberg. Det gjorde inte jag.....nästa år kanske. 









Äventyr


Hit ska gänget idag :)

Lite info:

Kanaberg

Belägen nära vägen mellan Påryd och Söderåkra. Jättestora stenblock staplade på varann är ett minne från istiden. Dessa gångar och grottor var enligt sägnerna ett tillhåll för stigmän och skogstjuvar. Även den småländske frihetskämpen Nils Dacke skall ha bott här. Under 1800-talets förra del huserade här de ökända Kanabergstjuvarna, av vilka den siste, Köhlmanna-Pelle, blev halshuggen på Vassmolösa avrättningsplats den 26 mars 1850


Påskdagen

Lånade några bilder av Hannah ifrån gårdagen.





Just nu


Gossip girl på kanal 5


Dagens outfit


Idag ska vi till svärfar och äta gott :) Det är sommar i luften så bäst att köra outfiten därefter.


Grillkväll i Påryd

Bilder ifrån igårkväll. Hemma hos Cicci och Fredrik.










Rosa piller


Fick roliga tabletter av svärmor direkt impoterade ifrån USA, hahaha :)


Påskafton #2


Mindre smickrande bild. Innan påskmiddagen hos svärmor så gick vi Luddes egengjorda tipspromenad. Jag vann efter en jämn kamp med utslagningsfråga.


Guldfynd by Kenza


599 kr

698 kr

379 kr

Ringar jag vill ha. Tyvärr lite dyra :(


Påskafton


Dagens outfit

Villes nya liv är ute på altanen.


Filmtips


Illusionisten, 2006
The Prestige, 2006

Såhär på morgonkvisten så vill jag tipsa om två jättebra filmer. Filmerna utspelar sig i slutet på 1800-talet och handlar om magiker, illusioner, rivaliteter och att allt inte är var det se ut att vara. Båda två har sån där tvist på slutet som får en att häpna.


Us against the world


Har haft en speed-dejt med denna ladyn


Godmorgon


Nu får Hampus absolut INTE sova längre.
Ska gå och hoppa lite på honom så att han inte vill ligga kvar i sängen längre! Mohahahaha!


Trassel


Ikväll har vi kollat på denna härliga filmen. Jag kan aldrig bli för stor för Disney-filmer!


Keep on walking


Ikväll har vi motionerat på Svinö. Riktigt skönt att röra på sig och komma ut när vädret är så härligt men det bästa av allt är att det har börjat bli en rutin. Man kanske till och med kan tappa något kilo. Ingen skulle bli gladare än jag då.
Hoppas :)


My cats


Katter kan också vara avundsjuka. Ville gallskrek för att han inte fick hänga med Sigge uppe på skåpet. Han tyckte att det var mest synd om honom i hela världen.
Tönt-katt, hahahaha!


Vill ha!



Undra om jag inte är värd ett par röda pumps?


It´s my time to shine


Här ska jag tillbringa min tid i sommar. Fick jobbet idag :D


Fashionstyle





Snart är sommaren här och helt plötsligt så har jag blivit sugen på en maxiklänning. Jag ahr aldrig tyckt om långklänningar innan men nu längtar jag efter att bli ägare till en riktigt vacker lång böljande klänning.


Blääää


Sitter och läser lite på nätet om fobier. Som alla känner till så har jag en hemsk fobi för harkrankar därför serien här över. Har sökt psykologhjälp för det och det funkade inte. Sommaren är ju snart här och harkrankarna med den så skulle kolla om det fanns någon annan hjälp, typ hypnos? Men det verkar rätt kört, min fobi sitter för djupt rotat tydligen.
Fuck! Bye bye alla grillfester, det blir inga för mig i år heller. 


:)


Sol sol sol

Det går inte att ladda upp några bilder idag

Idag har jag varit ute i solen hela dagen. Först var vi påbesök i Gräsgärde hos mor mor och morfar och på kvällen så gick vi på promenad med Cicci och Fredrik på Svinö tills solen gick ner. Gick nästan in i tre rådjur så stod och stirrade på oss ;) Vi avslutade på Donken med varsin glass. Härligt att sommaren är påväg.


Smygstart på påsken

Idag har vi hälsat på hemma hos Billy och Millan. Påskpyssel stod på schemat. Mycket trevligt :)


Pynta påskris och picka ägg

Blåsa ur äggen

Påskgodis, rebull och pyssel

Koncentration och stajlade påskägg

Rita påskkort och Jesus firar påsk

Billy vill inte vara med och glad påsk


Fredagsmyset har startat


Ack så onyttit. Men jag har tränat idag så det är okej ;)
Nu kolla vi på Don´t mess with Zohan.


Nytt är inte alltid bra


Mitt nya duschdraperi är snyggt och passar in bra i badrummet, men allt är ine guld som glimmar. Det visade sig snabbt att den är en riktig stalker. Den smyger sig nämre och nämre mig när jag duscha och hur mycket jag än trycker mig emot väggen för att undkomma den så slutar det alltid med att den få tag i mig. Hampus har samma problem. Saknar mitt gamla som var så snäll och höll sig på sin kant när jag duschade.
:(


AAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ


Mitt ena öga har drabbas av en vagel. Jag kan verkligen inte förstå hur något så litet kan göra så j*vla ont. Är inne på min andra dag som i stort sett blind på vänster ögat och som om inte det var nog så ser jag ut som ett groteskt monster hämtat ur en skräckfilm.
Ohhh happy days.


Kalas


Grattis till svärmor som fyller år idag. Ikväll har vi varit där och ätit sushi. Första gången för mig.
Intressant!


Plugg plugg



Sitter och råplugga inför mättekniks provet imorgon.
Varför får jag inte in någonting i huvudet??!!!
Skit!


Gult är inte fult


Det är inte riktigt påsk ännu men här hemma har vi smygstartat.


Ont!


Jag har en envis huvudvärk som inte vill gå över. Är inne i vecka 2 nu.
Undra vem som ger upp först? Jag eller den?


Middagstips

 

Chipsgratäng

Du behöver:

400 g nötfärs

300 g grill eller pepparchips

1 gul lök

1 klyfta vitlök

1 påse riven ost

3 dl ostsås

salt & peppar

Gör såhär:

Bryn köttfärsen och krydda med salt, peppar och pressad vitlök.

Varva sedan chips, med köttfärs, hackad lök och ostsås i en ugnsfast form.

Strö över riven ost och ställ in formen i ugnen på 200 grader i 25-30 min.

FÄRDIGT !

Servera chipsgratängen med en god sallad !


 


15 plusgrader


Är precis hemkomen ifrån en promenad på Svinö med min man. Det var riktigt skönt att komma ut i vårsolen efter att ha städat hela dagen. Vår är min absoluta favoritårstid.


Uthämtat


Nya duschdraperiet har anlänt med posten.


Grillning nr 2


Idag har vi varit dubbelbokade så dagens andra grillning stod den här söta familjen för. Svåger med familj. Är nyss hemkomna efter en trevlig kväll.
Kortet är ifrån Barometern


Grillning


På eftermiddagen så åkte vi bort till Röda Gatan där det grillades i vårsolen.
Kommer förhoppningsvis att bli mycket sånt nu när våren äntligen är här.


....


När vårsolen titta fram så syns det hur skitiga fönster man ha. Så idag tvättas det fönster hemma hos oss. Självklart så är katterna med på ett hörn och hjälper till ;)


Curly Sue


Före

Nu har jag använt mig utav balsamsmetoden i ett år. Vad det innebär kan du läsa på denna sidan: http://lockig.se/balsammetoden.php . Mitt hår har aldrig mått så bra och framför allt aldrig sett så här bra ut under hela min livsstil. Synd att man inte snubblade över denna metoden innan. Alla hårtips handlar alltid om folk som har tunt, fint nordiskt hår och såna tips är katastrofala till mitt lockiga hår. Nu slipper jag gå runt med en risbuske på huvud men några skrämda korkskruvar som kika fram. För nu ser mitt hår ut såhär:


Efter

Se7en


Gud vad det blåser ute. Katterna tycker att det är jättespännande och har ägnat timmar åt att titta ut genom fönstrena :) Ikväll tänker vi inte gå ut och trots vinden utan vi titta på Seven. Obehaglig film! Brad Pitt var riktigt läcker på den tiden ;) Att jag inte tänkte på det då....


:)


Paperplan


Bye bye säger vi till min deklartion.
För nu är den ivägskickad. Fick tråkigt nog inte tillbaka särkilt mycket på skatten, fast det var inte väntat heller. Man får vara glad för det lilla man få ;) 
Har ni hunnit med att  deklarerat?


SMS


Sanna och jag är så internationella och mångspråkiga. Vi sitter just nu och sms varandra.
Jag skriver på svenska och hon svara på engelska och så håller vi på. Undra vad hon gör om jag börja skriva på engelska? Svara hon på svenska då?
Hahahaha :P


Speljävlen är väckt


Idag blev jag väldigt nostalgisk av mig och kom och tänka på familjens gamla super nintendo. Blev jätteugen på att spela alla gamla spel igen så jag kollade upp så det fanns kvar hemma hos mamma och pappa och det fanns det.
Ska hämta det på fredag och sen ska det spelas :)


Matkoma


Sorry för fruktansvärt kass bild, men det jag ville visa med den är att idag har Hampus lagat sin paradrätt. Pannibiffar :) Han gör lätt världens godaste. Så här hemma har vi ägnat oss åt en av de sju dödsynderna, frosseri. Alla borde ha det så bra som jag :)


Ooops


Råkade tvätta sönder mitt duschdraperi. Inte riktigt meningen. Men det kanske är ödet som vill att jag ska byta, det var iofs på tiden för det var inte så fint längre....men lite ireterande är det i allafall. Det var trot s allt bara handtvätt som det stod att den skulle tåla.
Baaah!!


I ♥ U


Idag fick jag ännu en namnsdagspresent. En chokladask med belgisk choklad, mums, av världens-bästa-pojkvän. Tror att jag är lite bortskämd :)
Visst var det gulligt?


Smile


:)


Mina föräldrar och Isak har precis varit här med en för tidig namnsdagspresent och fika. Som ni se på bilderna så är det en palm precis vad jag ville ha som ni läst tidigare i bloggen.
Tack så mycket familjen ♥


Time to pay in sweat


Har precis kommit hem ifrån veckans träningspass. Känner mig väldigt duktig eftersom det varit fullt ös hela dagen så nu går jag in i välförtjänt viloläge. På gymet fanns det en apparat som räknade ut att min kropp bestod av 16,8% fett som i sin tur vägde 8,5kg. Bra eller dåligt? Det vet jag ej, ska googla det på direkten.


Happy birthday to you


Idag fyller Fredrik år.
Grattis grattis!


Insperation



Suttit och kikat lite på nelly.se och drömt mig bort. Finns mycket fint. Bäst att jag sluta och titta :P


Lördag


Första gångern jag håller i ett spädbarn, stackars lilla Alicia, det var rätt läskigt ;)
Men hon skrattade mest åt mig så jag tror att det gick bra.


God morgon


Trångt i sängen i morse.
Fick ett bryskt uppvaknande av en katt som ville gosa.


Friday I´m in love

Pappa, Maria och Isak har varit på besök hemma hos oss i eftermiddag.

Isak hittade en kattleksak...

.....som han vägrade dela med sig utav.


Käre mor





Nehe lilla mamma jag vet att du läser min blogg och nu tycker jag att det är dags att du köper mig en ny stor grön krukväxt, gärna en palm, för den jag har börja se för sorlig ut.


Somliga gå med trasiga skor


Vaknade upp till att det regnade idag och det är en mindre katastrof för mig. På fredagar så har vi inga arbetskläder i skolan utan vanliga kläder och till min fasa så inser jag att jag inte har några skor som inte läcker. Har bara sommarskor och mina arbetsskor som är hela. Skit också.......kan ju inte ha ett par arbetsdojjor till ett par leggins.
I-landsproblem var det här ja.........


RSS 2.0