Onsdag

Många på jobbet trodde att min sista dag var i fredags och så kom jag tillbaka idag och gud vad jag känner mig uppskattad!!!! Många har varit nere för att lilla jag "slutat", tydligen så vill folk inte att jag ska göra det. Att jag är den som håller uppe humöret på stället, tycker tydligen mina arbetskamrater, skoj och höra. Rök-kompisen sa: Att det bli inte skoj att gå och jobbar om du inte är där för du är den som lyser upp stället, min ljuspunkt på dagarna. Den bästa tiden är ju vid halv elva då du kommer ner :) Du har så härligt humör jämnt.

Skumt, jag som alltid gnäller och är på tjurigt humör, men folk tycker tydligen att jag är rolig och livar upp stället i alla fall. Många dunk i ryggen idag, det är jag absolut inte van vid. Får väldigt sällan uppskattning. Så toppen dag idag.........bli dock deppig när jag tänker på att det inte så många veckor kvar jag ska vara där. Men då får vi gå och dunka näven i bordet inne på kontoret och säga att du ska vara bhär minst lika länge som jag ska vara här, för annars går det inte, som en kollega sa :D Ja, dom får väl göra det, hahahahaha.

Som ni förstår så har jag haft en toppendag idag och inte nog med det så var det min tur och har bilen. Allt gå mycket lättare och smidigare då *leeer*

Torsdag.....

Jag förstår inte verkligen inte varför att folk mår så jävla bra av att trycka ner andra.........jag vet att det är för att dom själva ska mår bättre osv osv osv........men kan verkligen inte förstår det i alla fall......*suck* det är så tråkigt. Det finns fan inga snälla människor, bli så trött. Inte konstogt att man inte tycker om folk!


Förresten så är min stalker tillbaka igen, har nästan varit tomt ;) vart har du hållit hus?
hahahaha näe bara skojar!!!
Tvångströja nästa kanske?

Uscha man bli knäpp i den här världen och förresten så måste jag skaffa mig ett kastspö till jobbet *asssg* Internet skämt!!!!! :D

RSS 2.0