Dagens outfit

Jag gillar verkligen färgen på tröjan och skjorta under är alltid klassiskt.
Idag har vi varit och käkat thai-buffe med familjen Frid-Sjövill och jag kan knappt röra mig så mätt är jag. Magen har svullnat upp så pass mycket så att det se ut som jag är gravid, hahahaha :)

Forever alone?

Man kan hitta mycket guldkorn på mitt jobb. Det här hittade jag idag.
På lappen står det:

Jag har gått vilse och hittar inte hem. Hjälp, tack!

Hahahaha. Så söt :)

Blä!

Vad är meningen med att göra om gamla filmer, som exempel Titanic ifrån 1997,  till 3D? Mera än att mjölka ur ännu mera pengar ur dom? Näe usch lämna dom ifred!
För övrigt så gillar jag Titanic men jag fattar inte grejen att göra remakes eller 3D på gamla filmer.

:)

Se ni vad jag se?

Onsdag

Fikat med bästa pappa på Fiesta inne i stan. Mysigt, så det gör vi snart om igen. Bättre att umgås istället för att sitta på varsitt håll och sega framför tv:en :)

Lata dagar

Såhär ser numera mina eftermiddgar ut. Sambon är iväg och jobba och jag njuter på altanen med red bull, choklad och en bra bok. Har precis gett mig på en Stephen King bok jag ännu inte har läst Varsel/The Shining. Livet är som bäst på våren!

Någonting som däremot inte är okej att jag har fått årets första myggbet. På fotknölen, vilket korkat ställe din dumma mygga!

Tidiga morrna

Soluppgång på jobbet

Start of the week

I’m on the right track baby, I was born this way

Söndag

Idag har vi haft en riktigt ordentlig städdag med tvätt, fönsterputsning och vårröjning på altanen. Katterna var så klart med. Hjälpte dom till? Nej, dom övervakade arbetet!

Hallå?

Tranan, vart har du tagit vägen?

Lördag

Ikväll har vi varit fyllechaffis åt svåger som varit ute och svirat men innan dess så var vi hos svärfar och Åsa och blev bjudna på grillad lax. Oj så gott det va. Gick till och med att sitta ute och äta. Sommaren är verkligen  på väg :)
Föresten glöm inte att ställa fram klockan inatt!

I väntans tider

Sitter i en låååååång bilkö. *suck*
Tydligen så tyckte resten av Kalmars befolkning att det var en skitbra ide att åka till tippen idag.

AAAJJJJ!

Fick på nåt konstigt sätt in maskindiskmedel i ögat. JIPPI! Vi har sköljt mitt öga med vanligt vatten och steril saltlösning och jag tror inte att det är så farligt. Tror att min lins tog den värsta smällen och räddade ögat. Men aaaaj det känns som någon har gett mig en blåtira eller två.

Nam nam!

Ballerinna Marängsviss, perfekt för mig som är svag för både ballerinna kex och maräng.

Äntligen fredag!

Jobbveckan är slut och det firar jag på altanen. Med glass - för det är jag värd!

Hemklickat

www.hm.se

Efterlängtade värme

Det börjar att arta sig ute på altanen ;)

It's so lovely when its sunny

Nu har jag jobbat klart för idag så nu sitter jag och katterna och inväntar att solen ska behaga komma till altanen. Sen ska solas eller nja inte katterna dom ska stirra på folk och jaga fåglar. Underbart :)

Tjuvstart

Vem orkar vänta på våffeldagen?
Inte jag

Jobbdag

Kul med kreativa studenter. Men ack så omogna. Jag trodde ändå att man var vuxen när man gick på universitet.....men där trodde jag visst fel.

En rosa dröm

Jag måste ha världens snyggaste arbetsskor. Hihihihi!
Jag lovar att jag syns på långt håll ;)

Klarblå himmel

Vädret borde diagnostiseras med schizofreni..

Allvarligt??!!!

Skämtar någon med?
Tyckte att det blev väldigt mörkt på jobbet så då kollar man ut och det är värsta snöstormen ute. Daaah, bli galen eftedsom den kom lagom tills jag skulle cykla hem. Fick motvinden ifrån helvetet och som om det inte kunde bli bättre så fick jag ett trevligt möte med en lastbil. Om vi säger såhär så är inte min vita jacka vit längre. Nu kan det väl ändå inte bli värre?
Snyft!!!!!

Middagstips


Bye bye

Sanna tog våren med sig när hon åkte tillbaka till England. Det var väl ändå lite onödigt!!?

Nu ska jag och min fästman har en riktigt ordentlig myskväll. Vi har nästan inte sett varandra på en vecka eftersom jag jobbar morgon och han jobbar kväll. Vi har saknat varandra!

Hipp hurra!

Efter jobb och träning så åkte vi till Nybro och firade att charmtrollet Alicia blivit ett år. Det blev mycket tårta och mycket bus och även stekning av 70 hamburgare inför hennes stora kalas imorgon.
Nu luktar vi gatukök ;)

Torsdagen

Min jobbdag har varit superstressig så det var riktigt skönt att åka ut till IKEA med mina föräldrar och mormor och morfar efter jobbet och bli bjuden utav morfar på mat. Sen storsade vi runt lite på IKEA och jag blev lite inspiread utav grejer jag ska köpa när lönen kommer. Idag fick endast några kaffeglas följa med mig hem.
Efter IKEA så gick jag över till Jocke där Sanna och Craig var och tror det eller ej där blev jag bjuden på mat, igen, spagetthi och köttfärssås. Mums! Vi ördrev kvällen med en  favorit i repris ifrån gårdagen. Sanna och jag spöade pojkarna på Tecken, kortspelet. Vi är helt klart ett oslagbart team ;)
Som alltid!
Min jobbdag har varit superstressig så det var riktigt skönt att åka ut till IKEA med mina föräldrar och mormor och morfar efter jobbet och bli bjuden utav morfar på mat. Sen storsade vi runt lite på IKEA och jag blev lite inspiread utav grejer jag ska köpa när lönen kommer. Men idag fick endast några kaffeglas följa med mig hem.
Efter IKEA så gick jag över till Jocke där Sanna och Craig var och tror det eller ej där blev jag bjuden på mat, igen, spagetthi och köttfärssås. Mums! Vi fördrev kvällen med en favorit i repris ifrån gårdagen. Sanna och jag spöade pojkarna på Tecken, kortspelet. Vi är helt klart ett oslagbart team ;)
Som alltid!
Kändes jobbigt att säga hej då för nu dröjer det ju länge tills vi ses igen. Sist dröjde det ett helt år. Vi har massor med nya minnen som vi ska uppleva tillsammans. Längtar efter när vi bor i samma stad igen eller åtminstonde i samma land. Jag önskar att det inte var ett helt hav emellan mig och min bästa vän men jag hoppas på att kunna komma över till England och hälsa på snart. Kan ju inte vara helt omöjligt.
There´s no greater power than the power of good-bye


GÄSP!

Tidig torsdagsmorgon och korridoren känns oändlig......

Friends forever

Haft en heldag med min bästa vän och hennes fästman. Efter lunchen på lotsen så har vi bowlat, käkat ännu mera och vålgästat min granne Jocke på kaffe och kortspel. En mycket bra dag :) Varför kan du inte bara flytta hem igen Sanna? Sånt här gjorde vi jämnt innan ju, du och jag.

Lovely

Vi sitter och lapar sol ute på Lotsutsikten med Sanna och Craig.
Vad härligt det är att leva när solen är framme :)

Kärleksförklaring

Tack min käre vän Red Bull för att du fick mig att bli människa igen. Jag lovar att alltid vara dig trogen ;)

Att jag aldrig lär mig

Tänkte ta en snabb powernap och det slutade att klockan helt plötsligt va halv sex!!! Nu mår jag illa, är jätte trött och känns som jag tappade hela dagen. Aldrig mer powernap för mig!

Solkatter

Vi älskar våren här hemma så när termometen började visa 14 grader så bestämde sig jag och katterna för att det är ute man ska vara när solen skiner. Katterna blev överlyckliga och jag blev förhoppningsvis lite brunare än vad jag var innan.

Yehoooo!

Som den partypingla man är så är jag fortfarande hes sen lördagens utgång. Låter som jag dragit i mig ett paket cigaretter och en halv whiskeyflaska minst. Det kostar att ligga på topp ;)

Katten har fått fnatt?

Ville gillar det här med att titta på tv:e.

Himlafenomen

Påväg hem ifrån en fika hos mamma och pappa så såg vi två mycket ljusstarka stjärnor. Men då kom jag på att jag precis läst denna artiklen i aftonbladet:http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14505869.ab. Så det var ju venus och jupiter som vi såg. Häftigt! Någon mer som såg dem idag vid skymningen?

Lördagens bravader

Igår var vi på förfest hos min bästa vän Sanna. Det var ett år sen vi sist sågs eftersom hon bor i England. Fick träffa hennes fästman för första gången. En charmerande engelskman ;) Så förfesten blev av den svengelska sorten. Kvällen var jättelyckad och jag hade verkligen jätteskoj. Dock blev det MÅNGA snapsar och imorse fick jag en film skickad till mig på mobilen som Cicci filmat när jag visa folket min fina "städdans". HAHAHAHAHA jag dog lite när jag tittade på den. En del alkohol var det ja men ack så skoj :P
Jag med Millan, Sanna och Craig
Gruppbild och Millan hade med sig sin insamlingbössa för Lettlands vänner eller liknade. Hahahaha
Hampus, Sanna, Craig och Millan
Mys med världens-bästa-Sanna
Våra stiliga fästmän ;)
Girlsen
Suddigt
Cicci, Mikaela, Emma och jag är med på ett hörn
Linslus
På Olearys
Olearys
Vem orkar stå och trängas på det minimala dansgolvet. Vi kör på vid bordet istället :D

Lördag

Nu är vi redo för fest :)

Middagstips

Hemmagjorda langos.
Extra frasig våffla med gräddful, rödlök, ost och kräftskjärta. Smaskens!

Jag tror jag tror på sommaren

Jag gillar min nya blus som kom med posten idag. Fyndade den för 20 kr på tradera. Helt okej!Den kommer att bli fin till solbränna och ett par shorts till. Eller vad tycker ni? Sommaren 2012 here I come =)

Dance like nobody's watching


Låtar jag dansa till och sjunger till på jobbet när ingen se:

We found love - Rihanna feat. Clavin Harris
Ai Se Eu Te Pego - Michel Telo ( måste för övrigt vara världens mest töntigaste låt)
International love - Pitbull feat Chris Brown
Drive By - Train
Krossa alla fönster - Maskinen
Call my name -Tove Styrke
Sexy and I Know It - LMFAO
Beds Are Burning - Midnight Oil
God Feeling - Flo Rida
Välkommen in - Veronica Maggio
When whe Stand Together - Nickelback
Hangover - Taio Cruz feat. Flo Rida
Rock the night - Europe
Resten av ditt liv - Timbuktu


Låtar jag deppa till på jobbet:

When I Held Ya - Moa Lignell
The One That Got Away - Katy Perry
Somebody That I Used To Know - Gotye feat. Kimbra
Lät du henne komma nämre - Melissa Horn
Det är ungefär dom som brukar spelas på morgonen på radiostationerna. Kanske borde ladda ner lite egen  musik. Men gud vad jag rocka klockan sex på morgonen när alla andra ligger och sover ;)

:P


Den sista dokusåpan

Nu nästan ett dygn efter premiären så har vi tittat på Den sista dokusåpan som kommer att gå på kanal 6 kl 22 på tisdagar. Jag gillade faktikst första avsnittet, annolunda och lite smårolig :) Jag kommer att forsätta att följa denna, det kommer sju avsnitt till. Härligt med lite svensk skräck/komedi på tv. För er som inte har en anning om vad jag tala om så kommer lite info här:

Den sista dokusåpan är en nyinspelad dramaserie som blandar zombier, roadmovie, splatter och ond bråd död med humor, dokusåpa och kändisar. I rollerna ser vi bland andra: Cecilia Forss, Filip Berg, Christian Wennberg, Daniel Paris, Meral Tasbas, Vanita Bergman, Robban Andersson, Eva Nazemsson, Sibel, Andreas Plogell, Jockiboi, Jane Timglas, Patrik Sjöberg, Barbro ”Lill-Babs” Svensson och Caroline af Ugglas. Dramat handlar om att en ny dokusåpa ska spelas in. Men när deltagarna är på väg till inspelningen händer något som förändrar allt. En zombiesmitta har brutit ut i Sverige och plötsligt handlar allt om överlevnad under resan tillbaka till den enda zombiefria zonen i Sverige.
Vad tyckte ni om premiäravsnittet?

Drömmer mig bort

Brrr vad kallt det varit idag och imorgon skulle det visst komma snö. Det är bara att forsätta att drömma sig bort till vita sandstränder......

Vinden vänder

Det är väl ändå konstigt att vilket håll man än cykla åt i Kalmar så är det ALLTID motvind.
Går inte detta emot fysikens lagar?

LYCKA!


Nu är jag ägare till alla Disneyklassiker. En nätt liten samling på femtio filmer. Jag se fram emot att plöja i genom dom allihopa. Känner mig som ett litet barn på nytt :D Tur för mig att min sambo tycker om Disney också.


NrTitelOriginaltitelÅr
1 Snövit och de sju dvärgarna Snow White and the Seven Dwarfs 1937
2 Pinocchio Pinocchio 1940
3 Fantasia Fantasia 1940
4 Dumbo Dumbo 1941
5 Bambi Bambi 1942
6 Kalle Anka och Långben i Sydamerika Saludos Amigos 1943
7 Tre Caballeros – Kalle Anka i Latinamerika The Three Caballeros 1945
8 Spela för mig Make Mine Music 1946
9 Pank och fågelfri Fun and fancy free 1947
10 Jag spelar för dig Melody Time 1948
11 Det susar i säven och Ichabods äventyr The Adventures of Ichabod and Mr Toad 1949
12 Askungen Cinderella 1950
13 Alice i Underlandet Alice in Wonderland 1951
14 Peter Pan Peter Pan 1953
15 Lady och Lufsen Lady and the Tramp 1955
16 Törnrosa Sleeping Beauty 1959
17 Pongo och de 101 dalmatinerna One Hundred and One Dalmatians 1961
18 Svärdet i stenen The Sword in the Stone 1963
19 Djungelboken The Jungle Book 1967
20 Aristocats Aristocats 1970
21 Robin Hood Robin Hood 1973
22 Filmen om Nalle Puh The Many Adventures of Winnie the Pooh 1977
23 Bernard och Bianca The Rescuers 1977
24 Micke och Molle The Fox and the Hound 1981
25 Taran och den magiska kitteln The Black Cauldron 1985
26 Mästerdetektiven Basil Mus The Great Mouse Detective 1986
27 Oliver & gänget Oliver & Company 1988
28 Den lilla sjöjungfrun The Little Mermaid 1989
29 Bernard och Bianca i Australien The Rescuers Down Under 1990
30 Skönheten och Odjuret Beauty and the Beast 1991
31 Aladdin Aladdin 1992
32 Lejonkungen The Lion King 1994
33 Pocahontas Pocahontas 1995
34 Ringaren i Notre Dame The Hunchback of Notre Dame 1996
35 Herkules Hercules 1997
36 Mulan Mulan 1998
37 Tarzan Tarzan 1999
38 Fantasia 2000 Fantasia 2000 1999
39 Kejsarens nya stil The Emperor's New Groove 2000
40 Atlantis - En försvunnen värld Atlantis, the lost Empire 2001
41 Lilo & Stitch Lilo & Stitch 2002
42 Skattkammarplaneten The Treasure Planet 2002
43 Björnbröder Brother Bear 2003
44 Kogänget Home on the Range 2004
45 Lilla kycklingen Chicken Little 2005
46 Vilddjuren The Wild 2006
47 Familjen Robinson Meet the Robinsons 2007
48 Bolt Bolt 2008
49 Prinsessan och grodan The Princess and the Frog 2009
50 Trassel Tangled 2010



Harmoni finner man på landet


Idag har vi hälsat på hos världens bästa mormor och morfar. Ja ni läste rätt! Ni andra har bara näst bäst morföräldrar för jag har dom bästa. Hahahaha! Vi blev bortskämda med massa god mat och till fikat fick vi semlor. Mums! Mormor hjälpte mig att fixa min gråa spetsklänning som tills nu har haft på tok för långa axelband. Så nu är den redo för fest. Som ni förstår så har jag haft en mycket behaglig söndag :) Nu är jag redo för nya tag och en ny vecka.


Lugn lördag


Lördagen har tillbringats på IKEA, där vi lunchade med mamma och pappa. Köpte bland annat ljus till min fina kandelaber som jag precis har tänt för nu ska vi ha myskväll. Fanns inte så mycket annat att göra så vi ska kolla på Andra chansen och på filmen J Edgar som en av mina favorit skåderspelare Leonardo DiCaprio spelar huvudrollen i så jag har höga förväntningar på den. Hoppas att den lever upp till dem.


This story never ends♥


Nu är papperna påskrivna så nu kan jag avslöja att på en månad så har både jag och min kärlek skaffat oss varsitt jobb. Kan det bli bättre?

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu :)


Bra dag


Nu är jag frisk igen och imorgon är det redan fredag. Allting tycks gå så bra just nu, det får det gärna fortsätta med.
Weeiiii :)


I barometern


Kändisar i dagens tidningen ;)


RSS 2.0