Mina föräldrar har varit på marknad

Hahahahaha :)

Inte långt kvar

måndag får vi nycklarna till nya lägenheten. Så idag fyllde vi på med lite flyttkartonger ifrån IKEA. Nu är det bara att börjar packa och försöka förklara för katterna att det inte är några katthus vi har köpt.

Torsdagsträff på Öland

Sigrid fick ikväll lyssna på sin pappas band The Snapshots för första gångern. Dom spelade på hamnplan i Färjestan. Mycket bilar och mycket folk. Bäst av allt var Johans bas tyckte Sigrid.
 

Sigrid första pubrunda

Ätit burgare med mina föräldrar på Satan i Gatan.
 

Sovmorgon

 

Kvällsdopp

Svinö vid Ölandsbron.
Sigrids första utebad. Betyget var några ordetliga skratt. Också det hennes första :)
 

Semester dag 1

Semsterns första dag. Eller i alla fall Hampus första, jag och Sigrid har ju varit lediga ett tag. Vi började dagen med att vaccinera bebis. Stackars liten! Det var inte uppskattat ett dugg. Efter det så käkade vi en jättegod frukost på Lotsen och jag lärde mig att det hette bleke när vattnet ligger såhär stilla, fint och spegelblankt.
Sen var vi och tittade ut färg och golv till Sigrids nya rum. Om en vecka får vi nycklarna till lägenheten. Nästan granne med Hagbloms så ligger pappas jobb och där jag jobbar extra så vi kikade in där också. Det är ett leksakslager. Tänk vad mycket leksaker Sigrid kommer få när hon bli större. Typ nåt nytt varje dag ;)

Varma lata dagar

Idag har vi picknick på Kattrumpan med mousserande dryck, jordgubbar och annat gott. Sigrids första strandhäng fast mest i skuggan och utan bad.
 
 

......

Nu är jag äntligen igång igen på riktigt. Både på gymmet och med powerwalks. Hela denna veckan har bestått av svettiga barnvagnspromenader i det härliga vädret. Ibland med sällskap av Hampus ibland med P3 Dokumentär i hörlurarna. Här är lite blandade bilder ifrån veckan:
 

Kosta Outlet

Usch vilket ruskigt väder det är ute. Det blir en roadtrip för lite inomhusaktivitet för oss idag

Sommarfest

Den årliga sommarfesten i Kölbygärde har varit med god mat och trevligt sällskap. Med en stor familj så går det nästan bara att samla alla en gång om året. Här ovan ser ni det obligatoriska gruppfotot som har blivit till en tradition. Sen förra kortet togs så har det tillkommit två stycken till familjen. Våran Sigrid och hennes kusin Lilly. Spännande och se vad som har hänt till nästa år.
 

Minitripp med familjen

Superfint väder ute så vi tänkte testa på att semestrar lite med Sigrid. Vi körde nåt så enkelt som en runda över till Öland och det blev en frukost vid kvarnarna i Lerkaka och ett besök på Solliden. Sigrid var snäll under en hel guidade tur på området och när hon fick stå på ett av stenlejonen så blev hon jätteglad. Hon ville stå på den och hoppa för alltid. Efter det så var det omöjligt att lägga ner henne i vagnen igen. Pappa Hampus fick gå runt och upptäcka parken med Sigrid i famnen resten av besöket. Så allting gick jättebra. Hoppas sommaren fortsätter så.
 

Värsnäs

På promenad med min bästa vän Sanna och hennes dotter Teila. Det skiljer precis ett år på henne och Sigrid. Jag hoppas att dom växer upp och kommer vara lika goda vänner som deras mammor är. Det jag inte hoppas är att dom kommer inte kommer likna sina mammor när dom blir tonåringar ;)
 
 

Zootopia

 
 En liten teaser ifrån kvällens film. Trailerna nu förtiden visar ju hela filmerna så tyckte den här var bättre. Vad det gäller filmen så var den riktigt bra. Kan varmt rekommendera den. Se den!
 
 

Hej hå let´s go!

Nu är det jag som dra till gymmet för första gångern på evigheter. Inte varit där en endaste gång sen Sigrid kom. Men nu är hon 2 månader och jag har varit på min efterkontroll så nu vågar jag testa på att igen. Gud vad jag har saknat att gå och träna!
 
P.S Jag överlevde. Som ni ser här under D.S
 
 

Kvällens onda planer...

....är att spöa dom alla på  Buzz. Mamma, pappa, syster, svåger och sambo vet inte vad dom ger sig in på. Stämmer upp i mit mest ondskefullaste skratt; Mohahahaha!
 

Hjälp?!

Dessa skumma typer står utanför min dör och vill in. Vågar man öppna? Dom påstår att dom har med sig godis så kanske....

Jätterädd kisse

Efter att ha kisat blod på både sig själv och inredningen så slutade med att min stackars kisse och sambo fick sitta på djursjukhuset i nästan sju timmar igår. Diagnos förmodligen urinvägsinfektion. Så det blir antibiotika och smärtstillande ett tag framöver.

RSS 2.0