Lost in space


Ikväll har pappa och jag varit runt och kollat på mobiltelefon till mig. Jag är helt lost. har inte en anning om vad jag ska ha för någon :S Pekskärm eller vanliga knappar.....vet ej.
Har ni några förslag?


En tur på Ljungbyån







Nattpass 2 avklarat


Natten överlevdes med hjälp sv en burk Red Bull. Jag blev inte trött förens tjugo i sex så det få följa med mig en burk till i natt. Nu ska jag ut i solen så jag få någon färg.


Snyft



=
en lessen Marlene.
Jag vet att min mobil har sjungit på sista värsten i typ ett år nu men jag gillar verkligen den. Man behöcver inte har det allra nyaste jämnt och att vara helt mobil-lös känns ju inte så jätteskoj.:(


Sommar och sol


Var en stund i Vita Sand med Cicci och Hampus. Så skönt med sol.
Nu ska jag snart jopbba igen.....usch jag är fortfarande trött ju !!!


Nattarbete pågår


GÄSP !!!!


:)


Känner mig som en prinsessa när Hampus laga mat till mig :)


Måndag




Det blev en trip in till staden. Lite ärrende och glass :) Nu ska jag vila lite för idag jobbar jag mitt första nattskift mellan 22-6. Undra hur man ska orka? 


CICCI


....om du läser det här så hör jag av mig till dig så fort jag kan. Min mobil är sönder så jag kan tyvärr inte svara på ditt sms. Återkommer så fort jag fixat en ny mobil.
P.S Det gäller er andra också. Jag kan både ta emot samtal och läsa sms jag få, men sen tar det stopp. D.S


Speldags


Hampus är iväg och jobba kväll/natt så för att fördriva tiden så ska jag spela lite Anno 1404 venice. Ett av mina favoritspel, tyvärr så har jag klarat alla banor och gjort typ allt som gå att göras. Men det var ett tag sen jag spelade sist så kanske upptäcker något nytt.



Mums mums


Min nya favoriträtt-. Hampus hemalagade laxpasta med spenat.


Midsommardagen


Varje midsommarhelg så måste man besöka Öland. Stora Rörs Hamnkafe blev det ikväll eftersom Hampus band spelade där. Tyvärr spöregnade.....

i 2 timmar! Det ville aldrig sluta!

Vi försökte fördriva tiden i bilen.

Lillasyster

Äntligen efter mycket försening så kunde bandet börja spela.

Började dock regna igen :/ Men bara lite den här gången.

Gick rätt bra trots allt regn. Vi avslutade dagen med glass och jordgubbar hemma hos mamma och pappa.


......


Har sprungit en runda på Svinö. Så skönt att komma ut och röra lite på sig.


Midsommarafton #3











Midsommarafton #2


Dagens outfit: Maxiklänning HM, sandaler Skopunkten, hårblommor HM


Midsommarafton #1



Jordgubbstårtsbakning


TÅÅÅTAAA!!!!


Svärfar kom förbi med lite smörgåstårta till oss. Väldigt snällt tycker jag. Det blev till och med lite kvar så jag plastade in det så att jag kan ha imorgon, till frukost kanske :P


I mitt badrum


Min porslinsblomma har börjat blomma. Så vackert men gud vilken stark doft den ge ifrån sig på kvällarna och nätterna. Det gå lite åt amoniak hållet.
Den luktar kiss tycker Hampus :)


:(


Det är ju omänskligt att gå upp såhär tidigt!


Besatt?


Min mobil lever ett eget liv och vägra att göra det som jag säger till den att den ska göra! En ond ande har säkert byggt bo i den och jag skulle behöva en präst som kan göra en exorcism på den och driva ut den. Eller så kan det ju vara så att den har gått sönder. Skit också! Ha inte råd med en ny mobil just nu.


Mums!


Ut i verkligheten


Hemma ifrån första arbetsdagen och vad jag vet så lyckades jag inte ta sönder någonting så rätt bra måste det ju ha gått :) Det mesta är helt nytt för mig, har inte stått vid några sådana här maskiner förrut. Skolmaskinerna ser ju lite annolunda ut. Kommer nog att lära mig mycket nytt i sommar. Ska bli intressant!


......


Första dagen på sommarjobbet idag, riktigt nervöst! Välkommen säger jag till min stressmage....fy fan.


I ♥ HM


Dessa två skönheter fick följa med mig hem idag, inte modellerna utan klänningarna men det förstod ni säkert? ;) Har egentligen inte råd med såna här saker så Hampus fick betala den ena. Men jag tror att han gillade dom lika mycket som jag gjorde.


Synd om mig?


När Hampus är borta och lever rockstjärneliv så få stackars jag leva på frysrätter. Ville också tror han, dumma katt. Kanske skulle fixa till mitt tålamod så jag skulle börja laga lite mat själv. Nja......Hampus kommer snart hem så det skiter vi nog i :)


Girls night out


Festen kan börja!

Med denna är jag skyddad emot alla harkrankar, enligt Hannah. Ska man tror henne?

Dirty!

Girlsen

Vi spelade Brainstorm med tillhörande glasögon.




Mitt lag :)

Motståndarlaget som även blev vinnarlaget

I väntan på bussen

finns inga dåliga väder bara dåliga kläder

Oleary´s




ENDAST TJEJER!


Så fort det är tjejkväll så vill varenda killkompis komma, dom måste missat det där  konceptet att tjejkvällar är girls only! Sorry killar vill ni dejta oss så få ni göra det ute på krogen ikväll. Ses då ;)


The truth is out there


Låg och kollade på Arkiv X: I want to believe innan jag somnade igår. Den hade tappat det mesta av Arkiv X:s känslan ifrån dom första säsongerna av serien som jag tycker är så bra. Har ju inte så mycket för mig nu på morgonen så jag ska nog ta och kolla på några gamla avsnitt.
Hej så länge!


Gräsänka


Det är väldigt tomt här hemma när Hampus är iväg. Han är och lever turneliv i Danmark och kommer inte hem förens i övermorgon kväll/natt. Jag får väl sitta och titta trånade ut genom fönstret tills dess ;) Nja inte riktigt kanske för imorgon är det tjejkväll ♥


Hohoho


Titta vad jag fick i min brevlåda idag :)


Skolavslutning



Hela dagen idag gick åt att städa skolans lokal på Flygt. Bara att töma skärvätskorna i alla maskinerna tog en evighet och att putta runt ett ton skärvätska är inte heller att leka med *pust* Till lunchen hade Helen gjort den största pirog jag någonsin sett med tillhörande sås. Jenny fixade salladen och till eftermiddagsfikat så hade Camilla bakat en jordgubbstårta. Man blir lätt bortskämd med såna klasskamrater. Vi tackade även av våran lärare som vi inte ska ha till hösten med en presentkorg med diverse saker i. Betygsamtalen gick skitbra också. VG i Cad:en och tydligen i de flesta andra ämnen också :) och så det bästa av allt kanske ett MVG i Kvalitetskunskap.  Nu ska vi inte tillbaka till Flygt och Emmaboda på två månader, resten av klassen ska sommarjobba på Flygt medans jag och Hampus ska sommarjobba i Kalmar på Atlas Copco. Skönt att slippa pendlignen. Är verkligen skittrött nu så det ska bli härligt med en långhelg. Börjar inte jobba förens på tisdag.




Onsdag



Städning och lite smått kaos i skolan idag pga att inga dammsugare eller andra hjälpmedel vill fungera. Hmmmpffff! Mina händer var tillslut svatare än mina arbetskläder.
Imorgon är det avslutning och sommarlov på 2 månader vänta och sommarjobb såklart.


Svettit värre!


Vi ä'r precis hemkomna ifrån en drygt 3 km joggingrunda med hantalar.
Fan vad vi är bra :)


Daaaah!!


S-U-C-K


Imorgon har vi terminens sista prov.
Så det är inte så svårt att gissa vad jag ska ägna kvällen åt. Gud sååå trist!


Skittrötta.....


...och påväg till skolan. Bara fem mil kvar!
Somebody kill me please!


Söndagsmiddag


Jag är så lyckligt lottad att jag har en sambo som kan laga mat. Idag var det extra gott med skinkschnitzel, nypotatis, vitlöksbearnise, brunsås och sparris.
Mums :)


Mmmm marabou


Fick syn på denna lilla läckebit när vi var och handlade och jag som är löljligt förtjust i maränger var tvungen att smuggla ner den i kundvagnen :) Vad tyckte jag då om den? Den var väldigt söt och det räcker med en ruta åt gången, kanske därför den bara finns i 45 grams förpackningar. Kände dock inte särkilt mycket av smaken av varken maränger eller nötter men ändå så blev jag barnsligt förtjust i denna chokladen och kommer att missbruka denna i sommar ;)


Forts. på min lördag

Följde med Hannah på förfest i en studentkorridor. Fanns en del härliga människor där :) Alla fastnade dock inte på bild :/ Jag följde inte med ut men som ni alla vet så ska ensamma flickor inte gå hem på natten så jag lockade med Hannah och Malin till cykelaffären som jag bo granne med. Varför? Jo för att Malin och Hannah hade haft att pumpa Malins cykel som mission impossible i flera månader. Cyklen är nu pumpad, bildbevis, och jag är hemma tryggt och säkert.
Hoppas ni ha det riktigt skoj på puben och få ligga ;) Hahaha!!!!






Min lördag


En har saluhall öppnats i Kalmar så det bjöds på smakprover utanför. Gratis är godast!

Pappa spanade in en saab som han tyckte att hans dotter skulle köpa till honom.

Subway, min nya last :)

Vilken tur för mig att syrran jobba där så man få både rabatt och extra mycket av allt :P


Med hjälp av...



Nutriellt


Styrketränning


Tvättbräda

Så har min tvättbräda börjat återvända igen. Detta på bara någon vecka.
Nu är jag redo för beach 2011 :)


Fredagsmyset


Ikväll ska vi mysa framför en film, The Fighter. Orkar inte göra någonting avancerat alls ikväll, Har haft en rätt dålig dag :( Hoppas filmen lever upp till mina förväntningar .


Sant


Wish me good luck!


Bara en vecka kvar på vårterminen och då tycker lärarna att det är en smart ide att slänga in alla prov på en gång. Resultatet blir en sönderstressad Marlene. Fick iaf ett VG i Underhållsteknik, vilket jag är mycket nöjd med. Imorgon är det prov i CAD, hoppas verkligen att det gå bra där också!


Stiligt!


Kortet har kommit och är nu upphängda på i vårt vardagsrum.


:D


Jag älskar att få paket ifrån HM.
Hämtade ut mitt idag. Innehöll en vit maxiklänning och ett par svarta shorts.
Äntligen, sommaren är räddad!


Äntligen regn


Men mest av allt vill jag ha ett ordentligt åskväder. Resten av landet har ju fått det men inte vi. Jag älskar verkligen att titta på blixtrarna. Blir lika fascinerad varje gång.
Så kom igen smäll till någon gång :)


OHHHH NOOOOOO!


.........you didn´t!
Automaten ifrån helvetet!


Nationaldagen


Sista dagen på ledigheten. Solen fortfarande framme så vi tog en tripp ner till Kolbodabaden. Låg och lapade sol hela eftermiddagen med Cicci och Fredrik. Kristoffer, Hannah och lilla Alicia kom förbi en stund också :)
Jag vill INTE gå tillbaka till skolan imorgon!


Sommaraktiviteter




Minigolf med Cicci och Fredrik. Kändes som halva Kalmar fått samma lysande ide. Det kryllade verkligen av folk vid banorna. Men det bästa av allt det var att lilla jag vann. Överlägset! Jag hade en riktigt bra dag :) 


USCH!!!


Är så besviken just nu!
Men tänker fan inte sitta inne i det fina vädret för det. Gå ut på altanen iaf :(
Blääää


Playtime


Kändes lite ensamt hemma ikväll så jag gick över en runda till grannarna Johan och Hanna. Där satt det lite folk och drack öl och spelade tv-spel. Nu är jag hemma igen och nu börja det långa väntandet på att min sambo ska komma hem.


Solen och vindarnas ö


Det blev en runda över till Öland med mina föräldrar och min röda picknickorg som innehöll baugette ifrån Subway.
Blev ni avundsjuka? ;)


Paket x3



Paketen är uthämtade och det var en jättefin tunika som jag tänkte ha till ett par svarta shorts, Krom 90 tabletter som minskar sötsuget, behövs verkligen, och Mary Kay Clarifying Cleanser for Acne-Prone Skin 127g emot min hemska hy.
Dagen är räddad :)


Lördag



=
min frukost idag.
Ska ut och få lite flera steg på stegräknare och njuta av solen. Sen finns det ju en liten baktanke med min plötsliga lust för förmiddagspromenader, nämligen att jag har 3 paket som ligger och vänta på mig på macken. Älska att öppna paket även fast jag redan vet vad dom innehåller. Kommer snart ett nytt paket för i morse tog jag mig i kragen och skickade efter förstorningar på dom fina bilderna som min syster tog på oss för någon vecka sedan. Kommer bli så fint på väggen i vardagsrummet.

Idag är jag gräsänka eftersom Hampus har två spelningar idag, en i Borgholms slottsruin och en i Långemåla, undra vad man ska hitta på?


Friday I´m in love


Fredagen har varit en riktigt härlig dag. Underbart slappt! Vi har legat vid poolen med Cicci och Fredrik. Solat, käkat glass, badat och solat lite till. Efter att vi började gå mer emot det kräftliknande hållet så åkte vi hem till dessa två små ursöta monster:

Där grillade vi hamburgare och åt alldeles för mycket. Det bli lätt så när någonting är alldeles för gott!
Det är viktigt att röra lite på fläsket så det blev några hårda badmintonmatcher efter maten.
Ooooj vad jag kommer att sova gott i natt!


Money money money

plusikassan.se
Sugen på att känna lite extra pengar?
Klicka då på bilden!


Härliga torsdag!


Första dagen på långledigheten har varit fullspäckad. Vi har paddlat kanot med svärmor, svägerska och svåger. Riktigt bra tränningspass för överkroppen :)

Efter det så inspekterade vi svärmors och Ragnars nya lägenhet. Blev ännu mera sugen på att flytta ifrån våran lägenhet. Vi behöver verkligen något större. satt i eftermiddagssolen och jäste på deras balkong med en stor tallrik glass i knät. Kan det bli bättre? Jag fick även lite kekisar ifrån en av deras orkideer. Spännande! Hoppas dom kommer att trivas hos mig :)
Avslutade dagen hos mina föräldrar som bjöd på middag; biffar med fetaost. Mums!
Blivit mycket aktivitet idag och då passade det ju bra att jag invigde min stegräknare som ska göra så att jag ska börja promenera lite mera. Var uppe i ca 8000 steg idag, rätt nära det rekommenderade 10000.


Hello beautiful!


Godmorgon världen!
Idag är jag uppe tidigt, känns som det bara är jag som är vaken?
Igår kväll var vi bortbjudna på lite grillfest i Nybro. Värdparet var Kristoffer och Hannah med lilla Alicia.  Även Daniel, Elina och deras Alma var bjudna. Mysg kväll med mycket god mat. Det bjöds på laxspetts :D


RSS 2.0