Min första mors dag

Hej och grattis alla fantastiska mammor på Mors Dag!
I år fick jag för första gången vara med och bli friad jag också. Min första mors dag. Sigrid fick lite hjälp av sin pappa med att uppvakta mig med blommor och choklad. En mysig frukost och en helt okej sovmorgon. Jag ska även få välja ut en klocka senare i veckan. Jag kan helt klart vänja mig vid att vara mamma ;)

Bli vår gäst

Nu har en teaser på kommande Skönheten och Odjuret kommit ut. en gammal barndomsfavorit tack vare Disney. Känns magiskt på nåt sätt och jag känner mig jättepeppad på denna filmen. Biopremiär 17 mars 2017

Fotoskola

Vi lär oss och Sigrid får vara våran alldeles egna försökskanin ;)

Det hände rmycket nu

 

Man tackar

Titta vad som kom med posten idag.
Jag har inte handlat ett plagg sen jag blev gravid och nu har jag kommit igång igen och börjat handla till både mig och Sigrid. Jag tror att HM har saknat mig. Deras bästa kund måste ju vara jag ;)

Söndagsnöje

 
Vilket härligt väder denna helgen har bjudit på. Riktig sommarvärme, och med sommar så kommer minigolf. I söndags så körde vi årets första äventyrsgolf med familjen. Jag ledde stort tills någon berättade det för mig och då gick altl åt helvete och jag slutade på delade tredje plats.
REVANSCH!
Mamma fick vara både barn - och hundvakt
Sigrid som björn
 
 

Nya tillskottet

Vi tröttnade rätt snabbt på att alla foton som vi tog på Sigrid endast blev suddiga mobilbilder. Så nu är denna systemkameran inköpt. En Nikon D3300. Så inom en snar framtid dyka upp snyggare bilder på bloggen. Vi ska bara lära oss hur den fungera och börja ha som vana att ta den med överallt. 
Hoppas på många fina kort i framtiden.
Någon som har efarenhet av denna kameran och vill dela med sig?
 

Låt mig presentera

Sigrid 3 ½ vecka gammal. 
 

Nykläckt!

Den 27 april  klockan 6.19  kom jag till världen. Bråttom hade jag. Jag vägde 2645 g och var 47 cm lång. Mamma har fullt upp med mig därför denna bloggpaus. Men hon återkommer snart. Kanske då med fler bilder på mig.
 

RSS 2.0