Vinter

Det är svinkallt ute, men i mitt hjärta där är det varmt <3

<3<3

En gång i livet måste man unna sig en riktigt fantastisk kärlekshistoria.
Sen kan man leva på minnena om det inte skulle vara i evighet.

Jul helgen

Och så var julhelgen över. Jag har haft problem med magen hela tiden så har blivit väldigt väldigt sparsamt med mat under dessa dagar.........så jag borde har gått  ner några kilo medans alla andra har gått upp. Nåt positivt, hihihihi. Dan före dopparedan var vi hemma hos mamma o pappa. Åt gott och öppnade julklappar. På julafton på dagen så var vi hos svärmor och åt gott och öpnnade julklappar och på kvällen var vi hos mormor och morfar och gissar vad vi gjorde där? Ja just precis vi åt gott och öppnade julklappar :P På juldagen så var ju ännu sämre så jag hoppade över att käka gott hos svärfar utan låg hemma, på kvällen kom alla vännerna och vi drack gott :D Alla blev kalaspackade utom jag *suck* och jag fick stannar hemma när dom andra gick ut. Men hade sällskap så det var helt okej. Lite filosofi på natten kan ju aldrig vara fel. Annandagen var jag sämre än sämst men åkte ändå och firade mor min och käkade gott igen....dock väldigt lite för min del. Och nu sitter jag här och mår mer illa än någonsin.............skit skit.

    


You colud be min, you should be mine..........................vilket helvete det är, en ljuvlig plåga

Test



Igår var jag på julbord med Hamous jobb på Halltorps gästgiveri på Öland. Mycket fint ställe och gott käk :D Mums!
Efter maten så gick jag på upptäcksfärd på hotellets spa-avdelning ;) och sen så spelade vi biljard, vilket jag förövrigt verkligen suger på.
Det var tio år sen sist, hahahaha :P

Nu är det snart jul, mysigt. Årets bästa högtid....sen får det gärna blir vår direkt, tack! Till sommaren blir det roadtrip till Italien, ska bli så nice!

nehe nu ska jag käka frukost med pojkarna.

Over and out


Luciadagen

Varför visas inget luciafirande på teve efter nyhetsmorgon? Jag missade att sätta på teven i morse och missade därför hela showen. Är det för mycket begärt att teve sätter in en ytterligare uppvisning mot kvällen? En halvtimmes sång, stillhet och ljus innan de deprimerande nyheterna vore väl ett fint initiativ. Själv har jag inte hört en enda luciasång idag. Och det känns tråkigt, för jag älskar luciafirandet. Jag har alltid tyckt att det är en sådan vacker, hoppingivande och trevlig tradition.

Men vet ni vad jag har i alla fall lussat för min älskling, katterna var till och med med på ett hörn ;) Det var väl meningen att dom skulle vara stjärngossar tror jag :D Idag ska vi åka hem till Cissi och julpysslar med gänget, ska blir mysigt *smile*, sen ska vi lana hemma hos Tommy. Helt okej luciadag, inget drickande för min del. Inte vad jag vet ;P

Nehe nu blir det luciafrukost!


Onsdag

Jag tycker att det är sorligt när folk inte har någon självrespekt.....både när man bli utsatt för något och låter sig blir trampad på eller om man är den som utnyttjar folk man kan trampa på. Vad finns moralen och respekten för varandra?

Är man en bra vän så ställer man upp, men man kan inte ställa upp på folk med noll självrespekt. Jag kan inte strida för alla andra för det är fan ingen som strider för mig, eller i alla fall ine folk som inte har någon stake, vad jag behöver i livet är stridkamrater.  Vi ska kämpar sida vid sida för varan........annars kan det var för mig. Livet kan vara en kamp ibland och då behöver man såna vänner. Jag håller på för fullt att samla såna vänner runt omkring mig.........................men självklart finns det några civila kring mig också ;) Hahahaha......aja livet leker verkligen inte just nu. Men det är i alla fall mellankrigstiden nu.......OVER and OUT!

I måndags fikade jag med boysen på IKEA, i tisdags jobbade jag hela dagen  och idag ska jag jobbar en eftermiddag och får besök uta mormor moch morfar......fortsättning följer

Spelning



Igår hade bandet sin första spelning på Haskas i Kalmar, oj vad nervösa dom var när jag skjutsade dom till spelningen ;) Men det gick så bra så. Här kommer youtube-länkar ifrån gårkvällens liveuppträdande:

http://se.youtube.com/watch?v=dbB7ZqUN4nI

http://se.youtube.com/watch?v=6BhulXeXsC8



Deras myspace-sida: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=426019669

Svammel av trötthet

Jag har världens bästa kisse.....när matte sitter och tröstäter chips eller ostbågar så hjälper han till........jag inbillar mig att det är för att sympatiäta med mig och trösta mig.......fast egentligen är det bara för att han är en jävla tiggare och inte alls bryr sig om mig utan bara snacksen................men det låssas vi inte om.

Jag har som sagt världens bästa katt Sigge heter han.......min andra katt är också bra Ville, men han kan inte tröstäta ;)


Fan vad trött jag är.....gonatt.....caribien nästa......over and out!

Mmmm....

Folk lyssnar på mig men dom hör bara det dom vill höra.
Det gör mig ledsen för dom hör egentligen inte på vad jag säger.

Det är som det är.....

........

Man ska inte ljuga för sig själv.....sanningen funkar bäst i längden? *suck* Men på kortast sikt då?

Fan fan fan fan

Helgen

Lördagskvällen blev så j'vla lyckad, som alltid när vi har fest :)
Men kan det blir något annat när man har världens bästa vänner?

Bröllopsplaner vad i intågandet, det var väl bra till en början tills det slutade med att alla skulle gifta sig med alla som inte var deras respektive ;) Det frossades på julskinka och en del gäster blev strypta, bokstavligt talat. Mitt motto för kvällen var; Jag bor här så jag bestämmer, vilket missbrukades rätt grovt ifrån min sida :P
Jag blev kallad både prinsessa och mamma under kvällen, hahahaha ;) Det sas mycket till mig och mycket gjordes för mig ifrån några olika vänner under kvällen som fastnade inne i mitt hjärta, där kommer det alltid finnas. Ni är bäst, jag visste inte ens att jag hade er, eller jo men inte så<3

Så här ska resten av mitt liv fortsätta och ni ska vara med och dela det, jag älskar er :) Tack för en skitrolig kväll!


RSS 2.0