8 anledningar till att äta choklad

 
1. Lyckligare
2. Smartare
3. Bättre hälsa
4. Energi
5. Snyggare
6. Avstressande
7. Öka ämnesomsättningen
8. Friskare
 
Läs artiklen: http://mittkok.expressen.se/artikel/kladdkaka-gor-dig-frisk-snygg-och-glad/
 
Kan inte komma på en enda anledning till att inte äta choklad....
 

Hej nigeriabrev

 
Hej Kära Jag är Vivian, hur gör du idag .Jag såg din profil här på facebook och jag är intresserad av att veta dig mer och att dela vissa Också Viktig kommunikation med dig, kommer jag berätta mer om mig själv på nästa bokstav och bilder till se mig, försök att svara mig nu, jag väntar på ditt svar nu.
 
Hello Dear I am Vivian,how are you doing today .I saw your profile here on facebook and I am interested to know more you and to also share some important communication with you,I will tell you more about myself on next letter and pictures to see me,Please try to respond me now,I am waiting for your reply now.
 
 
Oj vad glad och utvald jag kände mig när jag fick det här mejlet ifrån en viss [email protected] som behärskade hela två språk så bra. Synd att Hampus fick samma mejl några minuter senare. Kände mig inte så utvald längre ;)
 
Hahahahahahaha........

Emot ljusare tider

Den nya vasen kom till användning och vårkänslor spred sig i köket :)

Tack för ingenting

 
På min gravsten kommer det att stå:
Hon som var så dum i huvudet så att hon jobbade ihjäl sig......
 

Suck, vad trött jag blir!

Sjuk sjukare sjukast

När man är sjuk och nära döden minst då dyker han fram ur skåpen. Monstermuggen! Te med houng för att lindra min värkande hals. Denna helgen kommer jag inte att gå utanför dörren.
 

Tänkvärt

 Att be om ursäkt betyder inte alltid att du har fel, det betyder att du värdesätter dina relationer högre än ditt ego.

..........

Det är ett helvete att jobba när man egentligen är sjuk. Ett tungt jobb blev mögligen ännu tyngre. Jag är så tacksam för att det finns värktabletter och att sambo kör ut mig till IKEA så jag fick en välbehövlig brunch i mig. Nu ska jag ligga under en filt på soffan och tycka synd om mig själv resten av dagen........fy fan!
 

Dumlecookies

Hembakat när det är som bäst.

Katt på vift

Innekatt ute i snön
Förståndig innekatt som inte tänker gå ut i snön
 
 

Är inte tjugo längre

 
....känner mig snarare som femtio. Minst. På mitt jobb finns det inget som heter mjukstart efter långledigheten. Fullt ös - nästan medvetslös har det varit dessa tre dagar. Så nu vet man att man lever. Det var länge sen jag längtat så mycket efter fredagsmys som nu. Ikväll blir det en alldeles för stor plockbricka, nåt gott att dricka och tv: På spåret. Sen mina vänner så ska jag SOVA! Oj vad jag ska sova!
 
 

Slut på ledigheten

Vi avslutar ledigheten med att gå på bio med svärfar ikväll. Det hör lite julen till att gå och titta på någon storfilm tycker jag. Håller ni med? Det får blir det den avslutande delen i Bilboserien. Jag är helt klart redo för att drömma mig bort i en fantasivärld några timmar innan man ska tillbaka till verkligheten och jobbet....bläää och suck
 
!

Ny tid ny strid

Jag kommer aldrig duga i en del människor ögon. Det börjar närma sig ett decenium nu och jag börjar inser att det spelar ingen roll vad jag gör, säger eller att jag faktikst inerst inne är en snäll människa. Det kommer aldrig någonsin räcka till i deras ögon. 
Jag kommer alltid att få skulden för något som egentligen är deras egna fel. Det är alltid lättare att skylla på någon annan. Att inte vilja se sanningen. Jag har inte ansvar för andras relationer till varandra, det är bara att förminska dessa personers intelligens att påstår något sånt. 
 
Skäms på er och skäms på mig själv att jag ens låtit det här komma åt mig under så lång tid!
 
Duger jag inte nu så kommer jag aldrig att göra det så tack och hej för mig. 
Det finns så mycket bättre saker och människor att lägga tid på 2015 och det blir mitt nyårslöfte.
 
Lägga tid på folk som är värda min tid, folk jag bryr mig om, folk som gör mig lycklig och folk som jag förhoppningsvis kan förgyllar tillvaron för. 

Nyårsafton

Trerätters, drinkar, TP och bebismys får ringa in nyårsafton 2014. Tack för en trevlig kväll i Nybro och jag önskar alla ett riktigt gott nytt år. 
 

RSS 2.0