GÄSP....godmorgon?

Jag har precis vaknat upp ifrån en väldigt intensiv dröm. Det var som en riktigt actionfilm. Jag var med några skurkar som självklart hade pistoleler att hota oss? med och så var det en tickande bomb någonstans inne i byggnaden som vi befann oss i. Han vi hade som gisslatagare var typ kär i mig i början av drömmen men sen blev han bara konstigare och konstigare. Vi skulle dricka någon slags brun läsk för att klara smällen? Drömmen slutade iaf med att en tjej offrade sig genom att distrahera honom så jag sprang ut genom massa korridorer och kom till en annan skurk, som satt och vaktade en av dörrarna,  som jag övertalade att nu smäller det och vi hann precis in i ett säkert bombrum, hahahaha finns såna ens?, och klarade oss. Slut på dröm. Känns inte som jag sovit någonting inatt utan bara sprungit runt.

Jag kanske är en riktigt actionhjätinna a´la Lara Croft?


Saturday night

I hallen hemma påväg till fest på Röda Gatan.
Grattis Millan, min fina vän, som har fyllt år

im sexay and i know it

Igår upptäckte jag att ett par byxor som satt fruktansvärt tajt för mindre än ett år sedan numera är för stora för mig. Det var efter förra sommarens skiftarbete som jag tappade nåt kilo och blev då så pushad av att forsätta i den stilen, så jag gav mig fan på att ta mera seriöst på styrketräningen än vad jag innan gjort. Så nu är jag nere på min idealvikt och ha en kropp som jag är stolt över. Hemligheten är inte att sluta äta allt man tycker om utan bara äta mindre portioner utav det. Helt enkelt krympa ner magsäcken lite. Det är ändå inte hälsosamt att frossa i mat. Dieter och att svälta sig själv fungera för stunden men du kommer lika snabbt att gå upp kilorna du tappade. Du kan träna exempel din mage hur mycket som helst men har du fett som döljer dina magmuskler så kommer dom ändå inte synas. Se till att alltid avsätta i alla fall 2 dagar i veckan till att gå och träna och fuska inte.
Detta funkade för mig och jag äter fortfarande snabbmat, chips och godis. Däremot bytte jag ut cocla colan emot kolsyrat vatten och sockerfri redbull.

Nya grannar?

Efter några års frånvaro så har ett duvpar flyttat in i enen som står brevid våran altan. Dom håller på att bygga bo för fullt. Jag undrar om det blir en liten duvbebis i år?
Dock tror jag att dom kommer ta sitt pick och pack och flytta illa kvickt när dom upptäcker att vi har katter.....

FREDAG

Äntligen fredag och det innebär långledighet för mig! Valde att inte jobba klämdagen och jag har hört att det ska bli fint väder så jag kanske valde rätt trots allt. Det jag mest se fram emot är de välbehövliga sovmorrna :)
Vi inledde ledigheten med att åka och äta kvällsmat, en supergod taccospaj, och kvällsfika, cheeskecake, hos Cissi, Fredrik och Vendelah. Muma!

Just nu

Smörjer in mig med Dove Summer Glow och längtar efter sommaren.....

Vardagshumor


Shoppingsugen

Jag vill åka till Ullared.
Typ väldigt snart. Är det ingen mer än jag som är sugen?

En helt vanlig onsdag

Äntligen lön :)
Det känns alltid lika skönt att få avverka den stora högen med räkningar. Befriande är nog rätta ordet när alla pengarna är inbetalde. Högen var extra stor den här månaden så det var tur att jag jobbat en del extra. Idag har det varit en verkligen grå och trist dag. Väldigt händelslös.
Jag har fruktansvärt ont i munnen efter mitt besök hos tandläkaren i måndags. Fick massa med blåsor under tungan i tandköttet av deras " röntgen-appart ". Kan knappt äta så ont gör det. Vilken diet jag kommer ha nu ett par dagar framåt ;)

Naauwww


Min sambo lagar så himla god mat.

Dagens facebooksstatus

Blev lite suddigt. Vet inte varför....

Surprise

Jag överaskade min fästman med Game of thrones-serien i bokform. Oj vilken bra flickvän jag är. Okej jag erkänner jag var själv lite sugen på den också :)

Bättre sent än aldrig

Däckbyte pågår!

Hemklickat....

...ifrån tradera en Nelly klänning för 46 kr.
Fynd!

Fix fix fix

Hela den här helgen kommer att gå till att fixa grejer, rensa ur hemma och framför allt förberedda inför att det ska läggas nytt golv i vardagsrummet. Gud vad trist helg, men det är ju ändå så tråkigt väder ute. Här är Hampus ifrån idag när han gör det sista på akvariumet. Nästa gång ska vi testa med vatten i.

Lördagspyssel

Idag har vi varit en runda på bland annst IKEA. Vi ska försöka hitta ett litet dataskrivbord att ha i vardagsrummet. Tyvärr fanns det inte bara stora så vi få fortsätta att spåna på det. Vi kikade även på en lampa till sovrummet och så fick lite småplock följa med oss hem som t. ex nytt porslin det har jag längtat efter länge! Nu ska vi vidare till Ljungbyholm....

Stolt bandfru

Grabbarna gör mycket bra ifrån sig :)

Snart

Bild: Johan Måhlgren
Nu är dom på plats grabbarna i Växjö där dom ska medverka i After Work P4 Kronoberg. Klockan 16:08 dra det igång så passa på att höra Danny Ryan and The Snapshots live i radion.

Inte lätt

Det är svårt det här med att packa när det bo en katt varje flyttkartong. Jag packar imorgon istället.....

God morgon

Idag är jag på jobbet mycket tidigare än alla andra. Så fridfullt med en kaffe och tidning och total tystnad innan jobbdagen kommer igång.

Who are you gonna call? Ghostbusters!

Konst på jobbet ;)

Mindre skoj!

Vi sitter och prata om Game of thrones, jag och min syster, hade bara hunnit till avsnitt tre och kände mig lite förvirrad och bad henne förklara en del saker utan att spoila någonting. Då lägger sig mamma i samtal med att hon har svårt att förstår vem som är vem och där avbryter jag henne, eftersom hon är på avsnitt 8, att hon ABSOLUT inte få säga någonting som avslöja handlingen. Nej då det ska hon ju inte och i nästa andetag så avslöja hon glatt att han är ju död och han förådde ju dom där. Tack kära mor för att du inte spoilade! Nu har jag kommit en bit in i säsong två så jag fundera på att ringa och berätta vad som händer i säsongsavslutningen i säsong ett. Vem som gör vad och vilka tappa-hakan-moment, så få vi se hur glad hon bli!

Onsdagsgöromål!

Pappa och jag har varit iväg en sväng på Rusta och köpt 10 flyttlådor för nu är det bestämt att vardagsrumsgolvet ska rivas upp. Ja ni minns väl att jag har en trevlig liten crossbana i parkettgolvet efter att akvariumet läckte för ett tag sen? Allt i vardagsrummet ska packas ner, och det är inte lite det, och forslas bort till något förråd. Usch vad trött jag bli på bara tanken. Suck!

Opppps!

Råkade tvätta mina hörlurar till mobilen i tvättmaskinen. Höjden av klumpighet! Men jag behövde inte vara så arg på mig själv särskilt länge för morgonen efter så fungerade dom alldeles utmärkt. Tur för mig eftersom jag använder dom på jobbet varje dag. Vilka superhörlurar! Och nu är dom super rena också ;)

Stronger

Är precis hemkommen ifrån gymet och jag är starkare än någonsing. Det är så härligt när man se resultat på kroppen, vågen och stykan framför allt. Det bästa på gymet är pull ups/chin ups-maskinen och jag skulle verkligen vilja äga en sån stång som man sätter upp i dörrkarmen hemma så man kunde träna lite varje dag. Mina föräldrar har en sådan men jag kan ju inte hänga där hela dagarna och ge dom komplex eftersom jag klara av flera än dom ;D Hahahaha!

Söndag

Lagning av det trasiga akvariumet pågår
Bortagning utav silikon. Vilken härlig söndag man har ;)

Hemma hos oss

Varje gång jag är färdigduschad och ska gå ur duschen så sitter dom två små inneboenderna och stirra på mig. En på toaletten och en på golvet. Det är lika uppfriskande varje gång att ha två par ögon som stirra chockat på en och som se ut att tänka What the fuck? Dom kan inte ens räcka mig en handuk dom små kräken! Skulle jag emot all förmodan " råka " stänga toalettdörren så skriks det och bankas på under hela duschningen. Om man har något privatliv här? Nej, absolut inte!
Så söta men låt er inte luras, dom är små onda monster!

Just nu:

Jag ligger och slö kolla på en repris av Victoria's Secret Fashion Show ifrån 2011. Åååå vad jag skulle vilja se ut som en av " änglarna ". Dom har ju kroppar man skulle kunna döda för. Det bli till att jobba ännu mera på tvättbrädan. Snart är jag redo flr beach 2012. Snyggare än någonsin ;)

Påväg emot helg

Jag överlevde denna mycket påfrestand veckan och imorgon så har jag sovmorgon. Så underbart. Välkommen fredag, du har varit efterlängtad. Spela ingen roll att det är fredag den 13:e, brukar ändå ha lite extra tur just den dagen ;) Har ni drabbats av någon otur idag?

Torsdagen ifrån helvetet

Äntligen hemma efter en riktigt lång arbetsdag. Ha jobbat morgonpass, eftermiddagspass och kvällspass utan att äta så nu känner jag mig rätt mör i kroppen. Som tur va så stod det en matlåda till mig i kylskåpet som min sambo fixat:
Tyvärr tappade jag matlusten efter att ha kikat in i vårt provisoriska akvarie och såg att nu hade en av mina favoritfiskar strykit med efter förra veckans olycka .Dom är i ett på tok för lite akvarie och jag mår väldigt dåligt över det, men vad ska man göra? Suck! Hoppas det inte bli en massdöd bara......

Dagens visdomsord

Uppträdd alltid som en anka. Håll dig lugn på ytan och paddla på utav bara helvtet därunder.

Onsdagstress

Det blir inte mycket bloggande idag för efter ett avklarat morgonpass på jobbet så sticker jag nu iväg för att gå på ett kvällspass. Vi ladda upp med en treo på det. Ni som inte ska jobba hoppas jag få en trevlig kväll!

Sugen på nya skor?

Nu finns mina skor utlagda på tradera. Storlek 36 för den som är intresserad:
http://www.tradera.com/high-heels-svarta-pumps-nelly-strl-36-auktion_342391_153547052

Hård tisdag

Om en timme så sticker jag till jobbet igen och gå på arbetspass nr två för dagen. Jag har även hunnit med att styrketräna på Actic och så har Daniel och hans dotter Alma varit här på besök en snabbis. Hampus och pappa har pratat med försäkringsbolaget och hyresvärden angående vårt vattenskadade vardagsrumsgolv. Ingen ville ta på sig att betala det. SUCK! Vi få se hur detta sluta men vad jag ha förstått så kommer hyresvärden i slutändan få betala det. Den som lever få se.......nu måste jag försöka peppa mig inför jobbet. Jag är SÅÅÅ himla trött! Känner mig som myran här över. Hard work hard work.

Energitjuv

Vem är det som tar all min energi? Jag är så himla trött. Känns som någon bor i min kropp och snor all näring och enerig som jag istället borde ha. Kännt såhär länge, men blivit värre nu den senaste vecka. Är helt slut i både kropp och skalle. Undra om en red bull hjälper?

Antikrundan

I Gräsgärde så hittade jag min mormors farfars, Axel Larsson, gamla bibel från 1904. Tycker att det är fascinerande med gamla saker.
Svårläst gammelsvenska
Trycktes för 122 år sedan
Få mig att tänka på biblar dom har i filmer ifrån medeltider osv
En dag kanske den är värd mycket pengar. Vem vet? ;)

Påskdagen

Påskpynt och påskmiddag hos mormor och morfar.

Snö?

Sovrumsfönstret, det gick inte att fånga hur det blåser och snöa ute på bilden

Vardagsrumsfönstrena

Idag ska vi äta gott för andra dagen i rad. Igår åt vi hos mina föräldrar och idag ska vi till svärfar och Åsa. Med tanke på vädret så borde det heta julbord istället för påskbord. Det är ju mer snö ute nu än i julas. Jävla aprilväder!

Sant

Tänkvärt såhär på morgonen

Mardröm!

Det räckte inte bara med att glasögonen gått sönder imorse. Det visade sig även att vardagsrummet stod under vatten eftersom vårt akvarium börjat läcka under natten. Fiskarna blev panikflyttade till ett litet akvarium, djurplågeri men vad gör man, och parkettgolvet i vardagsrummet är nu så pass vattenskadat att det numera se ut som en crossbana.
Nyp mig i armen för jag måste drömma.

Godmorgon

Superlim, någon?

Myskväll

Idag har vi fått hem första säsongen av fantasy-serien Games of Thrones. Jag har bara hört gott om den så det ska bli spännande att äntligen få se den. Ni som har sett den gillade ni den?

Glad Påsk

Nu tar jag lite välbehövd ledighet. Ska bli så skönt med en långhelg och äta god mat och träffa nära och kära. Synd att det inte ska bli nåt vidare väder bara. Men man kan ju inte få allt.
Undra om påskharen hitta hem till mig i år?
Hoppas ni få en fin påsk kära läsare!

Marlene

Min älskade sambo kom ihåg att jag har namnsdag idag ♥ Påskbukett, påskankor och romerska bågar fick jag, mums :) Dock tror jag att resten av familjen har glömt bort mig?

Trött tisdag

Drömmer mig bort. Sommar nu tack!

Bra start på veckan

Idag har jag verkligen tränat musklerna. Efter en tung jobbdag och ett hårt gympass så bowlade jag med pappa och lillasyster. Finns en viss chans till träningsvärk i armarna imorgon men det gör inget för det var riktigt roligt! Jag spöade dom bägger två i bowling, jag är bäst :)

Never alone


I always feel like somebody's watching me

Lördagskväll

På kvällen bestämde vi oss för att vi inte riktigt fått nog av familjen Frid-Sjövill så vi åkte hem till dom och där stiftade vi bekantskap med ett helt nytt spel för oss, Besserwisser, som var som ett roligare och modernare version utav TP. Flera katergorier, teamwork och inga tårtbitar. Jätte roligt! Det står 1-1 emellan våra lag så nästa gång så ska vi slå dom. Inget mer lika här inte ;)

RSS 2.0