:)

Denna video är för oss som är födda under tidigt 80-tal och även för våra föräldrar som säkert också känner igen det här. Låt mig presentera Disneys DuckTales introsång gjort med riktigt ankor.

I'm going crazy

 
Dessa efterblivna människor som jag tyvärr har att göra med kommer att göra så att jag antingen sliter av mig allt mitt hår, dunka huvudet i en vägg eller börjar att storröka. FRUSTERAD är bara förnamnet! Man kan inte argumentera med dumma människor. Skjut mig tack! 
 
 

Really?

Brev från hyresvärden:
 
Det kommer att komma en montör som behöver tillgång till din lägenhet någong gång under de nästkommande 14 dagar mellan klockan 9-16. Du bör vara hemma. Eeeeh okej?
 
 
 


Gröna fingrar

När vintern känns lång och våren långt borta så pysslar jag med lite grönt till vardagsrumsbordet. Vad tycks? Jag blev rätt nöjd och så fort påskliljorna slår ut så kommer nog våren kännas lite nämre. 
 

Nightcrawler

Jake Gyllenhaal är en sån jäkla bra skådis så jag hatade honom ifrån den första filmruta till den sista. 



På jobbet

Fick en konstig känsla av att det är nåt speciellt med denna dagen?

 
Alla hjärtans dag firades med mannen i mitt liv, en flaska rött, god mat, film och powerballads. Personligen gillar jag inte denna dagens hysteri. Det enklaste blir oftast det allra finaste.
 
 

Host host

 
Jag hade det förbannade rs viruset i nästan tre veckor. Trodde att jag numera var frisk. Antingen är det samma virus som inte velat lämna min kropp eller så har jag åkt på en förkylning. Är det ens möjligt? Jag som ALDRIG nånsin bli sjuk. Vi har haft sjukstuga här hemma sen slutet på december. Usch vad trött jag bli......
 
Jag hoppas att allt känns bättre imorgon.....jag menar ett virus håller väl inte i sig i fem veckor?

Söt-Sigge

Kungen av lådan härskaren av pappkartongen. 

På Modehuset

Hampus är måttligt road när jag prova kläder.
 
 

Ett paket kommer lastat

Efter två veckors väntande så kom mitt paket ifrån Shangani. Ingen frakt eller tullavgift. Kan det bli bättre? ;) 
Den innehöll armband, halsband, basebolljacka, sweatshirt, kappa och väst som ni ser på bilderna här nedan. Allt kommer ifrån http://www.sheinside.com/ om ni själva vill testa. Imorgon så kommer det att bli modevisning här hemma.

Minns ni?

Tur att man har barnasinnet kvar. För när snön vräker ner utanför fönstret så går vi tillbaka till våran barndoms glad dagar och spela favoriterna: Den försvunna diamanten, Resan och Klumpeduns. Nostalgi!

Hej vinter!

Helt ärligt jag vill inte ha nån mer snö.....längtar efter värme och sol.

RSS 2.0